7 ayAslında haklısın, bunu herkes ister ama gerçekten denk gelmesi o kadar kolay olmuyor. Ben de artık öyle yüzeysel şeyler peşinde değilim. Karakterli, ahlaklı, inançlı, meslek sahibi bir insanım. Hayatta belli bir çizgim var ve aynı şekilde düşünen biriyle yol yürümek istiyorum.
Benim için evlilik sadece bir imza değil, Allah yolunda kurulan bir ortaklık gibi. Hem birlikte gülüp eğlenelim, hem de birbirimizi ruhen anlayabilelim istiyorum. Yani hem dost, hem yoldaş, hem de gönülden bir bağ kurabileceğim biri olsun. Ama bazen insan böyle birini nerede, nasıl bulacağını bilemiyor. Çünkü çoğu yerde insanlar dış görünüşe, statüye ya da geçici şeylere odaklanıyor.
Ben ise gerçekten içten, samimi, karakterli birini arıyorum. Kafalar uyuştu mu zaten hayat çok daha kolaylaşıyor. Belki biraz sabır, biraz dua, biraz da doğru ortamda bulunmak gerekiyor. Ama inanıyorum, Allah nasip ederse o doğru kişi bir şekilde karşına çıkıyor. Ama bazı zamanlar da evlilik düşünmüyorum sende zamana bırak12 Yorumla
Soran7 ayTeşekkür ederim
- 7 ay
Rica ederim
En İyi Cevaplar
- Kişilik & Karakter konusunda 10,6b cevap paylaştı.
7 ayİnsanlara yaklaşım tarzınızı değiştirmeli,
Söylemden çıkıp fiile geçmeli insanoğlu,
Hani çoğu kişi diyor ya her eline fırsat geçince.
Sosyal medyada veya internetteki kişi ile bir şey olmaz , güvenilmez.
Peki bu sosyal medyayı sizin yerinize başkası mı kullanıyor.
Sizede mi güvenmemek lazım.
Önyargıları minimuma veya o düşünceyi bir yere kadar kullanmayı engellemek lazım.
Her yerde herkese göre birinin olduğunu düşünüyorum.
Peki nerede diye soruyorsanız.
Sizin göremeyen bakışlarınızda.10 Yorumla
Buldun ama geç kaldın nedenini niyesini sorma temennim arayışını kesme çünkü evlilik ancak bu davaya inanlarla o yola çıkılır diğer türlü evlilikler hep yalan dolan aldatma ne kadar iğrençlik var sa dini İslam olmayan evliliklerde oluyor
Bunu görmeyecek kadar da körler. Sağlıcakla:)
113 Yorumla
Soran7 ayGeç kalmak diye bir şey olmaz bunda. Herkesin nasibini yaşı farklı
Soran7 ay35-40 yaşında ilk evliliğini yapan insanlar biliyorum. Oluyor mu oluyor. Kadın da oluyor erkek de oluyor. Nasip o yüzden
Soran7 ayBuldun ama geç kaldın ne demek
Soran7 ayNeyi bulmuşum neyden geç kalmışım
Soran7 ayTamam da bişey söylüyorsan devamını getir bence
Soran7 ayBen de arayarak bulunmayacagini biliyorum ama karşıma çıkar diye umut ediyorum. Nasip bu işler
Soran7 ayTeşekkür ederim :)
Gizli Üye(25-29)7 ayAynı durumdayız desem ama ben yinede umudumu diri tutmaya özen gösteriyorum belki de Allah hissettiriyor bilmiyorum ama iyi bir insanla sonum olacak çok kişi eledim kalbim ısınmadı genellikle sosyal medyadan yazıyorlar zaten reelde kimse kimseye kolay teklif edemiyor ama kalbim hep sosyal medyadan uzak dur diyor. Nasip bu işler umarim rabbim kalbimize göre verir 🤲🏻 bu siteden kimseye güvenmiyorum zaten
23 Yorumla
Soran7 ayİnşallah Allah hayırlısıyla ikimizin de kalbine göre verir. Nasip bu. Kimin nereden bulacağı da belli olmuyor. Belki biri vesile olur belki sosyal medyadan bilmiyorum nasip artık akışına bıraktım.
