Aşk İlişkileri İlişkilerin modası prenses erkekler daha çok mu ilgi görüyor? BuzPüskürtenEjder Takip Et Bilge Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor İlişkilerin modası prenses erkekler daha çok mu ilgi görüyor? İlişkilerin modası prenses erkekler daha çok mu ilgi görüyor? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
oskii Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 98% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 593 cevap paylaştı. Ben bunu anlamıyom aga. Mesela resim koymuşsun ya oraya erkek kadının üstüne yatmış. Bunu yapınca erkek prenses mi oluyor? Cidden insanların çoğu sevgiyi falan haketmiyor. Odun olacaksın 0 0 Yorumla
Sweetdreams1950 Takip Et Master Yaş: 103 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı. Hayır ben özellikle ilgi vermem s.. Gitsin eğer böyle birini isteseydim lezbiyen olurdum benim birlikte olduğum erkekten bekletilerim var. 0 0 Yorumla
Altinbasakk Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 650 cevap paylaştı. En tiksindiğim erkek modeli, benden uzak dursun da kim alırsa alsın 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Ay hayır ya erkek kadın yerini bilmeli erkek dediğin erkek gibi olur kadın prensestir ona prenses hissettiren de erkek gibi erkektir 0 0 Yorumla
Cold_charismatic Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Görselde sarılan erkek prensesmi şimdi 😂 0 0 Yorumla
isabella181919 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı. Yok kimse istemiyor ki 0 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 17b cevap paylaştı. İtici ya 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ben bunu anlamıyom aga. Mesela resim koymuşsun ya oraya erkek kadının üstüne yatmış. Bunu yapınca erkek prenses mi oluyor? Cidden insanların çoğu sevgiyi falan haketmiyor. Odun olacaksın
Hayır ben özellikle ilgi vermem s.. Gitsin eğer böyle birini isteseydim lezbiyen olurdum benim birlikte olduğum erkekten bekletilerim var.
En tiksindiğim erkek modeli, benden uzak dursun da kim alırsa alsın
Ay hayır ya erkek kadın yerini bilmeli erkek dediğin erkek gibi olur kadın prensestir ona prenses hissettiren de erkek gibi erkektir
Görselde sarılan erkek prensesmi şimdi 😂
Ben tarafından ilgi görmeyeceği kesin 🤮
Yok kimse istemiyor ki
İtici ya
o ne
yoo görmüyordur