- 1 ay
Olmuştur elbet 🤔 Önemli olan ağlatacak birini hayatına almamak... mış..
17 Yorumla- 1 ay
Sonrasında da tedbirli olmaktan ötürü şüpheci oluyorsun...
- 1 ay
maalesef aslında geçmişin vebali o kişiye...
- 1 ay
Ayyy yok yazdığım beddua değil: geçmişteki kötü tecrübelerden ötürü/vebali dediğim şimdiki/gelecekteki sevgili adayı için'di..
En İyi Cevaplar
- u1 ay
Evet kardeşim için çok ağladım ve hala ağlıyorum.
22 Yorumla- 1 ay
Allah razı olsun kardeşim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
- m1 ay
Yok üç kişi için ağladım djjdj
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 921 cevap paylaştı. İvettt birileri için ağladım 🦄❄️🦄❄️ Abiş bir şey şoracağım Ayça_22 profilinde niden var🦄🦄
12 Yorumla- 1 ay
ağladım ve ağladığımı sandığım kişiler için değil ben kendimi kaybedişime ağlamışım
lakin bunu çok sonradan anladım...
10 Yorumla - Gizli Üye(18-24)1 ay
Bi tek sevipde kavusamadıgın kisi için ağladınmı anlamında sorduysan boyle bisey hic yapmadım, herhangi bi sekilde biri icin agladınmı anlamında soruyosan evet ağlamıştım babaannem için ağlamıştım rahmetli olduğu gün
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı. Hayır ağlamadım, bu saatten sonra da allah ağlatmasın kimse için değmez :D Ağlatacak aşk yerine bolca güldürecek aşka sahip oluruz umarım
10 Yorumla- 1 ay
babam vefat edince aglamistim baskada ite köpege akitacak gözyasim yok
10 Yorumla Değmeyecek biri için çok ağladım, değer zannettim.
10 Yorumla- s1 ay
Aşkta değil ama beni üzen durumlarda elbet ağlamışımdır.
10 Yorumla - 1 ay
Biri için değilde birikmişliğin verdiği yetkiyle oldu öyle şeyler
10 Yorumla - 1 ay
Ağladım kanka yalana gerek yok , sonrasında 8 yılı sildim
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 799 cevap paylaştı. Elbette hatta her gün ağladım 🥲💔 ama geçmişte kaldı.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı. Bir tek annem için ağladım ben şimdiye kadar
10 Yorumla- Gizli Üye(25-29)1 ay
Ağladım ve aşkı kafamdan sildim. Kadınlara güvenmiyorum, redpill i benimsedim, birden fazla kızla konuşup tabak cevirmeli erkek
12 Yorumla- 1 ay
1 kişiye bakıp da herkesi genelleme insanlar kadın veya erkek farketmeksizin saçmalıyorsunuz
- 1 ay
Genelleyen*
- Gizli Üye(30-35)1 ay
Ağlamadım da üzüldüğüm olmuştur. İçi kan ağlamak sayılıyor mu?
20 Yorumla Sadece tek biri için ağladım. O da kendime olan sinirimden o kadar taviz verdiğimden dolayı bu yüzden o zamandan beri kimse benden değerli değil
10 Yorumla- 1 ay
Pp efsane ahzhahahahhaahahah
11 Yorumla hiç ağlamam derdim 3 senelik ilişkiyi çat diye bitirdim gözümü kırpmadan 1 yıl geç evlendiğini duyunca ağlamaktan kendimi kaybettim
10 Yorumla- 1 ay
Evet hala yaşı kurumamış olabilir 😏
17 Yorumla- 1 ay
Parça pincik etti zalımın oğlu 😂😂
- 1 ay
Tüüü onlara 😄 eşek kafalı
- 1 ay
By 😁
Ayrıldığım için değil ama onun şimdiki yaptıkları için çok ağladım
220 Yorumla- 1 ay
Aynısı
- 1 ay
Öyle maalesef güzelim. Bize bunu yaşattılar
- 1 ay
Senin için de çok zor canım aynısını yaşıyoruz işte maalesef
- 1 ay
En çokta koyan benden sebepsiz yere ayrıldığı gün beni hiç umursamıyordu. Sebepsiz ayrıldı. Son mesajda da biraz daha yumuşadı "görüşürüz ileride bi gün, allaha emanet" dedi. Ama dedikleri sözler öyle canımı acıttı ki hak etmedim hiç hak etmedim. Hep alttan aldım anlayışlı olmaktan çok yorulmuştum soğumuştum zaten aylarca bana sert cümleler kuruyordu sonra yine toparlıyordu gönlümü alıyordu yine aynı şeyi yapıyordu. Karmakarışık hissediyorum
- 1 ay
Aynı şeyleri yaşamasiz ama ben ayrıldım ondan ben ayrılınca annemi arayıp yarım saat sesini duymak istiyorum o bana dayanamaz demişti kabul etmedim kapatırken anneme ben Simaydan başkasını almam helalim demem onun parmağınada yüzük takılırsa mutluluk yaşatmam dedi 1-2 yıl oldu ayrılalı ben sözlendim gerçekten dediğini yaptı pazar günü sozlendigim kişiye mesaj atmış beni kaç ay bekledi ben seviyorum onu diye
