Aşk İlişkileri Sigara ve alkol kullanmayan evlenmek isteyen birileri var mı acaba🎈? PePeCbCb Takip Et Bilge Yaş: 39 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Sipariş gibi oldu farkındayım ama bu ikisinden birini genelde kullanıyorlar. Sigara ve alkol kullanmayan evlenmek isteyen birileri var mı acaba🎈? Cevapla Sipariş Soruları Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,4b cevap paylaştı. vardır bence de 0 0 Yorumla
Affedilmeyen Takip Et FenomenMentor Yaş: 42 1 yıl siparişinizi hazırlıyoruz :)sigara içmesem de sosyal içiçi olarak arada alkol alıyorum :) 1 0 Yorumla
No1degilha11 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 759 cevap paylaştı. Alayi var bizde , sevgilim de razı. Agzimizla içtiğimiz sürece 0 0 Yorumla
34Constantine Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 15,5b cevap paylaştı. Sigara ve alkol kırmızı çizgimiz 0 0 Yorumla
WUNDERWAFFE__ Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. İçenle olmaz 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
vardır bence de
siparişinizi hazırlıyoruz :)
sigara içmesem de sosyal içiçi olarak arada alkol alıyorum :)
Alayi var bizde , sevgilim de razı. Agzimizla içtiğimiz sürece
Sigara ve alkol kırmızı çizgimiz
hic cekilmez onu istiyen tip zaten
Sigaradan kaybettim
İçenle olmaz