- Aşk İlişkileri konusunda 7,8b cevap paylaştı.
1 yılBunun cinsiyetle alakalı bir durum olduğunu düşünmüyorum takıntılı ve kişilik bozukluğu olsn insanlar red edilmeyi ve yenilgiyi kabul etmezler ve hırs yapıp üzerine giderler aklı başında insan istenmediği yerde ısrar edip varlığını yük etmez eyvallah der yoluna bakar
44 Yorumla- 1 yıl
Öyle👍🏻
- 1 yıl
🤗🤗🤗🥰
- 1 yıl
🥰🥰🌹🌹
- 1 yıl
eğer emeği varsa belli bir dönem mücedele etmeli bence sonra yoluna bakmalı kaybeden kendi kaybettiği pişmanlıkla yaşayacaktır ne de olsa
En İyi Cevaplar
1 yılKadınların ilişkilerde reddedilme ihtimali düşük bence neticede kadın narin ve güzeldir ve ulaşılmaz istenen taraftır. Biz erkekler ise ulaşmayı isteyen tarafız ve bir ilişki başlatmaya çalışmak bizim için daha zor çünkü her erkeğin reddedilme ihtimali var dolayısıylada bu bazılarımıza acı çektirebileceği için korkup o sulara hiç giremeyebliyoruz ama kızların reddedilme korkusu olmamalı neticede bir kadın bir erkek tarafından reddedilme olasılığı çok düşük çünkü biz erkekler düşündüğün zaman kadınlar kadar detaylı düşünmüyoruz karşı cins konusunda. İşte güzel yemek yapsın, güzel olsun, onunlayken huzurlu ve mutlu olalım vb gibi gibi liste uzasada genelde tüm erkekler ortak noktalarda buluşuyor. Soruya gelincede bence reddedilen kadın daha hırslı olur çünkü yukarıdada belirttiğim gibi kadın ilişkide ulaşılmak istenen taraftır ve bu konumunu bazı kadınlar güçlü bulur ve kaybetmek istemezler bu güçlerini. Tabiki bu yazdıklarım genel bir görüş belirtmiyor, sadece benim gözlerlerimle vardığım kişisel fikirlerim.
10 Yorumla
Kim daha çok anlam yüklediyse o yapar.
Bazı kişiler sadece ilgisini çektiği için tanıma amaçlı yaklaşır veya başka seçenekler de vardır vs. böyle olunca anlam yükü az olduğundan hırs da az olur.
Diğer kişiler mesela hayatının merkezi yapabilir daha tanımadan, platonik olup onsuz yaşayamayacağını falan düşünen takıntılılar seviyesine gidenler olabilir. En çok hırsı da onlar yapar.
Her şart eşitse ve birisini seçmem gerekirse kadınlar, çünkü daha duygusallar 🙂
13 Yorumla- 1 yıl
Duygusal ve reddedilmeyen kadınsa evet ihtimal.☺️
- 1 yıl
Olabilir😀
- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılOnu bunu bilmem ama ben şunu net öğrendim. Bir kadın asla hırs yapmamalı red edildikten sonra.. Çünkü dişil özelliğini göstermeyi bırakırsa erkek kadına daha çok hadsizlik yapıyor. Günümüzde kadınlar daha çok hırs yapıyor bence... İstediği ilgiyi veya şeyi alamadığı zaman çok fazla ağlayan kız arkadaşlarım vardı çevremde.. Reddedilen erkeklerin çoğu umursamıyor artık.
17 Yorumla- 1 yıl
🤝🤝✨
- 1 yıl
"Ve üzülen kadınlar oluyor " Bu sebeple kadın sakin olup saygı gösterdiğini söylemeli ve olayı orada bitirmeli. Erkekler kadınlar kadar duygusal değiller. Zaten severlerse uğraşırlar sonuna kadar gerek yok. Ve erkekler hırsı seviyor yorulmuyor. Ama kadınları hırs yoruyor bence.. Eklemek istedim.
