Sanki Kleopatra ile evlenecek adam. Fotoğrafçı 80 bin liralık ne yapıyor?
Davetiye 18 bin ne? ilçeye mi dağıtıcak? 😂
İnsanlar evlenmesin diye her şeyi yapıyorlar sanırım🤷 😂
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Sanki Kleopatra ile evlenecek adam. Fotoğrafçı 80 bin liralık ne yapıyor?
Davetiye 18 bin ne? ilçeye mi dağıtıcak? 😂
İnsanlar evlenmesin diye her şeyi yapıyorlar sanırım🤷 😂
Sırf şu isteklerden dolayı bir nesil gençlik evlenmeyi değil , ayrılmayı düşünüyor. Ekonomik durumdan ben veya benim gibi çok evlenmeyi aklından çıkaran insan tanıyorum. 😂 gerçekten çok pahalı. Zaten gönlüne aklına göre birini bulmak çok zorken birde masraflar var. Ve gerçekten çok ama çok pahalı bir masraf.
İşin espirisi ama gerçekten bu çok kötü bir durum. Son dönemlerde ayrılık oranı çok yüksek. Ben yıllar önce de bunu söyledim. Şunu da anlamıyorum. Tamam para gerekli ama zorlaştırmaya ne gerek var. Beraber sürdüreceğim bir hayatı neden iki taraf içinde sürdürülmez hale getiriyorsun ki. Çok derin bir konu bu. Belki de bana dokunan tarafı , çok bir evladım olsun istedim. Çevremde der , senden iyi baba olur diye. Ama artık evlenilmez düşüncesine sahip olduk.
Hepsini anlarım da, fotoğrafçi ve davetiye kazık onu anlayamam. Bu kadar para, resmen evlenenleri sömürmeye çalışıyorlar. Evlenmeye karşı olmada ne yap. Madem evleneceğiz. Normal bir nikah kıy tamam. Davetiyeye gerekte yok. Eşi dostu çağır, ara haber ver, yeter, fotoğrafı telefonla çekersib artık 😅 80 bin tl ye fotograf çektirceğime. Alırım fotoğraf makinesi, biri bizi çeksin dursun işte 😅 10 bin tl ye çok güzel foto makineleri var, 70 bin tl cepte 😊
Ya abi yeni bir hayat kuracaklar tamam ama bu nedir ya? Adama kız mı vereceksiniz borç yüzünden hapishaneye mi sokacaksınız, adam zaten gücü yettiğince en iyisini yapmaya çalışır yani.
Kiz nasl. acaba bu kadar çok şey istendgne göre dünyada eşi benzeri yok herhlde
Biyiklarida var 😂
Tsekkurlerr🙏🙏🌸
Cevap
32Cevap
Cidden işin b*kunu çıkardılar.. hem nikahın külfetsizi daha makbuldür
🧚🏻♀️🦋
Evlenmiyorum ulan altın kaplama sanki
Abartmış. tabi ki de
Evet bekarların işi zor 😂
Evliler çok şanslı 😂
Bir bakıma öyle evet 😂
O bölgelerde evlilik merasimlerinin çok abartıldığını görüyorum. Anne tarafı bizim düğünlerde çok gösterişli olur kendimde bu kadar süreci ve ekonomik beklentiyi düşünmüyorum. Önemli olan mutluluğun rakamları. Gerisi hikaye.
İşte bu 😌👏
😌😌
Üf iste sadece düz nikah kıyın nikaha çağırın akrabaları düğün olmayacak takıyi nikahta yapcaz diye nikahta taksinlar zaten nikah için para gitmiyor belediye kiyiyor bildiğim kadarıyla bı davetiye için para gider oda az gider gelen takılarda düğün borçlarına değil cebinize gider
Yok daha neler.. 😳😱 Bence herkes bekar kalsın..
Sevr antlaşması bile daha kolaydı. Bence erkekler gitsin bu parayla ticaret yapsın (tabii varsa)😅
Bu canım saçma tipler yüzünden hepimiz aynıymışız gibi görünüyoruz… Ben evlenecek adamı bulunca kaçırıp nikahı basıcam masraf olmadan inş…
ne yalan söyliyim erkek olsam al kızını koy çuvala der başka kız bulurdum
Yalan ya sizde inanıyor musunuz bunlara komiklik olsun diye yapılmış
Bence kızı vermeye gönülleri yok bilerek yapmışlar 😄 Bu ne ya
Mardin'in kızları kart olunca fakir biriyle evlenmek zorunda kalıyor 😃
Evii, beyaz esyayi, mobilyayi alip icinde yayila yayila yasarim damada gerek yok.
Abartmış. Kız tarafı ile ortak ayrıca o liste.
Çok ağır mali r tablo
Düğün Mardin'de mi oluyor yoksa Londra'da mı oluyor 😅
Şu işi 1 m'e hallederim ama gerçəkten düzgün bir adam denkleşirsem.
