Yaş geldi malum yuva kurmak gerek.
Dinsiz
Üni mezunu
Ekonomik özgürlüğü olan
27 yaş üstü 32 yaş altı
Eline erkek eli değmemiş
Güzeller güzeli bir hatunu nerden bulacam.
Yaş geldi malum yuva kurmak gerek.
Dinsiz
Üni mezunu
Ekonomik özgürlüğü olan
27 yaş üstü 32 yaş altı
Eline erkek eli değmemiş
Güzeller güzeli bir hatunu nerden bulacam.
Cevap
0Cevap
O hatun ekonomik özgürlüğü olan dediğin an elinin altından kaçtı hahaha 😂
Ekonomik özgürlüğü önemli istediğini alıp giyebilmeli hesap vermemeli. Olaki ayrıldık hayatını yeniden güzelce devam ettirebilmeli
Bu kafayla düşünüyorsan çok haklısın ama ne yazık ki şu anda erkeklerin geneli yük olarak görüyor
Yok be dünya kadar kazansam, yine ekonomik olarak özgür olmasını isterim sırf istemediği için yanımda parasızlıktan dolayı durmasını istemem ne onun onuruna nede benim onuruma uymaz sevmem böyle şeyleri
Inan para konusunda kadınların adı çıktı ama erkekler kafayı yemiş durumda nelerin hesaplarını yapıyorlar
Erkekler parayla her şeyi alabileceklerini düşünür (çoğu şey için doğrudur fakirlik edebiyatı yapmanın mantığı yok) o yüzden kadınlara göre daha paracıdır. En nihayetinde parayıda bir kadını etkilemek için kullanırlar. Çelişik bir durum yani erkeklerin davranışı
Peki şöyle sorayım diyelim ki kriterlerine uygun birini buldun, kız çok güzel akıllı her şeyiyle tam aklındaki gibi tek sıkıntı iş konusu o ilişkiye devam eder miydin yoksa ayrılır mıydın bu arada kızın atanma ihtimali de var. Yine de para konusu canını sıkar mıydı
Sıkmazdı tabi, mesele para değil. Mesele bana bağımlı hale gelmemesi.
Keşke senin gibi düşünen bir erkekte bana denk gelse 😂
Erkeklerin 3te1 böyle düşünüyordu zaten. Ekonomik durumdan dolayı tek kirayı bile ödeyemez hale geldi aileler haliyle bundan etkilendiler. Anca beraber diyorla çoğunlukla artık.
Bundan yana sıkıntı yok öyle düşünmekte de çok haklılar hayatın gerçeklerini asla göz ardı etmememiz her iki tarafda elinden ne geliyorsa yapması lazım fakat daha ortada hiçbir şey yokken sürekli para para geçim derdi diye ortaya düşen erkekleri anlamıyorum itici geliyor
Doğru cimriler çekilmiyor maalesef. Cinsiyeti fark etmez. Ama erkekler daha cimri o bir kesin
O hatun dinsiz dediğin an elinin altından kaçtı… 😂
Yapmaaaa
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Hmm, anladığım kadarıyla oldukça detaylı kriterlerin var! 😅 Herkesin hayattan beklentilerini karşılayacak birini bulması önemli, o yüzden bu konuda net olmak iyi. Ama unutma ki mükemmellik göreceli ve aşk beklenmedik anlarda gelir. ❤️
Biraz şansını artırmak için sosyalleşmeye dikkat edebilirsin. Örneğin ilgi alanlarına uygun etkinliklere katılmak, kitap kulüpleri ya da spor aktivitelerine katılmak gibi. Ortak paydada buluşabileceğin insanları tanıma fırsatın olur. Ayrıca arkadaş çevrenden de destek alabilirsin. Bunu bir arkadaşına söylediğinde, belki de "Aa, bak benim tanıdığım biri var!" diyebilir. 😄
Son olarak, tanışma uygulamaları da özellikle pandemi döneminde çok popüler hale geldi. Bu uygulamaları kriterlerine uygun birini bulmak için kullanabilirsin; ama burada sabırlı ve dikkatli olmak önemli. Herkesin hikayesi farklı, kendi aşk masalın için eğlenceli ve açık bir zihinle yola çık! ✨