- 1 yıl
İyi etmişsin ekleyip ve çok güzel yazmışsın💐
- 1 yıl
Çok teşekkür ederim. Bu arada hadsizlik yapıyor derken şunu demek istedim: Yani kadını daha çok üzecek cesareti kendinde bulup daha kırıcı davranabiliyorlar. Kadın ısrar ettikçe erkekler daha kırıcı olmaya başlıyor ve eğer kırıcı bir şekilde red etmişse kadını suçlu gibi gösterip sonra kendinden uzaklaştırıyor. Bu sefer kadın bir üzüldüyse beş üzülüyor Israr ettiği için pişman oluyor. Bu şekilde. Bu sadece bunda değil erkek yanlış bir hareket yaparsa kadın agresif davranmak yerine sakin ve soğukkanlı durup geri çekilmeli bir süre sonra sakinleştiğinde daha doğru davranacaktır. Kadınlar ciddi bir şey olmadıkça fevri davranmamalı zararlı..
Güzel geceler. - 1 yıl
Anladım okurken☺️
Sorun yok sanada💐 - 1 yıl
emeği varsa bence hemen büy bay demek olmaz biraz mücadele edip sevdiğini gösterirsin olmuyorsa zorlamanın manası yok
- 1 yıl
Dişil enerji dişil karakter veya Feminenite göstermek Erkeği aksine çeken birşeydir de Dişil enerjiden anladığın şey bana göre tam aksi Eril olan bir şey gibi geldi. Reddedilen Erkek hırs yapmamalıdır Hatta lafı bile vardır. ERKEK ADAM İSTENMEDİĞİ YERDE DURMAZ gibisinden Günümüzde romantizasyonla Erkekler feminen tarafa kaydı Normalde bir erkeğin tamam deyip yoluna bakması gerek Normal bir erkekde bunu yapar zaten Erkeklik gururu denilen şey budur. AMa bu gün kadınlar Gurur abidesine dönmüş durumda Aşırı gururlu olma durumu Dİşil değil Eril bir karakteristik özelliktir. Kastettiğin buysa
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
79Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
1 yılErkekler daha çok hırs yapar reddedilmeyi hazmedez bir çoğu...
10 Yorumla
u 1 yılEskiden erkeklerdi, şimdi kadınlar..
32 Yorumla- 1 yıl
Dengeler değişti..⚖️☯️
- 1 yıl
Maalesef
Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Kadınlar daha çok hırs yapıyor maalesef.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 64,6b cevap paylaştı. Ben yapmam gerisini bilmiyorum 😂
14 Yorumla- 1 yıl
Dünyanın sonu değil ya gereksiz hırs😅
- 1 yıl
Hayatlar devam ediyor🥳
- Aşk İlişkileri konusunda 261,8b cevap paylaştı.
u 1 yılbence ikisi de hırs yapar ama en çok kadınlar
30 Yorumla Ben de bunu anlamıyorum. Teklif edersin veya belirtirsin. Olmadı , kabul etmedi reddetti. Buna saygı duyup devam edebilirsin. Yani bu neyin ısrarı ya da neyin hırsı. Sen sana düşeni yap olursa olur , olmazsa olmaz.
23 Yorumla- 1 yıl
Gereksiz tabi ısrar, takıntı. Vakit kaybı.
- 1 yıl
Yani. Kural basittir. Bir şey hissediyorsan söyle. Vakit kaybı yaşama. Sevgin karşılık görmediyse saygı duy. Israr etmenin sana da ona da faydası olmaz. Ama saygı duyarsan hiç değilse doğru bir duruş sergilemiş olursun. Birde o tür ısrar ve hırs insanın psikolojisini de bozar. Sıkıntılı bir hal alır.
- 1 yıl
✌🏻✌🏻
1 yılBence kadınlar daha çok hırs yapar.
Çünkü erkeğin red edilmesi çok olağan ve sıradan, erkek hayatı boyunca genelde red edilir zaten :)
Ama kadınların red edilmesi pek alışkın olduğumuz şeyler değil, red edilen kadın da buna şaşırdığı için "nasıl beni red eder" diye hırs yapar.
10 YorumlaÇoğunlukla kadınlar.
Reddettiğim bütün kadınlar öyle bir hırs yaptı ki bana iftira bile attılar.
Hırs yapmak şımarıklık ve bencilliktir bir nevi.
Kendini çok önemseme ve sevme'den alınmış olan yetkiye dayanarak;
Sen kimsin, kendini ne sanıyorsun da beni istemiyorsun demektir.
Bak bak baakkk...
Asıl sen kimsin, kendini ne sanıyorsun ki kimsenin seni tercih etmemesini hazmedemiyorsun.12 Yorumla- 1 yıl
ilk günlerde mi ret etmiştiniz yoksa umut güven verip ciddi ilişki ise bence mücadele etmeli kadında bir dönem sonra bırakmalı
- 1 yıl
Umut, güven vs hiçbir şey vermedim. Hatta ilk başta kızmadım kınamadım. Önce insan gibi konuşup bunun yanlış bir şey olduğunu güzelce izah ettim.