Cevap sahibi7 ayÖyle tabikide sosyal medya asla olamaz demiyorum bende nasip gerçekten kalbimizi ferah tutalım Allah'ın izniyle olur
Soran7 ayİnşallah 🌸
Yapay Zeka Cevapladı
Kendine göre birini bulmak, gerçekten sabır ve içtenlikle yola çıkmayı gerektiriyor. Öncelikle, seni sen yapan özelliklerin farkında olman çok önemli. İlgi alanların, hayattan beklentilerin, değerlerin… Bunlar, karşında aradığın kişiyi tanımlamana yardımcı olur. 🌟
Birini bulmak için illa ki çok çaba göstermek de gerekmiyor bazen. Doğal ortamlarda, kendin gibi olduğunda zaten doğru insanla yollarının kesişmesi daha olası. Sabırlı ol ve çevrende oluşturduğun bağlara şans ver. 🙂 Belki en beklenmedik anda biriyle “o bağ” oluşabilir!💞00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 203,6b cevap paylaştı.
u 8 ayarayarak
11 Yorumla
Soran8 ayNerede aricam
Kişilik & Karakter konusunda 697 cevap paylaştı. şu parantez içindeki salavatı her gün 1000 kere okuyarak kısa zamanda hayırlı bir evlilik nasip olur inşaAllah Eüzübillahimineşşeytanirracim bismillahirrahmanirrahim sübhane rabbiyel aliyyil alel vehhab elhamdülillahi rabbil alemin şükranlillah ( essalatu vesselam bi-adedi ma-fi il-mil-lah aleyke ve ala alike ya seyyidena ya rasulallah huz-bi-yedi gal-let hi-le-ti edrikni ) amin bi-ca-hin nebiyyil emin amine amin ya rabbel alemin amin.
215 Yorumla- 8 ay
rahat huzurlu mutlu bir hayat yaşamak için birde bütün hayırlara kavuşmak için şu salavatlar çokça okunur parantez içi tekraren okunur eüzübillahimineşşeytanirracim bismillahirrahmanirrahim sübhane rabbiyel aliyyil alel vehhab elhamdülillahi rabbil alemin ala külli hal şükranlillah allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala alihi ve sahbihi ve sellim (( allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala alihi salaten ter-zu-kü-na biha ay-şer ru-ga-dai allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala alihi salaten temnehuna biha ay-şüs sü-a-dai allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala alihi salaten tü-di-mü biha ber-del ay-şi ves-sü-ru-ri allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala alihi salaten temnehuna bihal hayra külleha allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala alihi salaten tü-cen-ni-bü biha an-neş şer-ra külleha allahümme salli ala seyyidina muhammedin abdike ve rasuliken nebiyyil ümmiyyi ve ala alihi ve sahbihi ve sellim ))
Soran8 ayTeşekkür ederim kaynağı nedir bu duanın
Soran8 ayTeşekkür ederim
- 8 ay
Allah yolunda bir evlilik istiyorum demişsin şu parantez içindeki salavatı şerife hayatın Allah yolunda devam etmesi için çokça okunur eüzübillahimineşşeytanirracim bismillahirrahmanirrahim sübhane rabbiyel aliyyil alel vehhab elhamdülillahi rabbil alemin ala külli hal şükranlillah la uhsi sena-en aleyke ente kema esneyte ala nefsike fe lekel hamdü hatta terda ( allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala alihi salaten tüdimü biha hudurana ileyke ) amin ya rabbel alemin amine amin.
Soran8 ayTamam anladım aynı şeyleri niye tekrar yolluyosun
Soran8 ayFarkı ne
Soran8 ayDeğilim maalesef
Soran8 ayÖyleyse bu duaları sen yap. Allah nasip eder inşallah. İyi günler
Nasip kısmet Allah hayırlısını versin ama kızlar cidden hiç bir zaman ne istediklerini nerde neyi niçin aradıklarını hiç bir zaman bilmiyorlar.
