Unuttum diyorum ama ufak bir şeyde aklıma geliyor ve ağlıyorum?

Bu kişi sanal ama çok bağladı beni kendine bu çocuk sırf ben ağladım diye ağlamıştı o derece sonra 4 kere büyük kavga ettik ben tarihlere tut her şeye kadar hatırlıyorum ama onun pek umrunda olmamıştı hiçbir zaman sürekli 1 konuda kalmıştık her neyse bu çocukla bir sürü anılarımız var 3 ayda olsa flörtten öteye gidemedik her yerde anısı var ister şarkı olsun ister kullandığım kartlar olsun ister kendi yaşadığım şehirde olsun ister kedim Duman olsun her şeyde anısı var sürekli onu hatırlayıp ağlıyorum çocuğa ben yazmayınca yazmadı ve öylede kaldı sadece hikayelerime bakıp geçiyor ben ona göndermeli şeyler atıyorum belki alınıp yazar diye ama nafile ne yapmalıyım tam unuttum diyorum aklıma geliyor saatlerce ağlıyorum çocuğa gidip yazmalı mıyım? (Ama rezil olurum diyede korkuyorum takmaz gibi geliyor) Çocuk memleketine geri döndü ondan mı acaba diye düşündüm ama yazmamaya başlamadan önce beni aradı ve sürekli konuştuk sevdiğini falan söyledi beni çok iyi tanıdığını söyledi aklım çok karıştı (ama o gün ona onu sevdiğimi söyleyince bir şey yazmadı sabah diye bir şey demedim akşam seni özledim demiştim he dedi sadece ve normalde günaydın yazardı o gün yazmamıştı ben yazmıştım)

Unuttum diyorum ama ufak bir şeyde aklıma geliyor ve ağlıyorum?