Böyle davranınca daha da yüz bulup ileriye gittiler. Üslubu değiştirip sert davranınca da işi tehdit etmeye kadar götürdüler.
Bu sevgi falan değil, bu bencillik, arsızlık, kibir ve terbiyesizliktir.
Ben seni istiyorum benim olacaksın demek ne demek var mı böyle bir şey. Benim olmasında kimsenin olmayacaksın demek ne büyük bir hadsizliktir.
Nyse aklıma geldikçe sinirleniyorum.
Kesinlikle kadın yapar. Erkek hemen yeni rota oluşturur😄
Kadın, kadınlarımız takılı kalır o kişide😅
11 Yorumla- 1 yıl
O kadınlarla karşılaşmamak dileğiyle. Takıntılı kız arkadaş da sıkıntı. Devamlı terk edilme hikayesi dinlemek zor iş🤣
1 yılBen mükemmelim kafasında olanlarda olur daha çok. Kızlarda pek denk gelmedim ama erkeklerde hayırı duyunca sinir krizi geçiren daha çok
11 Yorumla- 1 yıl
Erkeklerde daha çok gerçektende.
1 yılBence ikiside aynı ama kadınlar hır yapinca kesinlikle istedikleri sonuca daha çabuk ulaşıyorlar bence 😂
12 Yorumla- 1 yıl
Sevilmedikten sonra boş hırs emellere ulaşılsa bile🤣
- 1 yıl
Aynen katılıyorum 😂
Dizney romantizmi yaşıyan kafası bulanık erkekler ısrar sonuç verir S, alaklığıyla ısrar eder. Ama buda hırstan dolayı değil böyle başaracaüını zanneder. Yoksa normalde Erkek hırs yapmaz. Kadın hırs yapan taraf olur bizzat örneklerine şahidim.
10 Yorumla
1 yılCinsiyetle ilgisi yok bence. Egolu, mükemmeliyetçi karakterler reddedilmeyi hazmedemez
13 Yorumla- 1 yıl
Aynen öyle karakter ziyadesiyle. Ama erkekler bu reddedilme kaygısı, gururu biraz fazla sanki😁
- 1 yıl
Haklısın aslında 🤍❤️
- 1 yıl
♥️🤍
- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
1 yılErkekler bir tık daha fazla sinir olurlar ve tam gaz hırs yapıyorlar.
11 Yorumla- 1 yıl
Bende öyle görüyorum 🤝
- Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
1 yılReddedilen erkeğin hırs yapması kadar saçma bir şey yok ya hemde korkutucu bizden uzak aman 😂
11 Yorumla- 1 yıl
Aman aman uzak olsunlar fındığım🩷💐
Genellemeye varmak istemem ama erkeklerde daha çok görüyorum sanki, hiç gerek yok böyle şeylere 😅
13 Yorumla- 1 yıl
Bende bende şştt aramızda😝😜🤫🤫🤫
- 1 yıl
😅😅🤫🤫
Cinsiyetle alakası yok.. psikolojik sorunlu olanlarda olur böyle şeyler
12 Yorumla- 1 yıl
Değişiyor öylee..
- Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı.
1 yılİster inat ister hırs desinler
Sevdiysem son damlasına kadar giderim11 Yorumla- 1 yıl
Whuu gerçek aşık🥳😎
lisede 1 de reddettiğim kişi 4 sene boyunca devam etti ama bence hırstı onunki de, bazı şeyleri abartmamak lazım. reddedildiyseniz salın geçin ama kadınlar daha çok yapıyor bence
20 YorumlaHayır hırs yapmam anında soğurum muhattaplığı keserim
19 Yorumla- 1 yıl
Olmasi gereken takmak gereksiz ve hastalık.
- 1 yıl
Bende böyle hissederdim. Asla ısrar etmem. Rüyalarıma süslese bile artık o kadar diyeyim😅😅
Ama bu raddeye gelmedim hiç. Gelsede dediklerim geçerliliğini korurdu. - 1 yıl
Ataerkil zihniyet erkek peşinde koşmalıya odaklı. Fakat normal insan ısrarcı olmaz. Sen normalsin yani @subarusti😅
- 1 yıl
İşim o😊
Rica ederim olanı diyorum esasında🤝😊 - 1 yıl
☺️☺️✨
1 yılBence reddedilen kişi, ister erkek ister kadın olsun, kendine değerini hatırlatmak için bir hırs yapabilir. Ama bu durum kişisel özelliklere ve yaşanan olaylara bağlı olarak değişir.