16 Yorumla
Soran7 ayAmin ama sen de herkesi aynı kefeye koyma. Herkes bir değil.
Soran7 ayNe kadarıdır onu bilemem ama hepsi olmadığı kesin. Kendimden biliyorum
Soran7 ayAmin. Allah hayırlısıyla gönlümüze göre versin
- Kişilik & Karakter konusunda 4,5b cevap paylaştı.
7 ayAllah ne verirse hayırlısını versin.
Aradığını gönlüne göre versin.
Ben bu yaşa kadar bulamadım🤭😂
19 Yorumla
Soran7 ayAmin teşekkür ederim. İnşallah sen de aradığını bulursun hayırlısıyla gönlüne göre
- 7 ay
Amin bende tesekkür ederim Benim için biraz zor yaştan dolayı çok yüzümüze bakmıyorlar🤣
Soran7 aySenin de nasibin vardır bir yerlerde mutlaka.
- 7 ay
Benim nasibim ya mezarda ya huzur evinde beni bekliyodur🤣🤣
Soran7 ayOlumlu düşün olumlu olsun. Karamsar olma
- 7 ay
Haklısın Tesekkür ederim Yorumlar için☺️🙏
Soran7 ayBen de teşekkür ederim
Soran7 ay:) :)
- 7 ay
💫☺️
Kişilik & Karakter konusunda 330 cevap paylaştı. Merhametliyse saydıklarının içinde hepsi vardır. İlk önce merhametlilere bak
13 Yorumla
Soran7 ayMerhametli olan herkes inançlı olmuyor ama farklı şeyler bunlar ama tabiki merhametli olsun isterim
Soran7 ayTabiki o özellik mutlaka olmalı ama ben Allah korkusu da olan, inancı kuvvetli olan, ahlaklı olan biri istiyorum. Bunların hepsi olsun istiyorum. İnşallah nasip olur bir an önce
8 ayBenim 197 cm boyum var brni kimse bulamadıysa ssenibulmaları zor olabilir😂
13 Yorumla
Soran8 ayPuffff
- 8 ay
Yapacak bişey yok yozgatta yasamıosan tabii
Soran8 ayHayir
Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Senin gibi biri nasıl bulunabilir? Bunun cevabı sana da cevap olabilir
11 Yorumla
Soran8 ayBilmiyorum
7 aySosyal medyada kötü niyetli kişiler olsa da evlenmek isteyecek insanlar da vardır iyi tanımak uzun sohbet etmek lazım, dating applere bakabilirsiniz yani
19 Yorumla
Soran7 ayDating appler nedir
- 7 ay
Tinder mesela
Soran7 ayYok yaaa onlar saçma sapan uygulamalar. Ben eğlenilecek değil evlenilecek insanim. Eğlence değil ciddiyet arıyorum
- 7 ay
Ordan evlenenler var herkes aynı değil ciddi ve düzgün karakteriyle konuşarak anlayabilirsin zaten zekiysen
- 7 ay
Karakterliyi olacaktı
Soran7 ayZekiyim ama senin bu dediğin çöp bidonunda kirlenmemiş nesne aramak gibi bişey
Soran7 ayOnla mı uğraşıcam ben
- 7 ay
O da doğru ben de buralarda zaman ve efor harcamayı bıraktım ama zamanında çok düzgün bir insanı tanımıştım anlaşamadığımızdan bitti. Yani illa eğlenmek için tipler olmuyor oralarda ama dediğin gibi çöp arasında o kadar nadir ki o çöplerle konuşmaya yeniden dönmem ben de mesela asla.
Evlenmeyi düşünenler kurslara, günü birlik gezilere turlara falan katılan sosyal tipler olmalı ki düzgün birisiyle tanışabilsin. İçe dönüksen zor.
Soran7 ayHaklısın
Gizli Üye(30-35)7 ayAramayla bulamazsın kısmet nasip seni bulur da bulduğunda ne olur orası önemli
124 Yorumla
Soran7 ayAramayla bulamam biliyorum da o beni bulduğunda ne olur derken ne demek istedin
Soran7 ayNe olacakmış bulduğunda
Cevap sahibi7 ayBelki sınanacaksın
Soran7 ayAllah korusun. Sınanmam diye umuyorum. Neden kötüsünü düşüneyim ki ben güzel olacağına inanıyorum. Allah ben kulumun zannı üzereyim diyor. Siz olumsuz baktığınız için sürekli olumsuzu yaşıyorsunuz. Ben mutlu ve huzurlu olacağıma, o insanın karşıma çıkacağına inanıyorum ve çıkacak inşallah
Cevap sahibi7 ayAllah en çok sevdiğiyle ya da seveceğiyle sınar
Soran7 ayBen en çok Allah'ı seviyorum. Sorun yok o yüzden. Felaket tellallığına da gerek yok. Kötü enerjinizi kendinize kullanın bana yansıtmayın
Cevap sahibi7 ayBen sen kötü ol mu dedim
Soran7 ayOlumsuz konuşman bu anlama geliyor. Olumsuz yorum yapacaksan hiç yapma
Cevap sahibi7 ayOlumsuz yorum yapmıyorum sınanırsan hazırlıklı ol diyorum hem hep olumsuz sınanmıyorsun bazen insan olumlu olan bir şeyi bile görüp soğuyor ona dikkat et diye
Soran7 ayYa tamam olabilir de niye ilk sınanma ihtimalini düşüneyim ya? Allah kulunun zannı üzereyse ben de eş konusunda beni mutlu edeceğine inanıyorum ve öyle olacak inşallah. Bu kadar
Cevap sahibi7 ay🤐🤐🤐
Soran7 aySana tavsiyem negatif yüklenme biraz olumlu düşün
Cevap sahibi7 ayEn çok olumlu düşündüğüm yerden cezalandırıldım ben o yüzden çok olumlu düşünemem artık
Soran7 ayYeterince inanmamışsındir belki o konuda. Belki de ondandır. Öyle düşün
Cevap sahibi7 ayÖyle bir inandım ki ondan sınandım zaten ama sınandığım içinde pişman değilim
Soran7 ayNeymiş ki bu
Cevap sahibi7 ayboş ver geçmişle uğraşılmaz ders çıkarılır yaşanılanlar yaşanılmadın diye dua edip yaşadıklarını yaşamamak için unutmamamk lazım o kadar
Soran7 ayAşk konusunda sanırım bu dediğin
Cevap sahibi7 ayEvet
Soran7 ayBelki karşına daha hayırlısı çıkacağı için olmamıştır. İnsan bazen de bir şeyler öğrenmek ve olgunlaşmak için yaşıyor bunları. Asıl hayırlı olanla karşılaştığımızda olgun ve bilinçli bir şekilde davranalım diye belki
Cevap sahibi7 ayHaklısın zaten onun için dedim ya olumlu da olumsuzda her şey bir imtihan her şey bir ders sadece o dersten ne çıkardığımız önemli
Soran7 ayO konuda haklısın evet
Cevap sahibi7 ayBen o yüzden söyledim birde her olumlu olumlu olmayabilir her olumsuz olumsuz olmayabilir kalp ile mantığı iyi kullanmak lazım
Soran7 ayElbette öyle ama bunu da bilen Allah'tır. Bu işler sadece mantık kullanmakla da olmuyor. İnsanların içini, kalbini biz değil Allah biliyor. O yüzden de sadece ona dayanıp güvenmemiz gerekiyor
7 ayÇalıştığın yerde veya ortamda denk gelir. Sosyal medyadan güvenme
17 Yorumla
Soran7 aySosyal medya kullanan insanlar da dışarıda gördüğümüz çevremizdeki insanlar değil mi zaten
- 7 ay
Sen karşındaki insanın hal ve hareketlerinden anlarsın ama sosyal medyada görmediğin kişiyle yazışarak anlayamazsın.
Soran7 aySosyal medyada tanıştığın birine de güven sağlandıktan sonra yüz yüze görüşülür zaten
- 7 ay
Realde yalan anlaşılır. Ama sosyal medyada pek anlayamazsın. Rahat konuşmayabilirler realde.
Soran7 ayNeden
- 7 ay
Dedim ya işte daha neden diye soruyorsun 😄
Soran7 ayReelde daha rahat konuşamayabilir diyosun. İnternette daha rahat konuşuyorsa daha çok şey öğrenilir hakkında
2 aygenelsel olarak cok yalnız bi insanım kimim kimsem yok ciddi anlamda birini istiyorum ne sevgilim ne flortum hiçbişeyim olmadı
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 784 cevap paylaştı. talip cıkmadımı hiç
11 Yorumla
Soran8 ayÇıktı da beğendiğim olmadi
Kişilik & Karakter konusunda 648 cevap paylaştı. Kendin nasılsın mesela?
13 Yorumla
Soran8 ayGüncellemeye yazdım. Kendim gibisini istiyorum
Soran8 ayOk
Kişilik & Karakter konusunda 712 cevap paylaştı. o seni bulursa bulursun
16 Yorumla
Soran8 ayNasıl bulacak ama
Soran8 ayBeklemekten yoruldum
Soran8 ay:(
8 ayNasıl birini arıyosun
11 Yorumla
Soran8 ayGüncellemeye bak
Gizli Üye(25-29)7 ayYaşın kaç acaba? Sana kendi çevremden birini ayarlayabilirim.
02 Yorumla
Soran7 ayDaha önce de demiştin. Senin kız profilinde erkek olduğunu düşünüyorum
Cevap sahibi7 ayKızım baya baya ama neyse tamam canım dkfkfk
Gizli Üye(30-35)8 ayHerkes kendini iyi bilir ama karşı öyle demez
07 Yorumla
Soran8 ayİyi bilmek değil ben de olduğumu yazdım. Bu yazdıklarım konusunda da bana benzesin isterim
Cevap sahibi8 ayMelek misin
Soran8 ayBunlara melekler değil insanlar sahip oluyor
Cevap sahibi8 ayNo no
Soran8 aySende yok diye başka insanlarda da yok sanma bunları
Cevap sahibi8 ayEvde kaldım demiyorda
Soran8 ayEvde kalmak için daha cok gencim :) Daha çok vaktim var sen rahat ol :)
Gizli Üye(30-35)8 ayNasıl birisisin ki?
17 Yorumla
Soran8 ayYazdım güncellemede
Cevap sahibi8 ayGördüm, mesleğin ne?
Soran8 aySöyleyemem burada
Soran8 ayNormal güzel bir meslek
Cevap sahibi8 ayİstiyorsan şöyle bi gözükürüm gel
Cevap sahibi8 ayMerak uyandırtıyorsun :)
Soran8 ayYok istemem soru sordum sadece
Kişilik & Karakter konusunda 408 cevap paylaştı. dua et.
yapacak başka bişey yok.
10 Yorumla
7 ayNasibinde çıkar karşına
10 Yorumla
8 ayİstersen konuşabilirix
12 Yorumla
Soran8 ayNasıl güvencem sana
- 8 ay
Tanışacagiz zaten güven oluşmaz ise olmaz
Sen nasıl birisin?
114 Yorumla
Soran8 ayKarakterli, ahlaklı, inançlı, mesleği olan bir insanım
- 8 ay
Ahlak soyuttur inanç her şeye olabilir, karakterli olduğunu sen düşünürsün ama emin ol kimse dengini bulmaz herkes zıttıyla olur :)
Soran8 ayYanılıyorsun
- 8 ay
Yaşın kadar yaşamışlığım var :)
Soran8 ayYani? Napalım?
- 8 ay
Üzümün sapı armudun çöpü diyip evde kalma :)
Soran8 ayÖnüme gelenle de evlenemem
Soran8 aySonuçta 1 kere evleniyoruz
- 8 ay
Sanki hiç evlenemeyecekmişsin gibi hissettim :)
Soran8 ayYanlış hissediyorsun
Soran8 ayBeklediğime değecek inşallah
- 8 ay
Hislerim çıkar genelde :)
Soran8 ayHiç sanmıyorum :) hisseleri kuvvetli olan benimdir daha çok
Soran8 ayBelli ki sen bir şeylere ulaşamadın diye fazla karamsarsın
8 aySen nasılsın ki
13 Yorumla
Soran8 ayGüncellemeye bak
- 8 ay
Çok seu istiyorsun
Soran8 ayBen de öyleyim. Bana layık olan bu
8 ayNasıl birisin
112 Yorumla
Soran8 ayKarakterli, inançlı, iyi meslek sahibi
- 8 ay
Hangi meslek?
- 8 ay
Ciddi ilişki mi istiyorsun?
- 8 ay
Tipe mi bakıyorsun karaktere mi?
Soran8 ayEvlilik
- 8 ay
Hemen mi?
- 8 ay
Takip?
- 8 ay
Bende ciddi istiyorum gel?
Soran8 ayTipe de bakarım karaktere de ama burada aramiyorum
- 8 ay
Bizi niye yoruyorsun o zaman çevrenden bul
Soran8 aySoru sordum burada arıyorum demedim
- 8 ay
Bulursun
Gizli Üye(36-45)8 ayBuldun bile, yarın çiçeğimi çikolatamı alıp geliyorum
06 Yorumla
Soran8 ayTabi aynen
Cevap sahibi8 ay🙄🙄
Cevap sahibi8 ayBen çittiyim 🙄
Soran8 ayTabi
Cevap sahibi8 ayOfff sen bilirsin kız kurusu ol kal ananın başına o zaman
Soran8 ayKız kurusu diye bişey yok. İnsan her yaşta evlenebiliyor. Evde kalma diye de bişey yok artık. Bu kadar geri kafalı olma. Mağarada mi yaşıyosun
Gizli Üye(36-45)7 ayBen mesela
17 Yorumla
Soran7 ayYaşınız büyük
Cevap sahibi7 ayOha
Soran7 ayNe oha
Cevap sahibi7 ayYaş mevzusu
Soran7 ayBüyük ama napiyim bana göre fazla büyüksün
Cevap sahibi7 aySeni isteyen kim
Soran7 ayBen mesela diye yorum yazan sendin
Gizli Üye(30-35)8 ayzorrr
11 Yorumla
Soran8 ayNeden zor
Gizli Üye(25-29)8 ayKendine göre biri nasıl biri?
14 Yorumla
Soran8 ayKendim gibisini. Güncellemeye yazdım
Cevap sahibi8 ayBende öulryim de nerde
Soran8 ayAhh ahh bulamadık daha. İnşallah bir an önce buluruz
Cevap sahibi8 ayİnşallah
Gizli Üye(18-24)8 ayO seni bulur..
11 Yorumla
Soran8 ayNasıl...
- Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı.
7 ayİnşallah bulursun
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı.
8 ayKendine sor
10 Yorumla
8 ayGezip görmen lazım
10 Yorumla
8 ayNasıl biri mesela
16 Yorumla
Soran8 ayGüncellemeye yazdim
- 8 ay
Gördüm
Soran8 ayTamam
- 8 ay
Bende hiç biri yok
Soran8 ayOk
- 8 ay
Peki
Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. Zor bulurusn
01 Yorumla
Soran7 ayBen bulacağıma inanıyorum
Semt kıraathanesinde
01 Yorumla
Soran8 aySaçmalama ya
Kişilik & Karakter konusunda 6,6b cevap paylaştı. Belediyeye ilan verirsen bulursun
01 Yorumla
Soran8 ayKomik mi
8 ayNasıl yani
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)8 ayGeldim geldim ben tam sana göreyim :D
01 Yorumla
Soran8 ayCiddi yorumlar yapın. Şaka niyetine sormuyorum
8 ayBulamazsın
01 Yorumla
Soran8 ayNedsn
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!