Aşk İlişkileri Hiç biri için ağladınız mı? TheLovex_ Takip Et Xper 7 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Hiç biri için ağladınız mı? Güncellemeler+1 yıl Ben de ağladım yalnız değilsiniz Hiç biri için ağladınız mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 260,7b cevap paylaştı. 2 yıl önce öyle bir saflık yapmıştım. artık kimse için ağlamam 0 0 Yorumla
Feyzairmakgul20 Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 87% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Evet ama artık eskisi gibi duygusal değilim. Ölüm bile olsa şaşıramıyorum aglayamiyorum 0 0 Yorumla
meraklitoxic Takip Et Xper 4 Yaş: 22 +1 yıl agladim tabiki ama kucuktum neyin ne oldugunu bilmiyodum bile ama simdi mutluluktan aglatan bi sevgilim var 0 0 Yorumla
sercanaslan99 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl hep kendim için ağladım 1 1 Yorumla açılınbengeldimhülo +1 yıl Dogru aslında. İnsan ayrıldiginda da karsı taraf icin degil, kendisi icin agliyor Yorumla
Shevell Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 342 cevap paylaştı. Evet 0 0 Yorumla
yancys Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,2b cevap paylaştı. Sukur aglamadim. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
2 yıl önce öyle bir saflık yapmıştım. artık kimse için ağlamam
Evet ama artık eskisi gibi duygusal değilim. Ölüm bile olsa şaşıramıyorum aglayamiyorum
agladim tabiki ama kucuktum neyin ne oldugunu bilmiyodum bile ama simdi mutluluktan aglatan bi sevgilim var
hep kendim için ağladım
Dogru aslında. İnsan ayrıldiginda da karsı taraf icin degil, kendisi icin agliyor
Ağladım hemde gözlerinin önünde
Evet ağlamıştımmm
Hayır 🤠
Ağladım tabii ergenlikte
Ben ağladım da benim için ağlayan olmadı
evet
evet
Öyle bir hata yaptım ama sadece bir kez olur.
Evet
Eveet çok..
Evet
7/24
Sukur aglamadim.
şu an ağlıyorum