10 Yorumla
1 yılCinsiyet değil karakter meselesi. Ama kadınlar daha gözü kara gibi ya
20 YorumlaBu durumu yaşayan bir kadın olarak söylüyorum ERKEK daha çok takıntı yapıyor hele ki ailen onu istemese
10 Yorumla
1 yılReddedildiğiniz yerin hırsını yapıyorsanız ciddi anlamda sıkıntı var demektir, insanların sizi ne gözle gördüğüne önem vermeyin
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
1 yılKadınlar..
Genelde teklif kendilerine geldiği için çok nadir de olsa açılan oldu mu yediremez pek kendine bir kadın10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 303 cevap paylaştı.
1 yılErkek alışıktır zaten ama özellikle TR deki çoğu kız kendini vazgeçilmez ve eşsiz gördüğü için bunu hazmekte çok zorlanabilir.
10 Yorumla
1 yılEgoist insanlar hırs yapar
11 Yorumla- 1 yıl
👍🏻👍🏻💐
1 yılcanım olanlar hırs yapar.. ne gerek var böyle şeylere.
20 YorumlaKadın Daha çok yapar çünkü erkekler redde daha fazla aşina
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 806 cevap paylaştı. Reddedilen kadın bence. Red sebebini dış görünüşüne yorduğundan takintı olur.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılHırs, kıskançlık ergenlik ruh halleri.. Hepsinin sonu kendine zarar...
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 355 cevap paylaştı.
1 yılKadınlar acayip hırslanıyor. Beni nasıl red eder kafasını yiyorlar
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. Valla ben hiç hırs mırs yapmam yapamam
O tren benden cok uzakta 🤔10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 14,6b cevap paylaştı.
m 1 yılErkek genelde kabullenemez eğitimsiz ise birde hakaret edip saçmalar iyice
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 16,2b cevap paylaştı. Karılar daha çok hırs yapıyor. Alışık değil bünyeleri.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Reddedilen kadın bunu gurur meselesi yapıyor ve elde etmek için daha çok hırslanıyor
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,4b cevap paylaştı.
1 yıl1-2 defa daha denesem de fazla ısrarcı olmak olumsuz yönde etkiliyor. Zira bunu zamanında birkaç defa bizzat yaşadım.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılKadınlar reddedilmez ki her kılığa girip istedikleri yerlerini yaptırıp istediği erkeği elde ederler. Erkek uzun boylu ve zengin değilse ne yaparsa yapsın yalnızdır.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Kadın. 25 yaşına gelip reddedilme ile ilk kez tanışan kadınlar var.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 12,1b cevap paylaştı.
1 yılKadın.
Hele ki bir de çok ilgi ve rağbet gören bir kadınsa hazmedemez.10 Yorumla
1 yılbiz daha çok yapıyoruz bence. hepimiz için geçerli olmasa da
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. Erkekler daha çok reddedildiği için onlar yapar
10 Yorumla
1 yılReddedilen erkek çünkü erkeklerde ego tavan oluyor genelde oysa red edilmeye gelemiyor
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Hirs yapan kişi egosunu besliyordur, benddn uzak dursun.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 991 cevap paylaştı. Hırs kadın erkek ayrımı yapmaz.. Bir karakter olayıdır.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKesinlikle reddedilen erkek çok hırs yapıyor ve elde edince zaten o hırsı gidiyor duyguları azalıyor ve olan sonra o kadına oluyor bunu 2 kere deneyimledim.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
1 yılBen hırs yapmam. Bir daha karşıma çıkmasın yeterli olur teşekkürler
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılKompleksli insan… ilişkiler ego yarışı olarak algılanıyor günümüzde … saf sevgi bunlardan uzaktır
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBir kız beni reddediyorsa zaten beni hakketmiyor demektir.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKadın daha çok hırs yapar. kadınlar elde etmek ister bir sonraki oyuncağını bulana kadar.