Gülmə.😼
Abartınının daniskası bunlar yüzünden biz yanlış anlaşılıyorus
Evet hemşo 😌
Az bile istiyor, Mardin’den kız almak zordur. 😂😂 biz hiç paraya gittk 🥲😆😆
Abartı ya 😂😂
Saçmalama ne abartım 😂😂
Sen değil liste yaa 😂
Abartı yok bence az, orada sadece davetiye fazlalık, sosyal medyaya yönlendiririz. Para cepte kalır hatta o paraya duvak alsın 🤣
😂😂😂
Saçmalığın daniskası hele şu altın olayı başlı başına saçma, bence tüm masraf erkek tarafında olmamalı bir bütçe belirlenip öyle olmalı ki bu fiyat çok fazla ne yapıyoruz acunla mı evleniyoruz
böyle bir dayatma ile karşılaşırsam anında ayrılırım böyle insanlardan zarar bile gelir bana kızıma bakabilecek misin diye sorsa okey ama böyle bir listeye gıcık olurum
Bu şartları sunan birini almayın beyler çok ciddiyim bu aç gözlülük ve gösteriş meraklılığı aşık olan seven değer veren hiç bir kadın sevdiğine bu kadar yüklenmez çünkü
Bence istemediği biri diye bunları yazmış çok belli yani baksana alttaki yazı ve ifadeye, yerseniz gelin gibisinden. karşı taraf ısrarcı bu yüzden böyle bir yöntem bulmuş akıllı yani
bu liste biraz abartı bence ama sonradan içinde kalacağına biraz daha fazla borca girmek daha iyi bence
Kağıdı dür bük yapıp bir taraflarına montelemek lazımda işte
Sizce bu yaygın mı? Belli ki kiz veya kiz tarafi evlendirmek istemiyor karsi taraf her kimse. O yuzden uçuk seyler yazmislar. 400 bin ne mobilyasi olabilir. Sıfırlar gözü kapalı atilmiş belli 😃
Ayrica kağida masraf yazmak kacinci yüzyilda kaldi? Bende bir kağida böyle yazar mardin tarafi kiz istemeye gittik derim kim bilcek gerçeği?
Bunları gordukce birini sevmekten de evlenmekten de iyice soğuyorum.
Batının da doğudan farkı yok bu tarz isteklerde. Erkekleri evlenecek diye daha çok beklerler.
40 bine komple sülalesini çeker albüm yaparım. 80 ne acaba 😂
Dugun masraflari esler arasinda esit paylasilmali bu ne
çok boş ve gereksiz bir liste
işin b*kunu çıkardılar cidden
Kafada kentsel dönüşüm yaşıyorlar galiba. 😂😂
Peri padişahının kızı çünkü.. 🧐
Davetiyelerin içine eşantiyon olarak gram altın falan mı koyuyorlar acaba?
Abartılı cidden. Bu muhtemelen istenmeyen bir adaydır.
Sorsan başlık parası aliyor musunuz sizin kıza? ; feminist kesilir hepsi. Karşı saldırıya gecer
Oğlanı istemiyorlar diye yorumladım. Muhtemelen adam kızdan 10 15 yaş büyük, tutturdu genç kız isterim eline erkek eli değmemiş olsun 18inden büyük olmasın dedi. Aratti buldurdu. Kız da madem öyle ederimi öde diyerekten böyle bir hesap çıkardı.
Aynı listeyi arka planını uygulamadan değiştirip Trakyalı ailenin erkek tarafndan istedg
Mardinli ailenin erkek tarafndan istedg die yaymaktan ne anlio bu millet anlamadm aynı liste bi kaç hafta önce instada geziodu
Erkek nasil s. ikilir ozeti. La abi 10.000.000 TL bir kıza vereceğine bankaya yatir faizi ile her 15 günde bir eskort çağır s. ik. Kız seni beni si. kiyor. altı üstü kadın yahu
fatura veriyorlar mı vergiden düşeriz
Ölmek bile bedafa knk bu ne 😂
Aşırı abartı, gösteriş vs hiç hoş değil.
Erkeklere ilk defa acıyorum galiba mshdjd
Yoo abartmiyolar helal kız 😂
Tamam ya hadi ciddi olucam abartmış bi tık yazık usaga jdjdj
Kralın kızıyla mı evleniyor 😂
Biliyor musun , vaz geçtim. Az bile demişler keşke tüm aileye birer daire yazsalarmış 😌🥸Şimdi canım böyle istiyor neden bilmiyorum😂
Almazsan alma sana mı kaldık 😌😌Sen gitte başkalarına para yedir ama eşine gelince cimrilik yap 🥸Ah bu erkolar iyice bozdu. Kapanında imana gelin😂
Erkolar gözlerini kapatsa yeter aslında 🤓Umarım sadece eşine yediriyorsundur🐥🔪🔪🔪🔪💩🐔
Aslındaaaaa baktımda fikrim değişti. Yazık yani o kdr paraya. Git yatırım yap veya gez o parayla dimi?
İki kişiye mi nikah kıyayım? Anlamadım😅
Reis planı kurmuş bile 😂
250 gram taşıyorlar verecekleri yarım saat bir ömür borç odetiyor çoğu halbuki o paraya daha azına gerçeğe yakın şişme var
Kürt kızlarını iyi sanıyordum ama sanırım Türk kızlarından daha fazla paracılar
10.608.000 TL'ye bi audi a5 Ev geriye kalan ile de iş kurmak daha mantıklı 😅😅
Tüm bunların hepsi kara pıttığa girmek için mi?
Sadece m. a. lı ucuz olanlar kendi reklamını yapar
Kısaca," bizde sana verecek kız yok demişler"
😂
Yazacak kağıtları yok 10 milyon istemişler 🤣🤣🤣
Böyle bir kadının tüm uzuvları yakuttan olmalı
İki sonra Bosaninca gelen pişmanlık
Evet hep görgüsüzlük
Cidden bu ne resmen rezillk
Muhtemelen kızı vermek istemedikleri içindir
Fotoğrafçı çağan ırmak heralde mk
evet abartılı istekler
Suratlarına fırlatırım allahıma