Aklım karışık erkeklerin düşüncesini merak ediyorum?

Biri var bir yıldır konuşuyorduk, bir gelip bir gider beni göze almaya korkardı çünkü iki kızım var. Bana geldiği bahane ailem kabul etmez lafıydı. Yan yanayken birbirimizi tamamlıyoruz, telefonda saatlerce konuşup birbirimizi anlıyoruz ama bir an geliyor her şeyi yıkıp geçiyor. bir bakıyorum bana merhametle sevgiyle geliyor, bir bakıyorum bambaşka kişi oluyor. En son baya kötü bitirdik 1,5 ay konulmadık geçen ay bana yazdı sorunlarından bahsetti bende yardımcı oldum. Yine eski tutarsızlığına döndü.. gerçekten seven erkek sevdiği kadından maddi destek ister mi bunu merak ediyorum her şeyini bir ablası ve benle konuşa bildiğini söylerdi… ben onu borç batağından kurtardım çünkü o kötü hissettikçe kötü oluyordum. En son tanıştığımız günün 1. Yılında mesaj attım ve engelledim bana anca beni gerçekten göze alabilirse ulaşır. Çünkü gidip gelmelerden yoruldum fazlasıyla. Sizce seven erkek bu şekilde davranır mı? Aklım çok bulanık artık nasıl düşünüp yol izleyeceğimi bilemiyorum ben herkes bana beni sevdiğini ama çocukları içsel olarak kabul edemediğini söylüyor. Erkek mantığıyla davranışlarını açıklaya bilecek biri var mı?
Aklım karışık erkeklerin düşüncesini merak ediyorum?