Sizinde hayatınıza iz bırakan kişiler oldu mu?

Merhaba herkese iyi geceler.2023 yılında gerçekten biri girdi. Kısa süreli konuştuk. Ve bu kısa sürede çok samimi olduk. Beraber restarona gittik. Kaleye çıktık. Yürüyüş yaptık. Her zaman ben yanındayken içki içiyordu. Rahatsız oluyordum. Bir gece manzara izlemeye çıkalım dedi arabayla gittik. İyiki bana baş başa kaldığımızda bişey yapmadı. Evine çağırdı yalvardı bana 1 kere gittim. Evine gittiğimde bana odaları gezdirsene dedim. Kendi odasını gezdirirken beni yatağına doğru attı. Öpmeye başladı. Ordan kalktım hemen. Çıktım odadan. Yani o gece de sağ çıktım evden. Restarona gittiğimizde yanımda içki içerken de taciz etti. Bu kişiyle bir sürü uçurumdan döndüm. Allah korudu beni. Ve bu kişiyle yolda 5 ay sonra karşılaştık. Yine sohbet ettik yürüyerek. Bana istersen seni doyururum istersen seni parçalarım dedi. Eve gel de deneyelim dedi. Hayır dedim. O gün de marketten bira alıp içti. Bir sürü uçurumun kenarından beladan kurtuldum arkadaşlar. Geriye dönüp bakınca sadece bu kişiyle birlikte geçirdiğimiz iyi vakitler aklıma geliyor. Unutamıyorum. Kötülüğü ve kişiliğini değil. Sadece iyi olan şeyleri unutamıyorum. Görüşleriniz?

Sizinde hayatınıza iz bırakan kişiler oldu mu?