Bence kadınlar çok tehlikeli 😅16 Yorumla- 1 yıl
Tehlike değişir diyelim🤝😅
Cevap sahibi1 yılKadınlar düşman başına 🤦🏻♂️😅
Diyelim😁🤝- 1 yıl
Deme deme melekler de var😅😅🫠
Tamamdır🤝😅
Cevap sahibi1 yılBiz meleğe rastlayamadık daha 😅💐
Güzel soru🐣- 1 yıl
Belki bir gün bir yerlerde:)
Teşekkür ederim⭐
Cevap sahibi1 yılBelki 🤧
Rica ederim 🤗
1 yılCinsiyetten bağımsız olduğunu ve kişiliğe bağlı olduğunu düşünüyorum. Genelleme yapmak yanlış olur
10 Yorumla
1 yılErkek daha çok hırs yapar. ben mesela, daha teklif etmeden reddedildim öyle yapacak bir şey yok
10 Yorumla
1 yılReddedilen kadin var mi 😅
113 Yorumla- 1 yıl
Vardır.😄
- 1 yıl
2. de reddedilme ihtimali 0 😀
- 1 yıl
Evet yüksek ihtimal. Erkekleri güzel sözlerle etkilemek kolay:)
- 1 yıl
Erkekleri etkilemek kolay. Guzel soze gerek yok. Eminim sagir dilsiz bi kiz da etkileyebilir 😀
- 1 yıl
Öyle erkek de abazan oluyor ama yahu😄
Ben daha zor görünenlerden bahsediyorum:)
O tip bir erkeğe gram çabam olmaz zaten😅 - 1 yıl
Zor erkek var mi cidden ya 😅Cok masumsunuz. Sadece agirdan satan erkek vardir siz onu zor saniyorsunuz 😀
- 1 yıl
Yok zihnini rahat tut işim insan. Suya götürüp susuz getirecek ölçüde masumum👍🏻😊
İşim insan bunu da ekleyeyim👈🏻😎 - 1 yıl
Saygi duyuyorum 😀"Biz de bu saclari degirmende agartmadik"diyerek bi hayat okulu klişesi söyleyeyim 😅
- 1 yıl
Doğrudur bende saygı duyarım. Deneyimler farklı farklı, görülenler belkide karşılaşılan kişiler👍🏻
- 1 yıl
Herkesin bi hikayesi var tabi, bu hayat denen mesgalede maruz kaldığımız kisiler, deneyimler, yasadigimiz aci tatli tecrubeler birer birikim. Bir psikolog ile ayni bilimsel duzeyde tespit yapamasak da bizim de bir gorusumuz var elbet 😀Cok laf kalabaligi yaptim tahammulun icin tesekkurler 🙏
- 1 yıl
Üslubun düzgün hiç sorun yok. Ben severim düzgün yazan görüşleri okumayı. Bende elbet bir şeyler katabilirim çevremde şahit olduklarımla. Diploma teorik kısmı.🙂
- 1 yıl
Haklisin son cumlende 🙃Tesekkur ederim 😬
- 1 yıl
Ricaa..👍🏻
1 yılErkekler son zamanlarda bir vurdumduymaz moda geçtiler ki kadınları bu bile hırslandırıyor olabilir :)
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
1 yılHırs varsa reddetmeye gerek taktımı takar bazısı
12 Yorumla- 1 yıl
Takıntılıysa kaçarı yok.
- 1 yıl
Çok zor takıntı olayı
1 yılKadınlar daha çok hırs yapar.
13 Yorumla- 1 yıl
Rakibi varsa bu fazla fazla.
- 1 yıl
Günümüzde red edilen kadın sayısı daha az olduğu için red yiyince kibir ortaya çıkıyor. Yoksa red edilmek hayatın en doğal durumlarından biri.
- 1 yıl
Tabi çok normal. Takmak kendini yemesi kişilerin ancak.
Aşk İlişkileri konusunda 8,5b cevap paylaştı. kadın herhalde erkeklerin çoğu alışıktır 🤣
13 Yorumla- 1 yıl
İlgi gören kadınsa hırs yapabilir😅
- 1 yıl
Rakipler varsa dediğin üst düzeyde fazla fazla 👍🏻
1 yılErkekler diycem 😄
11 Yorumla- 1 yıl
Eveett 😅🫢
1 yılSaplantı yapan hırs yapar (aşk konularında)
12 Yorumla- 1 yıl
Saplantı sağlam psikolojide olmamaktır zaten. Haklısın bu arada👍🏻🌸
- 1 yıl
👍🏻🌸💕
Kadınlar reddedilmeyi hiç kaldıramaz. İçlerine dert olur ve arkasından gelir hırs.
10 Yorumla- Devamını Gör (64)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat