Mesela birinden hoşlanıyorum tam ilk adımı atıcam hop başkası çıkıyor tam onunla atıcam adımı hop başka biri daha çıkıyor bir türlü atamadım o adımı sadece bende mi böyle yoksa herkeste mi böyle 😄

Mesela birinden hoşlanıyorum tam ilk adımı atıcam hop başkası çıkıyor tam onunla atıcam adımı hop başka biri daha çıkıyor bir türlü atamadım o adımı sadece bende mi böyle yoksa herkeste mi böyle 😄

Sen hoplamayı seviyon demekki. Evlilik öncesi tek atmak biraz zordur, çoğu insan birden fazla kişiyle bu anlamda tanışabilir ancak en güzel ve geriye baktığında içini huzurla dolduracak ilişkiler ömür boyu tek kişiyle yaşananlardır elbette. Fakat herkesin yapısı bir değil tabi hoplama meselesi genetik olabilir, bu konuda aile büyüklerine danışabilir, ne yapman gerektiği konusunda fikir alabilirsin.
Geçer hem de nasıl güzel geçer…. Çok kişi demek o çok kişilerin topladğında senin için bir kişi etmediği anlamını taşır … karşı taraf içinde değersizliktir…
Ama bir kişiye odaklanmak her milimini her zerresini ruhen bedenen yüreğini koyarak sevmek , enerjiyi noktada toplamak gerçek sevgiyi ve yüksek tutkuyu sağlar ömür boyu
düzeyli uzun sürekli ilişki istiyorsak duygularımizdan emin olmak gerekiyor, sizin kararlarınız biraz daha acele gibi ve duygu oluşması için kendine zaman vermiyorsun, belki görsellik biraz daha etkindir oda bir tercih tabi ama siz bu şekilde bakarsanız karşı tarafta aynı şekilde bakar
Ben sadakat için yaratılmışım
Biri aklimdayda bile ona ihanet etmiyorum
Hele hayatımdaysa diğerlerine gözüm kör kulağım sağır oluyor
O yüzden beni üzüp pişman etmeyen iyi ki seninleyim dedirten hayat arkadaşımla bir ömür bana az bile gelir
Ah, aslında yalnız senin başına gelen bir şey değil bu! İnsanların ilgisini çeken birinden hoşlanırken, başka ilgi çekici insanlar da karşımıza çıkabiliyor 😄 Bu durumu yaşamak oldukça normal. Flört etmek eğlenceli bir oyun gibi düşün ve keşfetmenin tadını çıkar! Herkese bir ömür yetebilir ama önemli olan senin hislerin ve seçimlerin. Öncelikle kalbine sor, ne istiyor; kim yanında olduğu zaman mutlu? Belki bir gün biri sana gerçekten uyan o kişi olur! 💕 Sen bu süreçte kendini dinle ve anı yaşa. Ne dersin, belki de en doğru kişi karşına bundan sonra çıkacaktır? 😉
Cevap
105Cevap
Geçer, sevmesini biliyorsan başka birine ihtiyaç duymazsın
evet zaten olması gereken budur
Evet, bir kişiyle bir ömür geçer. Ama bu, sadece aynı kişiyi sevdiğin için değil, o kişiyi her gün yeniden seçtiğin için olur. Sevgi bir başlangıçtır, ama birlikte büyümek, anlamak, saygı duymak ve beraber değişebilmek bu yolculuğun sırrıdır. O kişiyle her şeye rağmen el ele kalabiliyorsan, bir ömür fazlasıyla yeter.
Bence asıl bir sürü insanla geçmez. Düşünsene birinden hoşlanıyorsun tanışıyorsun. İlgilenip onunla vakit geçiriyorsun. Beraber gülüp beraber ağlıyorsun. Pat bir anda çekip gidiyor. Ondan sonra kiminle konuşursan konuş her güldüğünde ağladığında sana onu hatırlatacak. Geçip gitmiş olsa bile sende izi kalacak, ihanet etmiş gibi hissedeceksin. Başka duyguları yaşamaktan bile korkacaksın.
Ama biri olduğunda ve yola da onunla devam ettiğinde arandaki bağ derinleşecek. Hayatlarınız birbirine bağlanacak tıpkı ikiniz gibi. Bence çok insanla yüzeysel bir ilişki kurmaktansa bir insanla derin bir bağ kurmak daha değerli ve mantıklı.
Sen adım atacak değil adım atılacak kızsın. 😂 Görseller sana aitse o güzelliğini heba etme derim. Aşk işleri her yana çekilir. Hızlı olmadığında bu sefer senin yavru kuş bir bakmışsın kartala yem olmuş. Avını başkasına kaptırma dişi kartal. 🦅🦅
Aslında geçer ama benlik değil çünkü bi noktadan sonra ona tahammülüm kalmıyor boğasım geliyor.
😂😂
Çok fazla insan tanıdım.. çok fazla erkek tanıdım.. çok kişiyle beraberligim oldu.. ben de böyle düşünüyordum.. ama sonra yoruldum.. yani dünyada güzel bitmez yakışıklısı bitmez ve biz bı taraftan yaşlanıyoruz.. bu yolun sonu yok.. ve inan değişen bişey de yok.. birinin kası güzel birinin başka bı yeri.. bitmez..
Evet, aldatmaya bu kadar net vize isteyen başkasını görmemiştim. Ona bir hediye verin.
Tebrikler evlât, delilanlı kızmışsın, burada ki ablaların gibi adi kaşar değilsin. dilerim, ahlak mahlak ayaana yatıp bozmazsın ;) hatta namaza yatıp.
Ben kalabalik yorucu şeyleri sevmem bir tane düzgün adam gibi biri olsun herseyi onunla yasayayim, adam olana ömür de verilir gönülde ne istediğini bilmek gerekir burada kafan da aradığın profil belli ise öyle karmaşa yasamazsin🥰
Seversen bir elma da seni görebilir, bir renkte seni hissedebilir, bir hava da seni düşünebilir, bir yerde seni öpmek ister, seninle aynı tasta yemek yer. Diğer türlü erkek seni sadece skp köşeye atar.
Karşı tarafa da bağlı. Iliskiler tek taraflı değil maalesef. Bizi seveni biz sevmiyoruz, sevdiklerimiz bizi sevmiyor.. Zor gercekten. Bes senede bir koca değistirmemek icin evlenmiyorum.
Benim attığım adımlar niye bana giriyor hala çözemedim İŞDSKLAFİLSSAFAS
İşte beyler bu kızlardan çok var bunlar gibilere asla güvenmeyin ve evinize sokmayın bunlar ileride 35 yaşına kadar herkesle takılırlar adına modernlik ve özgürlük derler sonra o yaştan sonra evlenecek bir enayi de bulamazlarsa antidepresanlar+kedişer+kitaplat+yoga ekseninde yalnız başlarına hayat döndürürler o yüzden sizden ricam hayatınızda ciddi düşündüğünüz kadınlara sağlam testler yapın
Kardeş senin gönlün ve fikrin çöplük olmuş.
O çöplükte bir gül yetişmez.
Bu fikri değiştir.
Rabbim hayırlı ve güzel bir nasip versin herkese 🤲 aminn
Her ilişki zamanla yıpranıyor, eski tadını vermiyor, ne yapsan o ateşi tekrar yakamıyorsun. Böyle olunca da aynı kişiyle ömür geçmiyor, bitmesi gerektiği noktada bitmeli.
Ahhahaha çok iyi ya. Bir karar vermeli insan. Sürekli hoop başkasının çıkacağı durumlara da girmeyeceksin o zaman. Biriyle flört amaçlı konuşuyorsan diğer kanalları kapatacaksin yani..
Sakin evlenme böyle. dusunuyorsan çünkü sıkılırsın bir süre sonra monotonlasiyor hele bu erkekler için daha zor dışarda çeşit çeşit kız var evlendiğin kız güzel Seksi degils ebakomli değilse yandin
Gerçek sevgiyi henüz tatmamissin birini gerçekten sevince dünyan o oluyor kalbinde kocaman yer kaplıyor başkasını almak dahi istemiyosun gözün ondan başkasını görmüyor tüm renkler bir anda o oluyor en sevdiğin ses onun sesi oluyor hatta kendimden örnek vereyim ben gözlerine bakarken o kadar derine çekiliyorum ki baktıkça bazen o derinlikte kayboluyorum gözüne bakarken gözlerim doluyor ve beni kocaman ordunun içine koysalar benim gözlerim yine onu arar
Ben bır omurluk sever bır omurluk yaşar bır omurluk kadınla olurum. ben köpek değilim herkesle düşüp kalkayım o hayvanlara ait bir dürtü. sevgi sonsuzdur
Gecer cünkü bi ömür daima ayni huyu ve suyu olmicak...
Senin durum ise, bence sen nasil biriyle bi ömür beraber olmak istediğini bi anlamaya caliş...
Ayran gönüllülük 😁 bu bizde de oluyor 😁 sonra biri giriyor hayatına ve kedi gibi oluyorsun, başka "pisi" Seslenmelerine kulak veremiyorsun ama ciğere bakar gibisin😁
Hayallerinde Sadece 1 kişi üzerine anlam yükler insan. Kavuşunca anlamını yitirir. Bu yüzdendir aldatmalar, daldan dala konmalar
Bence bi kişide karar kılın ve onda kalın
Yoksa daldan dala zıplaya zıplaya evde kalmış biri olarak milyonlar arasındaki yerinizi almış olursunuz
Valla o bir kişi olmadan bile gayet güzel geçiyor. Kişiden kişiye göre değişir
Birden fazla kişiyle ömür geçmez zaten. Enlemesine değil, derinlemesine ilişki kurmayı başaranlar anlayacaktır.
