Yeme & İçme Eşlik etmek isteyen var mı? Arda6750 Takip Et Yoda Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor 1 tencere patatesli bulguru yiyorum Bulktayız İyi gidiyor nasıl görünüyor eşlik etmek isteyen var mı 😂 Eşlik etmek isteyen var mı? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,2b cevap paylaştı. afiyet olsun 0 0 Yorumla
TeomanŞarkısı Takip Et FenomenGuru Yaş: 29 +1 yıl MerhabaSeverim ama yanında kebap ve kaşık salata ile birde buz gibi bir yayık ayran da olsa oh mis ne iyi gider 0 2 Yorumla Arda6750 +1 yıl Geçti mi karın ağrın en son ağrın vardı nasıl oldun yazdım cevap yazmadınn 🥺 Yorumla TeomanŞarkısı +1 yıl İyiyim Yorumla
Eylulemira Takip Et FenomenGuru Yaş: 26 +1 yıl Yalnız o bulgırun içine sen domates, soğan, biber, nohut ve baharat eklicen yanına da cacık 😂sade bulgur sevmem 0 5 Yorumla Arda6750 +1 yıl Onları gel sen yap 😂 Yorumla Eylulemira +1 yıl Oldu başka 😅 Yorumla Arda6750 +1 yıl Gel beraber yapalım yardım edeyim sana tavuk pilav da yeriz 😂👍 Yorumla Eylulemira +1 yıl Gece gece beni yoldan çıkarma dişimi fırçaladım mıtfağın önünden bile geçmeye korkuyorum. Yorumla Arda6750 +1 yıl Yaa öyle mii güzel bakmışsın dişlerine gülüşünün güzelliği yansımış belli 🤭 Yorumla
Boavistaa Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Günde kaç kalori alıyorsun bro 0 1 Yorumla Arda6750 +1 yıl Hiç hesaplamıyorum ki önüme ne gelirse 😂😂😂👍👍👍👍 Yorumla
Bana1caykoy Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Ben bulgur sevmiyorum Pirinç pilavı var 0 0 Yorumla
Üsengeckiz1 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Bulgur pilav sevmem 0 3 Yorumla Arda6750 +1 yıl Yeme o zaman 😂 Yorumla Üsengeckiz1 +1 yıl Yemicem zaten Yorumla Arda6750 +1 yıl Peki hanımefendi :) Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Ayy üstüne benide yee 😋 0 1 Yorumla Arda6750 +1 yıl Olurrr ama fena yerim 🤭👍😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
afiyet olsun
Merhaba
Severim ama yanında kebap ve kaşık salata ile birde buz gibi bir yayık ayran da olsa oh mis ne iyi gider
Geçti mi karın ağrın en son ağrın vardı nasıl oldun yazdım cevap yazmadınn 🥺
İyiyim
Yalnız o bulgırun içine sen domates, soğan, biber, nohut ve baharat eklicen yanına da cacık 😂sade bulgur sevmem
Onları gel sen yap 😂
Oldu başka 😅
Gel beraber yapalım yardım edeyim sana tavuk pilav da yeriz 😂👍
Gece gece beni yoldan çıkarma dişimi fırçaladım mıtfağın önünden bile geçmeye korkuyorum.
Yaa öyle mii güzel bakmışsın dişlerine gülüşünün güzelliği yansımış belli 🤭
Günde kaç kalori alıyorsun bro
Hiç hesaplamıyorum ki önüme ne gelirse 😂😂😂👍👍👍👍
Ben bulgur sevmiyorum Pirinç pilavı var
Bulgur pilav sevmem
Yeme o zaman 😂
Yemicem zaten
Peki hanımefendi :)
Afiyet olsun
Ayy üstüne benide yee 😋
Olurrr ama fena yerim 🤭👍😂