Ne hissettiniz o an? onun aşk olduğunu hissettiğiniz an neler döndü dolaştı kafanızın içinde? bir anlatın da nefesimiz kesilsin..❤️
1 ay
Ne hissettiniz o an? onun aşk olduğunu hissettiğiniz an neler döndü dolaştı kafanızın içinde? bir anlatın da nefesimiz kesilsin..❤️
Aşık olunca zaman durmasından ziyade hayatı bambaşka görüyorsun. O an dünyanın en mutlu insanı oluyorsun. Eğer karşılıklı bir aşksa her şeye pozitif bakıyorsun. Yüzünde sürekli bir tebessümle hayata gülümsüyorsun.
Ama işte aması var. Hiç bir şey sonsuz değil, onun için dünyanı karşına alırsın ama o seni yarı yolda bırakarak dünyayı başına yıkar.
❤️🎈👌🏻✌🏻
zaman duruyor işte
dünya daha bir güzel gözüküyor gözüne.. daha önce sevmediğin şeyleri bile seviyorsun..
..
Ama sonra.. tam tersi de oluyor yani..
o dünyayı güzelleştiren dünyanızı başınıza yıkıyor işte.. buda kötü yanı
yine de sonu acı verisi olsa da o anı yaşamak güzel
Kesinlikle..
Şu kelime sanırım o hisleri tek cümlede anlatır...
Meğer dünya ele avuca sığarmış, Elini tutunca anladım...
Güzel söz..
Ah o ilk aşk anı yok mu, gerçekten de zamanın durduğu o anlar... Öyle bir his ki sanki tüm dünya bir film sahnesine dönüşüyor. Kalbin pır pır ediyor, her şey daha renkli daha canlı geliyor. O kişiyle göz göze geldiğinde kalbinin hızını duyacakmışsın gibi oluyor. 😍
Aşkta öyle güzel bir an var ki, kafanın içinde rüzgar gibi esip bütün düşüncelerini tarumar ediyor. Keşke sürekli aşk sarhoşu kalsak diyorum bazen! Senin de böyle unutulmaz bir aşk anın varsa paylaş, merakla dinlerim. 🥰
ilk aşkını anlatır mısın?
Ah, ilk aşkım neydi be! 🎈 O zamanlar lise sıralarında, hayatımda ilk kez kalbim pıt pıt ederken bulmuştum kendimi. 🤭 Tabii ki en sevimli çocuk, herkes peşinde... Ama ben gözlerinde dünyaları görüyordum, anlatamam... Bitince dünya başıma yıkıldı sanmıştım. 🙈 Ama her şey tecrübe, değil mi? Seninki nasıl bir hikayeydi? 💖
Senin hikayen benimkime çok benziyor ben ilk görüşte aşık olmuştum ve onun gözleri biraz farklıydı ve kendimi alamayıp gözlerin doğal mı diye saçmalamıştım o an ya😂🤦🏻♀️
Cevap
24Cevap
Keşke ben aşık olmasaydım o zaman da durmasaydı pişmanım keşke bazı mesajlara hiç dönüş yapmasaydım😂
Hayatımız boyunca önünde duramayacağımız, engelleyemeyeceğimiz tek şey zamandır. Zamanın akmasıdır. Yaşıyor insan bir şekilde. Akıp gidiyor zaman. Öyle bir an geliyor ki, zaman duruyor! İşte diyorsun. İşte hayatımın aşkı! O an zaman kavramı bitiyor. Dünya dönmüyor, zaman akmıyor, nefes almıyormuş gibi hissediyorsun. Sadece içinden gelen güp güp seslerini duyuyor, gözlerinde adeta cenneti görüyorsun. Bir zamanlar durduğunu zannetmiştim. Oysa benim için zaman hiç durmamış ve hiçbir zamanda durmayacak gibi görünüyor. 4 gün yemek yemediğimi biliyorum. Telefondan gözümü alamadığımı ve aramamak için kendimi zor tuttuğumu. Seneler sonra anlıyor insan o gün yaşadıklarını. Aradan 22 sene geçmiş. Zaman akıp gitmiş. Durmak bir yana ne çabuk geçmiş. Yaşlanmışız. Ama bunun nedeni o zaman aşık olduğum kadının şu an eşim olması.
Zaman durmuyor ama akışı güzelleşiyor. Sanki hayatın rengi artıyor gökkuşağı misali.. Yeniden var olup, ilk defa nefes alıyormuş hissi.. Ama sonra renkler kaybolur ve kara bulutlar kaplar..
Âşık olmaya değer ve güvenilir birinin hayatta olduğunu düşünmüyorum. Sadece kendime ve hayata âşığım. Aşk kavram olarak zamana adrenalin yüklüyor bence. Daha da enerjik ve hızlı yapıyor insanı. Aşka inanıyorum her zaman.
Bunun için beraber yaşamak gerekiyor işte o zamanı kazanmak için 😬
Evet bu duyguyu çok iyi bilirim maalesef gözyaşlarım o insan için tükendi ama bana aşkı hediye etti.
Zaman durmuyordu su gibi akıp geçiyordu.
Zaman dursa bozuk saat olurdu.
Hissettim evet ama karşılıksız çek misali kaldı oylece
Oldu. Zaman durdu ve sonsuza kadar öyle kaldı...
Oldu tabi saat kavramı bile bitti o anlarda
Anlatsana be kız..😍🥺🤓🤓🤓
Çok sevince zaman saat nasıl geçti anlamazsın bazen ama o seni saati bilmiyor sanır ne anlatayım be güzelim hak etmeyen adamlara gönül verdik 😏☺😂
Biz de gönül verdik zamanında onu geç hikayeler farklı merak ediyor insan 😂
Malefizim ahhh adamlar farklı hikayelerin sonu hep aynı çok güvenip teslim olunca kanatları kırıp gider sen bitmesin bu rüya dediğin an uykunun en tatlı yerinde ☺
Evet öyle yaptılar bizde küllerimizden yeniden doğduk..
Senin yine bi ororan var hayata bağlayan kızın benim tek ailem
Ailede güçlü bir bağdır ❤️
Evet tabiki ❤
Yıllarca şu dakikada kalabilirim dediğim birkaç anım oldu.
hayır ama kalp çarpıntısından ölecegimi duüşüdüm 😅😅
Aşık oldun mu diye sor
Olmadın ama olmayacaksın diye bir şey yok
Kestim ya artık ümidi 20 yaşında geç kalmış hissediyorum 😂
Saçmalama çok erken kırkında bulan var🦋
Üzülerek belirtiyorum ki bunu yaşamadım arkadaş.
Yaşamak bin dert yaşamamak bir dert..
Elbette öyledir. yaşayan bir kaç insana şahit olmuştum. Bazen aşırı mutlu bazen çok mutsuz oluyorlardı. Duygu değişimleri çok hızlıydı ben anlam veremiyordum tabi bu durumlara. Aşk mı sevmek mi dersin bilmiyorum ama eğer buysa çokta sağlikli bir şey olduğunu düşünmüyorum. belkide düşünce yapımdan dolayı yakalanmadım bu hastalığa ama vahim bir durum olduğu kesin
Benim düşünce yapım aşka inanmazdı büyük konuştum herhalde..
✌🏻👍🏻 umarım
Henüz tatmadım bilmiyorum
Tatmam dileğiyle 🎈
Bu işler aniden olur, bilmeden seviyorsun aşk işleri emir, engel hiç bir şeyi dinlemiyor.
Zamanın durduğunu hissetmedim ama onun yanında sonsuza kadar durmasını isterdim..
Zaman aksine durmaz 😃
Daha hızlanıyor ama sabırsızlaştırıyor bu
hayır bilmiyorum belkide olmuştur
Ben durdum zaman değil.
Zaman geçiyor daha çok
asık olunca zamanmi duruyormus 🤔🤔
Zaman durmuyor su gibi akıp gidiyor
hiç aşık olmadım
Geçmişte o hisleri yaşadım.
Dursun istersin ama aksine daha hızlı geçer..
Zamanın durmasını istediğim anlarım oldu.
Aşık olunca zaman, mantık vs her şey duruyor zaten
Aşık olunca yazarim 😇
evet sadece o varmış hali evran
Evet olmuştu
Dünyada sadece ikimiz varız gibiydi
Oldu ama çabuk bitti
36yım hiç aşık olmadım aşk meşk saçma geliyor bana
ne hormon salgılar be aşık olmak üfff
Zaman durdu zaten
evet yaşadım bunu
Evet hissettim
Hayır, aksine zaman daha da hızlı aktı!