+1 yılAslında iki taraf da acı çekiyor yalnızca acıyı yaşama zamanları ve şekilleri farklı. Genelde ayrıldıktan sonra kadınlar hayatına yeni birini almaz bir süre kendini dinler en diplere kadar acısını çeker aylar sonra toparlanır ve kendini iyi hissedip bir ilişki istediğini fark ettiğinde birini hayatına alır ve ilişkiye başlar. Ama erkekler bunun tersi olarak ilişki biter bitmez ortamlara girer normalde hiç alakaları olmayacak kadınlarla beraber bir şeyler paylaşır. Uzun lafın kısası acısını yaşamak yerine acısını yatıştırır. Fakat belli süre sonra anlar ki hala kadını unutmamış acısı geçmemiş inceden sızlıyor. O zaman dank eder kadına dönmeye çalışır lakin kadın çoktan acısını çekip olgunlaşmış bir başkasıyla mutlu olmaya başlamıştır. Erkeğin acısı bu noktada başlar. Genelleme yaptım istisnai durumlar illa ki vardır çoğunlukla süreç budur ama.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇünkü aşık olmuyorlar. Eğer aşık olsalardı aşk acısı çekerlerdi. Sadece fiziken hoşuna gittiği için bir kadınla sevgili oluyorlar, sadece yalnız kalmamak adına mesela. Gerçektende iyi aşık taklidi yapıyorlar, bizde aşık olunca farketmiyoruz. Aslında bir kez aşık olan bir erkek asla unutmaz o kişiyi. Kısaca aşık olmuyorlar ki aşk acısı çeksinler.
Misal , ece ve selim sevgili. Ece selime aşık çünkü, onun yanında güvende hissediyor, onu koruyup kolluyor, aynı zamanda ecenin evlilik hayalleri ve anne olma hayalleri var. Bunları selim ile gerçekleştirip mutlu olacağını zannediyor. Selim ise, eceyi güzel buldugu için sevgili. Birde yalnız kalmak istemiyor. Ama aşık degil sadece bu kadar. Evlilik hayalleride kurmuyor. Ayrıldıklarında ece aşk acısı çekiyor selim gibi sadık korumacı birini nasıl bulucam diyor, selim umursamıyor. Başka ece bulabilir çünkü.
Kadınların aşık olması kolay. Romantik davran, şefkat göster, korumacı ol bitti.
Erkeklerde ise bunların geçerliliği yok.00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 21,1b cevap paylaştı.
u +1 yılKim demiş çekmiyorlar diye, belki de en ağır onlar çekiyor. Erkekler zaten genel olarak duygularını yansıtmayı sevmezler ki. İçlerinde onların da fırtınalar koptuğuna eminim.
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 266,9b cevap paylaştı.
u +1 yılKızlar aşk acısı çekmezler. çünkü kızlar takıntılı olduğu için kendisine acı çektiren karaktersiz erkekler için üzülürler sadece. erkekler de aşık olmadığı için aşk acısı çekmezler.. sadece adam olanlar yalnızlık acısı çeker.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
55Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılAşk acısı çeken varsa Erkeklerdir
Kadın Hipergamisi gereği umrunda olmaz
2 makyaj 2 alışveriş 2 sosyal medya resim bitti gitti.
Erkek Onetis geliştirir ve acı çeker
İdealist sever , gerçekçi sever, kadını kadın olduğu için sever ve ayrılık en çok erkeği üzer günün sonunda.
Tabi Başlarda bizde böyleydik
Sonradan duygularımız öldü
Kadın Doğasının görüldüğü gibi olmadığını anladık.
Kadının çocuğu dışında kimseyi karşılıksız sevmeyeceği ve hipergamik canlı olması sebebiyle bunu sonuna kadar kullanabilme durumu olduğunu gördük.
Kadın için ayrılık ve ilişkinin üstünü çizmek konusunda kadınlar acımasız canlilardir ve kadın aşkla bağlanmaz, kadın saygıyla bağlanır.
Aşk ve Ruh ikizi kavramları hikayedir.
Sevmek Erkekten Kadına doğru
Saygı Kadından Erkeğe Dogru yükselir.
Seven ve acı çeken genelde erkektir
Fakat acı gerçekleri anladıktan sonra bir daha aynı travmayi bir kadın erkeğe yasatamaz. Zaten akıllı bir erkekte buna izin vermeyecektir27 Yorumla- +1 yıl
kadın acı çekmez mi? evet en büyük acıları erkekler çeker bi siz mükemmel derecede seversiniz ki kadınlar ot gibidir.
