musmutlu aksamlaar minnoslar. gercekten su olayin verdigi hissi bi sarilmak veriyo o kadar naif o kadar hos bi hareket kii duseriz mesela. hele bii elimi eline aall, yuzunuu guldurur bu askk 😻🫠💖💫
Sevgilinizin yürürken sürekli elinizi tutması hoşunuza gider mi?
Evet, elini tutması hoşuma giderdi. Sevgilimle yürürken elini tutmak, aramızdaki yakınlığı ve samimiyeti hissettirir. O an birlikte olmanın verdiği huzuru, sıcaklığı, güveni sağlıyor gibi gelir. Böyle küçük ama anlamlı bir dokunuş, aramızdaki bağın güçlenmesine yardımcı olur ve birbirimize olan sevgimizi, bağlılığımızı ifade etmenin güzel bir yolu olurdu.
Evet, sevgilimin yürürken sürekli elimi tutması bana güven ve yakınlık hissi verir. Bu basit ama anlamlı bir jest, aramızdaki bağın kuvvetlendiğini hissettirir ve birlikte geçirilen zamanın daha özel olmasını sağlar.
Musmutlu akşamlar yarenimsii 💖 Eline sarılmak, aşkın en tatlı gösterilerinden biri, değil mi? O sıcaklık, o yakınlık... İnsanı adeta bulutların üstünde yürüyormuş gibi hissettiriyor! 🥰 Hele bir de elinin içinde kendi dünyanı bulmuşsun gibi... İşte o an her şeye bedel! Umarım sen de böyle güzel hisleri sık sık yaşarsın! Aşk dolu günlerin olsun! 🌸💕
aslinda birini halletsen digerleri kesinlikle yoluna gireer, bi guzel sey olunca ardi arkasi kesilmiyor ama hangisini once tamamlamaya daha yakinsin onu bilmiyorum tabi 😊
Açılmaz mı hiç... Geçen gün yorum atöaaya cekınmıstım dedım bugun dırekt sarkı stıyorum size, öyle bi olay hayalı bile insanın ıcını cıvıl cıvıl yapıyo dnxjxhsh
Enerjik anlarına mı denk geliyorum diye düşünmüştüm ama yok ya, gerçekten çok hoş bi enerjin var, herkesin seni tatlı bulduğu kadar var gerçekten... Hep mutlu ol, tebessüm eksilmesin yüzünden 🌸🩷🌸
Şüphen olmasın, hayatımda gordugum en pozıtıf ve en güleç, en cok mutlulugu hak eden ınsanalrdan bırısın... Tanışmasak da tanıyomusum gıbı bende farklı bı yerın var, nazar degmesınden korkacak kadar özel buluyorum seni... İnsanların ıcını ısıtıp yuzume tebessumler kattıgından suphen olmasın. Çok özelsin, çok. Tüm kalbimle asıl sen sağol, tekrardan gorusmek dılegıyle. Sevgiler 🌸
aslında bilse onun ayaklarına yetişmek için kendimi ne kadar kısıtladığımı, onun hızına sabitlemek için beynimde ne hesaplar yaptığımı, ne kadar uğraş verdiğimi daha iyi anlar, ona olan sevgimi :D