ömür. geçirmekten. kasıt. nedir. insan. ömrünü. bir. kişiyle. geçirmez. ki. annesi. babası. kardeşleri. olur. yanında
Bir kalpte iki sevda olmaz zaten , elbet de geçer. Tek kişi bazen arkadaşınız, sevgiliniz, babanız olur.
Kişiliği bozuk ve insanlığa uzak olan kişiler bir kişi ile gecinenez ve bu kişileri zaten Allah inşallah karşımıza cikarmaz.
Hayatımda şuna adım atim dediğim kimse olmadı sevecek biride olmadı bende mi sorun var çevremde mi yok nasip mi yok anlamadım
Bende birinden hoşlanıyorum bir daha da yıllarca onu aklımdan çıkaramıyorum ve hayatıma kimseyi almıyorum... ona karşın hala değer görmedik.’😒
@CielosM evet aşırı sadık olmak gibi bir sorun
Saçmalama sadık olmakla alakalı değil asıl sadık olmazsan bu toplumda asla sevilmezsin
Ablacım sen kartpostal kağıdımısın elden ele dolaşasın. Mektup kağıdı ol en azından kime gittiğin belli olsun.
Açık büfede seçenek çok olunca insan kararsız kalıyor. Hepsinden tatmaya çalışanlar da mide fesadı geçiriyor.
Geçer geçer deee ayrı odalarda takılın😅 çok görüşmeyin😂
Gönül gerçek sevgiyi hissettiğinde evrende tamamen o kişiye ait olur.
Ehline denk gelen her şey layıkıyla yükselmeye yükseltmeye meyillidir kalbinizin ehline denk gelirseniz değil bir ömür gecirmek bin ömür geçirilse yine de doyulmaz
Geçmiyorsa adam gibi ayrılmak lazım aldatmak değil. Sevgi ve aşk zamanla tükenen şeyler ama saygı tükenmemeli.
Ben eşimi beğenmiyorum aşık olarak evlendik o yüzden gözüm kötü seyleri görmedi eism cok iyi ama boyu kısa fizik kötü kalça yok benim istediğim kaidn o değil fizik olarak aşkın büyüsü geçince yalnis evlilik yaptığımı farkettim ama knu nasil bosyaacagim çocuklar var eşim beni seviyor.
Birini seviyorsan diğerleri umrunda olmamalı, en azından benim için öyle
Bu site genelinde sorarsan kadınların çoğu böyle zaten. Normalsin bence 😀
Görsel güzel yavrum 😂 wanda gibi yükselene verirsin 😂
sanaldan çıksan her şey rayına oturacak ama😂😂😂
Sen ve senin gibiler bir ilişki yürütemez şiddetle uzak durulması gerekir
Kesin balık burcu ya da ikizlersin dengesiz burçlar
Sürekli gelen yeni birilerinin senle bir ömür geçirmek istediğini nerden çıkardın ki 🤔
Geçiren geçiriyor napicaksin daldan dala mi atlayacaksın saçma yaaani
Tabiki gecer dogru kisiyle... Seninki de hic olgunca bir davranis degil bence 😀
İraden zayıf... Tek bir kişiye ait olmayı herkes beceremez...
Kaç kişi istiyon yaa bir kişi ile ömür geçermiymiş senin ömrünü hayatını s
Gecer ya neden gecmesin.. Fotodaki espriyi sevdim :d
Kalbînın karşılığını bulursan öyle güzel geçerki
Öyle bir geçer ki o kişiyi bulunca ama bulmak sorun :)
Başkalarıda sana bakar sonra başkasını görür yolverir
Yok mahalleye verecen tabi tek kişi alla alla başkasının nasibine göz dikme taş olursun
Bende doğru insanı bulacağım diye kaşara döndüm galiba
Ajxkkakdksksks sesli güldüm
En sevdiğimiz yemek bile olsa her gün üç öğün yenmiyor.. İnsanoğlu nankör awk
Gerçekten seven insana bir ömür bile az gelir.
Seninkisi biraz maymun iştahlılık olmuş
Ayran gönüllüsün ondandır, çekirge gibi bi ona bi buna zıplıyorsun
bir kişiyle ömür tabiki geçebilir ama senin anlattığın durum farklı
O kalpte bir kişiye yer var sadece. Başkalarını görmüyor ondan başka 😇😇
Buna değecek biriyse neden olmasın :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?