Cevap sahibi+1 yılkadın acı çekmez mi?
**HİPERGAMİNİN Umrunda olmaz. Kadın için erkeğin acı çekmesi, virane olmuş olması, ağlamasi göz yaşı dökmesi acı cekmesi asla umrunda değildir zaten erkek de kadın karşısında asla ağlamamalidir.
Kadın için gözyaşı döken erkek güçsüzlük belirtisidir ve kadın o erkeğe saygı duymayabilir, kadının egosunu tatmin eder sadece erkeğin acı çekmesi...
evet en büyük acıları erkekler çeker bi siz mükemmel derecede seversiniz ki
**ERKEK Gerçekten Mükemmel derecede sever ve idealist sever, sevgisi samimidir ve gercekcidir. İdealize eder kadını ve kadıni kadın olduğu için sever.
Kadın ise ; Hipergamisi gereği o erkek zor zaman geçirsin, maddi anlamda sıkışsin, sorunları baş göstersin ya da daha iyi bir gelecek kurmak için çalışsın cabalasin çoğu zaman kadının umrunda olmayacaktir. Ha iyi kadınlar yok mu elbette var ve erkeğine destek olan, birlikte erkeğinin mücadelesine destek veren.
Bu arada seninle tartismiyorum sadece soru sordun bende fikrimi paylaşıyorum sahsina yönelik anlama lütfen
kadınlar ot gibidir.
**HAYIR Öyle bir cümle kullanmadim. Kadınların Karanlık Dünyasının olduğu ve dizi film aşkları gibi bir ilişki ve kadın düşünce yapısı olmadığını ifade ettim. Pembe diziler, Yeşilçam aşkları günümüzde mevcut değildir kadınların bilinçalti her zaman daha iyi bir üst noktaya ulaşmak için kuruludur- +1 yıl
neymiş bu hipergamin ya hiç duymamıştım
açıkcası aşırı cinsiyetçisin kadın kadın diye yeren erkeklerdensin
kadınlar acı çeker ağlarda karşına çıkmış bi kaç acı çekmemiş kadın yüzünden kadınlar falanca şeyden dolayı asla acı çekmezler diyemezsin!
Cevap sahibi+1 yılBen Kadınları Yermiyorum ve Asagilamiyorum
Kendi yorumun seni bağlar
Benim cumlelerimin hiç birinde kadını aşağılayan bir söz cümle yoktur.
Sadece Kadın ve Erkek doğasını biliyorum.
Kadınların doğasını gerçeğini söylüyorum.
Ve gerçekler ne yazık ki acidir..
Sen gerçek dünyayı filmlerden dizilerden ibaret zannediyorsun o dediğin acı çekme görüntüleri diziler de ve filmler de olur.
Hipergami kavramı ; Kırmızı Hap kavraminda yer alan bir kavramdır. Hipergami ; Geçmişten günümüze mağara doneminden günümüzde yaşadığımız döneme kadar kadınların süre gelen süreçte kadınların kendinden yüksek statüde ve güçde insanlarla birlikte olmak istemesi kavramıdır diyebiliriz
Yani Hipergami gereği Superman olsun erkek, kadın ya orada Batman da vardı, olmadı Örümcek Adam da vardı diye düşünür buna hipergami diyebiliriz ve son 50 yılda hipermanin suyu çıktı..
Özellikle son 10 senede kadın Hipergamisi sosyal medya ile çıldırmış durumda...
Bu yüzden kadınlar için seçenek birden fazla çok iken ask acısı çekmesi imkansizdir- +1 yıl
@merakettimmişte iyi misin sen? Senin hemcinsin cinsyeticilik yapmis sen ona niye bir sey demedin cinsiyetci demedin?
- +1 yıl
Knk yanlız bir konuda eksik yazmışsın Yüksek değer ve Olayı bilen Erkekler acı çekmezler en fazla çizik gibi bir şey olur hatta bazen o bile olmazlar. Erkek ne kadar feminenleşmiş duygusallaştırılmışsa o kadar Çeker. Benim tanıdığım Doğal olarak yani Redpili felan almadan da Zihni Alfa olan bir arkadaşım vardı Umrunda olmadı resmen hatta sevindi bile Kadınlara gelirsek evet Onlarda acı çekiyorlarda eğer etrafında uyduları veya dm kutusuna abanan abazları yoksa onlarda çekiyorlar. Bu anlattıkların doğru şeyler fakat belli Erkek ve Kadın modeline göre daha çok
Cevap sahibi+1 yıl@milabeni düzeltme yaptığın için teşekkür ediyorum. Söylediklerine katılıyorum 👏👏
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkeklerin acı çekeni var Çekmeyenide vardır. Duygusal feminenleşmiş Erkekler daha çok çekerken Aksi olan erkekler bi o kadar Az acı çeker Hatta hiç çekmez bile Ama biz normal bir erkeği baz alırsak az çeker diyebiliriz. Mantıksal ve Soğuk kanlı olabilen bir canlı nede olsa
10 Yorumla
+1 yılAslinda erkeklerin geneli daha agir yasarlar. Sairler, mezcuplar, efsanelere konu olmus asiklar genelde erkekler.