- 1 ay
Peki sen neden ayrıldın ve hala sözlü müsün peki
- 1 ay
Sözlün bu mesaja bir şey dedi mi
- 1 ay
Ya kıyamam sana onun yüzümden böyle bir durum çok zor olmalı
- 1 ay
Nasıl toparladın Peki
- 1 ay
Güzelim benim burada anlatmaktan çekinirsen mesaj atabilirsin
- 1 ay
Zor olur tabi pislik herif bitmiş gitmiş şey ne karışıyorsun
- 1 ay
Çekineceğim bir şey değil Eski Sevgilimle ben ayrılmadan önce nereye gitsem ordaki erkeğin numarasını bulur hesabını bulur hacker arkadaşları ile o kişiyi tehdit ederdi teyzemin oğlunun elini tuttum diye teyzemin ölen dedemin tcsini buldu adresini buldu biz ayrılma kararı aldık ben o sıra biriyle tanışma yoluna girdim o adamı buldu tehdit etti ayrıldık çocukla sonra biz tekrar barıştık kalktı bu olayı başıma kalktı abim babam onu istemedi oda beni takıntı haline getirdi sözlendim sözlüme bir hesap açıp yazmış sonra oda ona inandı kavga çıktı ailesi geldi özür diledi filan
- 1 ay
Ben sana ordan anlatacaktım da mesaj atamadım her neyse. Bak güzelim bu herif ciddi takıntılı bir sapık bu yolları denedin mi bilmiyorum ama bence şikayetçi ol denediysen de daha çok üstüne git. Kızlarımızı görüyoruz neler yapıyorlar erkek milletine güvenmek o kadar zor ki
- 1 ay
Erkek kuzenimden rica ettim arayıp konuştu dedi kız istemiyor bırak peşini diyor ben seviyorum abi kuzenimde annemde dedi gel beni iste derse biz babasını ikna ederiz ama kız istemiyor ne yapalım dedi adam inatla ne başkasını alırım ne başkasına eşim derim diyor şikayet etmek için 2 defa gittim ama edemedim
Evet ya veliaht diye bı kitapta mert diye biri vardı onun hikayasini okuyunca baya ağlamıştım
10 Yorumla- Gizli Üye(30-35)1 ay
Çok fazla hemde hâla ağlıyorum aptl gibi
11 Yorumla - 1 ay
Eskiden oldu öyle saçmalıklsr
20 Yorumla - 1 ay
Rahmetli amcam için ağladım.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 913 cevap paylaştı. Kendim için ağladım mı bilmiyoeum
10 Yorumla- 1 ay
Annem için ağladım
10 Yorumla - 1 ay
Yok ben kimse için ağlamam😌
10 Yorumla - 1 ay
agladim sonradan pisman oldum
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Ağladım gençken
10 Yorumla- u1 ay
Kendim için ağladım.
10 Yorumla - 1 ay
Çok ağladım fakat değmiyor. Öküz işte.
10 Yorumla - 1 ay
Ağlmışsam dakikalarıma yazık olmuş
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 435 cevap paylaştı. Eski zamanda olmuşdu
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı. Kimse için ağlamam
10 Yorumla- 1 ay
Ağladım evet şimdi ne slk insanım diyom hep 😃
10 Yorumla - 1 ay
Evet ve ilki çok kötüydü.
10 Yorumla - m1 ay
Olmuşluğu var maalesef
10 Yorumla - 1 ay
Oldu o zamanlar ufaktım
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Evet çok ağladım ama ölene değil
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 479 cevap paylaştı. Sinirimden aglamisimdor askimdan değil yani..
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Olmuştur
10 Yorumla- 1 ay
Kimse kendisi için ağlamaya değmez.
10 Yorumla - 1 ay
Hayır Allah ağlatmasın
10 Yorumla Çok doğal bir duygu ağladım tabiki
10 Yorumla- 1 ay
Tabii ki de insan sevince ağlar
10 Yorumla - 1 ay
Ağladım...
10 Yorumla - 1 ay
Belki, galiba.. 😄
10 Yorumla - 1 ay
Dün ağladım
25 Yorumla- 1 ay
@babysharkSmom neden
- 1 ay
Kuzenimi kaybettim kanserden vefat etti
- 1 ay
Teşekkür ederim 🙏🏻
- 1 ay
Başınız sağolsun
- 1 ay
2 ay 3 gün önce evet ağladım
20 Yorumla Ağladım.
20 Yorumla- 1 ay
Hemde çok
20 Yorumla - 1 ay
Oldu
10 Yorumla - 1 ay
ohoo
10 Yorumla - 1 ay
Evet ağladım
10 Yorumla - u1 ay
Ağladım…
10 Yorumla - 1 ay
Herkes ağlamıştır
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 7,5b cevap paylaştı. Evet.
10 Yorumla- 1 ay
Çok ağladım
10 Yorumla - 1 ay
Evet
10 Yorumla - 1 ay
Hayır aglamadım
10 Yorumla - 1 ay
Agladm
10 Yorumla - Devamını Gör (17)
Detaylı bilgi
En İyi Cevaplar