Sevgilim bana tuvalete gittiğinde bile haberim olcak artık benimsin demesi tuhaf değil mi?

Çok aşırı kıskanç yani işyerinde dudağıma parlatıcı sürmen yasak diyo, başka erkeklere gülüp kahkaha attığımda niye gülüyorsun kahkaha attın diyor, bazen bir erkeğe baktığımı görünce niye bakıyorsun bakma o gözlerini oyarim diyor, geçmişim hakkında bişi anlatsam mesela bir erkekle bir olayimi anlatsam o zaman bile kıskanıyor, bugün mesela o hayatımda yokken ki bir zamanda yaşadığım bir şeyi anlattım onun için bile kıskandı bu arada ama beni çok seviyor yani öyle Kıskanç falan diyorum ama yani seviyor çünkü her gün beni işten çıkıp eve bırakıyor beraber aynı işte çalışıyoruz, mesela ben hasta olmuştum bir keresinde işte sonra beni hastaneye götürmüştü o hastanede verilen barkodu bile çerçeve yapıp odasında tutuyor. İlk ona aldığım çikolata paketini bile saklıyor. Senin için herşeyi yaparım hapse bile girerim demişti bir keresinde.

Güncellemeler
1 yıl
Bazen sen hayatımda olmasan ben kafayı yerdim delirirdim falan diyo
Sevgilim bana tuvalete gittiğinde bile haberim olcak artık benimsin demesi tuhaf değil mi?