- Gizli Üye(25-29)1 ay
Erkekler, kadınlardan kendi annelerinden gördükleri davranışları bekliyorlar. Saf saf bir kıza aşık olup ondan kazık yiyip bu ilk aşk travmasını aşamıyorlar sonra da kendilerini kadınlara kapatıyor kadınlardan nefret ediyorlar. Şu an eskisini unutabilmiş erkek de pek yok piyasada yara bandı arıyor hepsi. 25 civarı işler daha da b0ka sarıyor çünkü kapı kapı gezmiş, esc, travesti hepsini denemiş, evli olup da saklayan, evleneceğiz diye oyalayıp yara bandı arayan tipler denk geliyor bu yaştan sonra genelde.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- 1 ay
Bu adam bana Redpili biliyor gibi geldi. Sen anlamamışsın ilk kıza gelirsek Oda kızın peşinden koşsun ego beslemesine malzeme olmak istememiş ve doğruda yapmış. Peşinden koşsaydı Kızın sadece egosu beslenecekti Ve Adamı ezik görecekti Daha da beter soğuyacaktı. Adam bunu öğrendiği bildiği için yapmamış gibi geldi. Doğruda yapmış bravo ikincisinde evet Kadının yaşının büyük değil Küçük olduğu ilişki idealdir denir. Buda doğru olmuş yani özetle Adam bana göre bu işleri bilen öğrenmiş eğitimini almış birisi Mantığıyla ve Stratejisiyle haraket ediyor. Bu sevmiyor demek değil. Sadece Duygusunu kontrol etmeyi bastırmayı Mantık çerçevesinde haraket etmeyi biliyor demek. Bana göre böyle olmuş. Son dediğine gelirsek Erkekler güzel olsun olmasın Dk 1 Gol 1 aşık olmaz. Aşk denilen şey zamanla oluşur gelişir. Beğenir hoşlanır etkilenir sadece o kadar. Ha keza Efendi tip erkekler öyle olmadığı halde daha ilk dakikadan Aşkından geberdiğini çok sevdiğini felan söyler Sahte iltifat yağmuruna tutar.
11 Yorumla
- 1 ay
erkekler çabuk anlamazlar ne kadar sevdiklerini.. bu yüzden erkeklerin söylediklerine bakmayın. iyi giden ilişkinizi evliliğe acele şekilde getirmeyin.. ima dahi etmeyin. minimum 1 yıl sevgili kalın, kalın ki yaz kış size mağruz kalsın.. sizi bi ömür sevebilir miyim desin.. ölçsün biçsin.. ama sizde kendinizi elletirseniz.. kusura bakmayın kullanılmış olursunuz işte.. buradaki püf nokta bu..
erkekler bazen kısa bi sürede bazen bi 6 ayda felan bile ancak anlayabilirler.. karşındaki kişi hayalindeki mi. değil mi..
00 Yorumla
2 yaş büyük diye bırakılır mı be gerçekten sevse bırakmazdı işte
211 Yorumla- 1 ay
@kartal10l bende sevdiğim kişiden büyüğüm ama ondan daha küçük duruyorum
- 1 ay
@kartal10l erkekler dış görünüş için büyüklerle olmuyor genelde çoğu kadında küçük duruyor ama nedense küçük arıyor erkekler
- 1 ay
@kartal10l küçük mü sayılırım 20den büyüğüm
- 1 ay
@kartal10l çoğu kişi güzel der ama sevdiğim bakmadıktan sonra ne fayda 😂😂
- 1 ay
@kartal10l sevdiğim var
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorHey, anladığım kadarıyla kafan biraz karışmış ama üzülme, yalnız değilsin! Erkekler arasında da duygularını derinlemesine yaşayanlar var. Ama bazen bazıları duygusal bağlar kurmak yerine daha yüzeysel ilişkiler tercih edebiliyor. Bu, kişinin geçmiş deneyimlerine, nasıl yetiştirildiğine ya da o anki ruh haline bağlı olabiliyor.
Aşkta aceleye gelmez! Birinin gerçekten kalbinden sevmesi için zaman ve sabır gerekiyor. Herkesin hayatında derin bir aşk yaşayacakları zaman dilimi farklı. Senin de anlattığın gibi bir gülüş, samimi bir sohbet kalpleri birbirine bağlayabilir. Şansını denemekten korkma! Tanıştığın kişilerle açık iletişim kur, zaman içinde gerçek duygular ortaya çıkacaktır.😊❤️
Sana en yakın duygusal anın neydi, paylaşmak ister misin? 😊00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Neremizde hissediyoruz? 😅 Kalbimizde hissediyoruz tabiki de
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 56,1b cevap paylaştı. Hissettirin hissederiz kalbimizde iliklerine kadar
00 Yorumla- 1 ay
Haramlar hafifleştirildiği ya da normalleştirildiği için helal hisler tat vermiyor ve bu yüzden de helale göre yaşamamak insanın kalbini karartıyor, duygu dünyasını hiç ediyor.
00 Yorumla - 1 ay
Erkek kendi çabaladığı kadını sever, erkek avcıdır, av olduğunda mücadelesi yoktur ve bünyesine terstir yaradılışında tabiaatında bu var yapacak bişey yok
00 Yorumla - 1 ay
erkekler de kadınlar da kimse kimseyi gerçek anlamda sevmiyor çıkarları menfaatleri ihtiyaçları uyuşanlar evleniyor o kadar konu kapanmıştır inanmayın
40 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 872 cevap paylaştı. Kalpte hissedilmez zaten beyinde hissedilir de anladım ne demek istediğini ben. Sizin kadar duygusal olabilmemiz çok zor.
00 Yorumla- 1 ay
Kalp bizde var onların kalpleri zikleri. Zikleri kime ötüyor ise onu sever
11 Yorumla- 1 ay
Haahhahaaah😂
- Gizli Üye(25-29)1 ay
Erkek severse terkedilir.. her zaman erkeğin kötü özelliklerini kadına göstermesi baglanmamasi gerekir.
Kadın kötü olanla sevişir iyi olanla dertleşir
00 Yorumla - 1 ay
Erkeği kadını yok hisseden hisseder, hissetmeyen hissetmez
00 Yorumla - 1 ay
Nerelerinde hissettiğini öğrenmek için geldim
00 Yorumla - 1 ay
Doğamizda yok biz daha çok yüzeysel takılırız o kalp gönül filan sizde var dogamizda yok bu
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)1 ay
kardeşim öyle erkekler tirrek erkekler ama çok sağlam adamlarda var hepsi öyle değil adam gibi adamlara selamlar..😊
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Yok göte bakıyor hepsi
02 Yorumla- Soran1 ay
Hepsi değil eski iş yerimde bir çocuk vardı onun önünde merdiven de yürüyordum merdiven küçük arkama döndüğümde çocuk kafasını başka yöne çevirip yürüyordu
- 1 ay
Kimse gerçekten sevmez kimseyi
12 Yorumla- 1 ay
biraz uyum varsa evlenmeli yoksa kimse mükk değil olmaycakta
- 1 ay
sevmiyommm etmiyommm olmuyor diyen yalancının alası o yüzden güven varsa dürüstse bas nikahı
Yanlış düşünce. Ben hissediyorum
00 Yorumla- 1 ay
Sanki kadınlar hissediyordu 🤨
00 Yorumla Eskidendi benim gibi adamı bile gamsızlaştırdılar
00 YorumlaOnların kalpleri başka yerde atıyor :D
00 Yorumla- Gizli Üye(25-29)1 ay
Kadınlar bizden maddi manevi sinirsiz beklentideler nasil sevecegiz?
00 Yorumla - m1 ay
Herkes bir değildir..
00 Yorumla - 1 ay
Adil yıldırım izle
00 Yorumla - 1 ay
Onların sevmesi başka türlü
00 Yorumla - 1 ay
Bazen erkek gibi düşünmek gerekebiliyor
00 Yorumla - 1 ay
Hissediyoruz hak eden olunca
00 Yorumla - 1 ay
Baska yerlerini hissediyordur
00 Yorumla - 1 ay
Ben kulak mememde hissediyorum.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 15,2b cevap paylaştı. Sevgi peniste hissedilir 🔥😉
00 Yorumla- Gizli Üye(18-24)1 ay
Bahane bulmuş beğenmemiş son kızı
00 Yorumla Soru yanlış kişiye göre değişir
00 Yorumla- 1 ay
Kalpsizler
00 Yorumla Kalpsiz oldukları içindir
00 Yorumla- 1 ay
Hisseden de vardır
00 Yorumla - 1 ay
Hissediyorlar da başkalarına
00 Yorumla aşık olmamıştır daha
00 YorumlaÇünkü canım