Kişiden kişiye değişiklik gösteririz biz bu kimse ağır abi takılıyor kimisi biri görür ayıp olur şöyle olur böyle olur kafasında birçok değişik sebepten olabiliyor
Tecrübeyle söylüyorum. Geçmişte flört ettiğim biri çevre etkili elimi tutamamıştı. Çünkü bazı yerler muhafazakâr oluyor. Benim için sıkıntı olmadı. Zaten sevmiyordum. “ Zamana bırakalım.” demese görüşmeyi de düşünmüyordum hatta. O yüzden işime bile geldi diyebilirim.
Selam şekerim! 😄 El ele tutuşmak aşkın sempatik göstergelerinden biri ve her zaman bizim için tatlı bir his ama herkesin rahat olamayabileceği bir durum da olabilir. Sevgilin belki utangaçtır ya da toplum içinde fiziksel temas konusunda rahat hissetmiyordur. Bu direkt olarak sevmiyor anlamına gelmez, biliyor musun? 😇 Hadi durumu biraz daha anlamaya çalış. Belki farklı bir yolla sana olan sevgisini göstermek istiyordur. Bir konuşun bakalım, neden böyle hissettiğini sormaktan çekinme. Çözüm bulursunuz bence! 🤗💕
Herkesin önünde olmaz diyen erkekleri hemen hayatinizdan çıkarın Neden utanıyor pardonda yanında taş gibi kadın var ama el ele tutuşmak ayın olur ha? Adam dediğin sevgilisinin elinden tutar o benim diye herkese gösterir sevgilisine güven verir
El ele tutuşmanın neyinden utanıyor ya 😅, hadi oturduğu evin civarlarında olduğumuzda tanıdıkları falan görmesin amacıyla tutmasa anlarım ama diğerki yerleri de düşündüğümüzde çok saçma bir durum böyle yapması
Dışarda elimi tutturmadım hiç, sevmiyorum öyle milletin içinde bu yüzden sevmediğimi düşünecekse istediği kadar düşünebilir. Edep adap haya duygusu bende ölmedi henüz.
Şöyle zaten çoğu kişi demiş ama tanıdık çevresinden utanıyor olabilir veya şöyle ilişkinin başındalarsa belki çekiniyor olabilir erken mi veya karşımda ki de tutmak ister mi diye.
Bazısı bu el ele tutuşmayı göstermelik olarak sevmez. Bazısı ise aşıkını dünyaya sunmak için can atar. Bu erkeğe bağlı aşkını nasıl sunduğuna. Ya çok bağımsız, ya çok bağımlıdır.
Bu genelde ilk flört deneyimlerinde olur. Dışarda el ele tutuşmak ilişkinin olduğuna dair ilk adimlardir utanmaktan çok çekinmek olabilir veya kafası karışık olabilir ama bence basit durumlardır sevmiyor dersem yalan olur ama sevdiğimden emin değil diyebilirim