Erkekler genelde aglamazlar, duygulari uzerine cok da konusmazlar. Yanarlar ancak tutmezler en zoru da bence bu.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılAslinda cekiyoruz ama bunu gormuyorsunuz hatta kapilari yumruklaya yumruklaya kapi kiriyoruz sinirden mermer yumrukluyoruz spora gidince hayvan gibi agirlik altina girip sakatlaniyoruz arkadaslarimizla kavga ediyoruz
00 Yorumla
+1 yılBiz de aşk acısı çektik zamanında.. Her seven erkek o acıyı illa çekmiştir.
Ama genelde kadınlar erkeklerden daha duygusal olduğu için, aşk acıları biraz daha uzun sürüyor.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. O göreceli bir şey , mesela bu şahsı bir soru olsaydı sana hak verirdim. çünkü benim sevme yeti'm yok ama genel soru olduğu için sana hak veremiyorum aşk acısından intihar eden çok erkek gördüm
00 YorumlaAsıl bence erkekler cekiyor ki bana sorarsan aşk acısı kadar sacma bir sey yok ama bunlarin kafa gidik
04 Yorumla
Soran+1 yılHayatında gerçekten birini sevmediysen aşk acısının saçma gelmesi normal
- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
+1 yılÇeken gördüm azda olsa var hata bi arkadaşım bu sebepten dolayı in-tihar etmeye bile kalkıştı
11 Yorumla
Soran+1 yılO kadarıda abartı ya
Çeken erkekler var ama onlar duygusallaşmış Erkekler oluyor genelde Alfa kafasında adam çekmez.
00 Yorumla
+1 yılAşk Dediğin Nedir Seninki üç beş dakikalık zevk ama Sevgi dediğin ömür boyu süren bir şey sizin Yanlışınız burada Aslında Baştan
00 YorumlaGörüşünüze katılmıyorum, genellemek belki doğru değil ancak aşkta ve savaşta kadın erkekten daha barbardır
01 Yorumla
+1 yılkalbim artık kaya kadar sağlam kadınlar sağ olsunlar. bence bu yüzden olabilir her erkek terk ediliyor diye alışmış mı acaba
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılGenel konuşmak saçma. Şu soruyu sorana kadar, senin varlığından bile haberdar değildik. Şu soruyu görene kadar, bana göre de kızlar aşk acısı çekmezdi ama işte çekiyorlarmış. O yüzden genel konuşmazsanız iyi olur.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. 2 yıl aşk acısı çektim. Kim demiş erkekler aşk acısı çekmez diye o nasıl saçmalık.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,4b cevap paylaştı.
+1 yılAşk mı?
Aşka inandırdınız mı ki aşk acısı çekelim?
Aşk diye bir şey yok 😎
00 Yorumla Bence bu kadar emin olma illa ki çeken vardır
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılÇünkü bizim çektiğimiz daha büyük acılar var. Onlar yetiyor bize hatta fazla bile geliyor
00 Yorumla
+1 yılErkek senin gibi belli ede ede çekmez , kendi ciğerini paramparça ederek yalnız çeker.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 331 cevap paylaştı. Çünkü acı çekecek bir kalp bırakmadıkları için
00 Yorumlaben 3 yıldan 3 kere 9 sene çektim be
kadınlar keyfine baktı00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMasum bı çocuk gibi geceleri yatağında gözyaşları akıtacak kadar sevene denk gelmediğiniz için erkekler aşk acısı çekmez diyorsun. Aşk acısını kadınlardan daha çok çeker sever bir adam
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılO evlendi, çocuğu oldu. Ben kızlara küstüm sen hayırdır? Yalnızlığı tercih ettim yani farklı anlaşılmasın. 😂
00 Yorumla
+1 yılkim demiş erkekler aşk acısı çekmiyor diye sadece belli etmezler kendimden bilirim yüreğimdeki sızı hiç dinmedi artarak devam ediyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇünkü erkekler aşkı değil, başka bir şeyi umursuyor!
