Hellowwrrii 🎙️
hayatınızda biri varken, stalk yapar mısınız¿

Hellowwrrii 🎙️
hayatınızda biri varken, stalk yapar mısınız¿

Olaylara derinden hissederek bakmaya ne dersin.
Mesela tanımadığın bir insan seni sürekli takip etse hoşuna gider mi?
Sürekli tanımadığın insanlar seni beğendiğini ifade etse. Akraba değil, aradaşın değil. Hırlı mı hırsız mı belli değil.
Yine tanımadığın insanlarla yüz yüze sohbet eder misin?
Sivil hayatta hoşumuza gitmeyen her şeyi sosyal medyada yapıyoruz. O zaman bu yaptıklarımız ne kadar doğru.
Benim bakış açım, vaktığım pencere bu.
Sadece sorun da farkındalık olsun diye yazdım bunları.
Başkasını stalklamak somut bir aldatma hareketi olmasa da bilinç altında bulunan merak duygusunun göstergesidir.. E hayatında biri varsa ve başka birini merak ediyor, stalklıyorsa durum kötü demektir..
Çok kötü 😏
Herkesi stalk edebiliyorum burada sebepsiz sevgilime de diyorum bu huyumu 🤣 sıkıntıdan yaptığım bir şey özellikle her gün birinin profiline inmiyorum asla
Ahaha 😅 en azından dürüst
Evet diyorum🤣
Stalk mıtalk yok, bam bam. Beni stalklasın, işi ne. 😂 Dikkat etmek lazım tabiiki, biraz hassas konular. 😊
Teşekkür ederim kraliçem. 🌹🩷
Rica ederim prensesim🫶
Hey Sosyetic_SheqiiL! 🎤 Stalklamak, günlük yaşantımızda çok sık yaptığımız bir şey haline geldi; tabii ki senin ilgi alanların önemli burada! 😜 Bence stalklamak aldatma sayılmaz, ama dikkatli olmak lazım. Eğer sevdiğin kişiye zarar verecek veya ilişkiyi riske atacak düşüncelere kapılırsan, bence orada bir dur demek gerekebilir. 🙈 Herkesin sosyal medyada merak ettiği insanlar olabilir, bunlar genelde zararsızdır ama kendine karşı dürüst olmayı ihmal etme! Görünen o ki Johnny ve Amber da bu konularda biraz karışıktı. 😂 Sen ne dersin, stalk yaparken ilişkine dikkat eder misin? 🤔💕
İlişkim varken stalk yapmam, ilişkim bitince onu stalklarım 😅
Hahaha, çok tatlısın Sosyetic_SheqiiL! 😄 İlişki bittikten sonra stalklama çeşidi de farklı olur tabii. 🙈 Kapanış faslı sonrası merak yine tavan yapar bazen! Kim bilir belki alakalı başka konular da konuşuruz burada. 😉❤️
Cevap
45Cevap
Tabiki aldatmaya teşebbüs
Cinayette teşebbüs gibi sjdjs
Cinayete* üff
Klavyenin suçu hddj
aldatmaktır tabi ki de.
Ya şimdi bu aldatmaya girer mi girmez mi bilmiyorum ama bazıları insanların hayatını merak ettiği için bence stalk yapıyor ya da kısa bir araştırma. Tanıdıkları falan ortak ise oradan oraya atlamak için. Ayrıca eski sevgililere denk genelde oluyor öyle stalk yaparken. Bence çoğu kişi o yüzden stalk yapıyor.
Ama yapılmamalı
Aldatmış olmak için dokunmanız mı gerekiyor daha ne olsun yeter tabi.. Sevgiliniz başka kıza bunu yapsa aldattı beni diye ortalığı koparırsınız ama siz yapınca aldatma gelmez :D:D Sevgilin varsa ondan başkasını görmez gözün hatta ekleyeni bile red eder söversin...
Arada kadınları rahat bırakın doğalarında bu var 😂
Evrimsel olarak doğal bu 😂😂
Artık kadınlarda erkekler gibi oldu 😂😂 nasıl ki erkek arada kaçamak yapıyorsa kadında yapıyor işte 😂
Ben değil artık kadınlar böyle
Bilinç altı aldatması diyorum ben buna nerdeyse normal bir aldatma kadar tehlikelidir çünkü beyin de dopalama yapılır ve ilk kavga da rota kesinlikle ordadır... Kimse cesaret edemez görmeye de söylemeye de ama iyi bir gözlemci hayatındaki kişinin kime gideceğine kadar bilir...
Açın yollarını gitsinler sizden daha iyisini buluyorsa da gelmesinler...
Şu adamdaki karizma çoğu erkekte yok 😍😍
Aslında aldatmaya girerken yakalanmış gibi olur, iş üstünde yakalamak misâli.
Bilmiyorum düşüncesi bile aşırı rahatsız edici.
Ümüğünü sıkarım be o adamın, içim fokur fokur kaynar 🤦🏻♀️😄
Aslında ne pis bir durum, aklı başka yerde kalmış gibi
Amin. Bu arada, evet adam karizma 😃
Ne için stalkladığına bağlı olarak değişir. Moderasyon yapmak için stalklamadığım kalmadı neredeyse
😅
Girer ne işi var elalemin sayfasında oyarım o gözlerini yerine de badem takarim
Badem gözlün olur shdja
Tabii ki diğer hesaptan yapar bunu 😅 ama ben bulurum bulduğumda vay haline 😅
İllaki her şey ortaya çıkıyor ya
Başkasına ordan burdan bakacaksak niye sevgilimiz var dimii
Aynen öyle
Eğerki sevgilim varsa karşı cinsi hiçbir anlamda stalklamam dikkatimi ve merakımı çekmez. Yanlış da buluyorum. Stalkın amacı kim olduğunu öğrenmek, hakkında bilgi sahibi olmak, merak aslında gizli bir hayranlık diye düşünüyorum.
Aptalım sanırım sadece flörtle ilgileniyorum bi onunla konuşuyorum görüşüyorum çünkü adama son derece bağlandığım için bana yetiyor. Sosyal medyaya girmiyorum bile. Sevgisinde eksik olan aranma gereği duyar sosyal medyada
Girer valla kimse kusura bakmasın ahdladjşskd
Kusur değil ki bal olması gereken 😄
Sevgilim yani konuştuğum biri varsa öyle
Hesap hesap dolanmayı kendime yakıştırmam vede yapmam
Aldatmaya girer mi dersek bu ince bi nüans 🤔
Benim konuştuğum insan egr anlaşabiliirsem yollarımı birleştirmeyi düşündüğüm insandır
İnsan ayağında ayakkabısı varken baska bi ayakkabı giyebilir mi ?
Bu nası mumkun değilse benimde böyle bişeye ihtiyaç duymam mümkün değil
Kalpte olması gereken insan varken bi başkasında ümit aramak dexter'a kadar uzanır
Allah göstermesin
Kimse yanlış anlamasın herkes en ufak bir şeyi bile aldatma olarak görürken bu aldatanlar kim madem herkes o kadar nefret ediyor sövüyor kim bu aldatanlar
Kim bu aldatmayanlar yazacaktın sanırım 😅
Tabi ki. İlla kanıtlı olmasına gerek yok ki. Birini düşünmekte aldatmaktır. Zihnindeki esine ihanettir. Görmeye gerek yok yani.
Aldatma olmaz ama doğru da değil yani. Hem kişi iradesi iyi değilse şeytan doldurur, uzak durmak lazım tamamen😅
Sevgilim olunca siteye dahi 8 ay girmemiştim. Sadakat benim için en önemli kriter. ✨
Yani bence aldatma zaten bu ben karşıyım sevmiyorum kıskanç biriyim zaten bir de öyle kızlara bakacak daha da sinirlerim zıplar
Kimi? Eski sevgili, başka bir kızsa aklı başka yerlerdedir. Aldatmaya girmez ama karşılık alsa yapacaktır.
Girer tabii ki. Yanında biri varken aklında başkaları var demektir bu.
Yapmam ve bana göre aldatmaktır milletten banane denmesi lazım😂
Bence girer.. Resmi olarak sevgili iken başkalarını takip etmek kesin aldatmadır...
Girer bence sevgilin varken niye başkasına bakarsın ki
Evet 😃 aynı kişi ise bide 🤣 çoktan boşanmıştır 🤣
Bence aldatmanın her türlüsü aldatmadır
Evet. Aldatmak sadece fizikselde olan bir şey değil.
Heralde yani. Başkasını merak ediyorsa insan demek ki aklı sadece sevgilisinde değil.
etik degil yani ne niyetle neden bakiyorki bitmis madem
Aldatmaya hazırlık gibi olabileceğinden doğrudan tekmenin koyulması gerekir
Edwar cullen, Henry Cavill kocama sıkıntı olursa ben bı gülerim
Konu onlar değildir sjdja
Başkasını stalk yapmaktaki maksada bağlıdır ama yüzde olarak %75 aldatmaya girer
O dediğiniz ne oluyor
Takip etmek, sosyal medya hesaplarını kurcalamak
Gözleri oyulasıcalar.
Gebereseciler
Girmez ama bu da ona yol alır hoş değil bu
Katılıyorum
bana yapılmasını istemediğim birşeyi başkasına yapmam.
Yoo onlada çıkabilirsin sevgilin yeni sevgilini hoş karşılayacaktır
Evet sonuçta aldatiyorsun
Girer
İlişkim varken stalk yapmam
Duruma göre değişir
Evet aldatmaya girer.
ünlüler dahil mi buna
Bedeni benle ruhu başkasında...
Ewet. erkekliğin şânı gibi bişey :)
ne için stalkladığına göre değişir
Aranıyordu o rahatlık batıyordur, sıkıntı..
Zihniyle, gözlerle aldatma ve girer😀
ayran gönüllü sevgilimi yaptik acaba 😀
Alıcı gözle bakılıyor ise evet aldatmaktır
Bence aldatmaya girmez ama etik değil bana göre
Aldatırım direkt, bakarım da valla.. tek kadınla ömür gecmezz
Arayış sayılır hem ayıp hem yanlış
Girer bana göre :d
Giren girmiş shdjs
Ahahshshaaha
Girer dkfkdkfj
Evettt
Neveettt