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBeni terk eden kadının arkasından neden aşk acısı çekeyim ki?
Sonuçta beni sevmemiş ve terk etmiş.
Insanın kendisini sevmeyip, terk eden kişi için üzülmesi çok saçma !
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 334 cevap paylaştı.
+1 yılAşk diye bir şey olmadığı için acısını da çekmeye gerek yok bence
00 Yorumla
+1 yılAşık olduğumuz insandan ayrılımıyoruzki evliliğe kadar gidiyor o yüzdendir aşk acısı çekmeyişimiz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11b cevap paylaştı.
+1 yılçekmediğimizi söyleyen kim?
14 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle ne saçma soru bu ya 🤦🏼♂️bizim duygularımız yok mu arkadaş
- +1 yıl
@Mericeyn10 ya bunlar da öyle triplere giriyor ki anlatamam. bunlara göre erkekler duygusuz kalpsiz erkekler ağlamaz üzülmez aşk acısı çekmez. her erkek aldatır. eğer genellemelerle iş gidecekse kadınlara neler denir neler
- +1 yıl
Hakkaten öyle bak ya o kadar katılıyorum ki grnllemelerden nefret ediyorum gerçekten. Aslında yaşadığımız ve yapılan da çoğu şeyin %95 falan davranış, tavır cinsiyetle hiçbir alakası yok ya tamamen karakteristik şeyler. Çok sinir bozucu böyle cinsiyetçi, genelleme tavırlar ya her 2 taraf içinde geçerli bu keşke bu tabular yıkılsa toplumumuzdaki ama gelişip düzeleceğine daha ktöüye gidiyor maalesef 🙄🤦🏼♂️
- +1 yıl
@Mericeyn10 kesinlikle öyle
Çekiyorlar bence
10 Yorumla
+1 yılOnlar onlarrr şey şey imm
17 Yorumla- +1 yıl
Şey şey ne
- +1 yıl
Hayvan?
- +1 yıl
Hmm sadece o mu
- +1 yıl
Bilemem
- +1 yıl
Hmm neden hayvan peki onu de hele
- +1 yıl
Erkek dusmani kezban umarim senin gibiler yok olur bir an once
- +1 yıl
Hayır hayır hepsine soyelmedim
Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. Geceler boyunca agladim ben
00 YorumlaNerden biliyorsun çekmediğini
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
+1 yılçekiyor ama sizin gibi dillendirmiyoruz
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılKime göre böyle
00 Yorumla Çekmediğimizi nereden biliyorsunuz?
00 Yorumla
+1 yılbilmem genelde taş kalpliler
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 396 cevap paylaştı.
+1 yılÇekmediğimizi kim söyledi
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 898 cevap paylaştı.
+1 yılÇünkü bizim ikinci bir Aşkımız yedekte bekliyor
00 Yorumla Çekiyoruz niye çekmeyelim 🙄
00 Yorumla
+1 yılAşk acısını çekmeyen hiç bir insan Yoktur..
00 Yorumla
+1 yılDeger veren olmamis demek ki sana
00 Yorumla
+1 yılonların duyguları yok 😢
10 Yorumla
+1 yılÇekmediğimizi kim söylüyor hergun çekiyoruz 😞
00 YorumlaÖyle boş şeylere ayıracak vaktimiz yok
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılÇünkü aşk acısı çekecek kadar akılsız değiliz
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılOnlar insan değil çünkü
17 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
Baban insan degil yani? Kezban kari
- +1 yıl
@pessimistiic07 babam 45 yıl önce annemle evlenmiş öncesinde de hiç aşkla meşkle işi olmamış. Sanane?
- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılKralını çekiyor sonra üstüne.. 🍕
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇekmediğimizi nerden biliyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKalpleri yok ya ondan
10 Yorumla
+1 yılSen aşık edememişsin zaar
00 YorumlaÇektim
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
+1 yılÇekiyorlar bence
00 Yorumla
+1 yılÇekiyor ama göstermiyor.
00 Yorumla
+1 yılBunu kim söyledi?
00 YorumlaBunu kim uyduruyor?
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı. Belli etmiyoruz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılçünkü kalpleri yok
00 Yorumla
+1 yılBiz 31 çekiyoz
00 YorumlaO kadar ruhsuz değillerdir ya çekende vardır
00 YorumlaErkekler hepsı gamsız
00 Yorumla- Devamını Gör (18)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt