ayrıl ayrılma diyemem ama şunu biliyorum ki sende bir heyecanı cazibesi kalmamış alacağını almış vereceğini vermişsin.. yaşın da gençse bence bi yedekleme yap yani boşta kalınca iki uc ya sonra gidebileceğin birini bul ve ayrıl.. cunku ayrılınca lan acaba hata mı yaptım diye geri donuyorsunuz bu da erkekte değerinizi 0 a indiriyor. hatta -1 sonra z ik geç yapıyoz..
yok ağlama sebebin sevginin azalmasından değil suçluluk hissetmenden madem seviyorum niye başkası iltifat edince hoşuma gitti demenden.. sevgi ve arzu farklı şeyler.. ayrıca onla ilişkin sanal mı?
Aşk bak şimdi 3 4 ay önce birini beğenmiştim ama svegilimi de seviyordum o kişi de ilgilensin istiyordum benle instagramdan flan stalkladım görünce çok yakışıklı flan diyodum icimden ama geçti yani fakat sevgilime geçmişte ihanet mi ettim acaba diye düşünüyorum ce vicdan azabı çekiyorum
Kesim bir cevap arıyorum çok etkiliyor bu durum hayatımı lütfen dürüst bir şey de Ona göre hayatımın kalanını planlayacagım... benim için çok önemli lütfen
bak şimdi 3 4 ay önce birini beğenmiştim ama svegilimi de seviyordum o kişi de ilgilensin istiyordum benle instagramdan flan stalkladım görünce çok yakışıklı flan diyodum icimden ama geçti yani fakat sevgilime geçmişte ihanet mi ettim acaba diye düşünüyorum ce vicdan azabı çekiyorum
Çok seviyorum o ilgim kayınca da seviyordum ama heves oldu sanırım kendimi anlayamıyorum aklım basıma geldi yeme içmeden kesildim resmen kendimi suçlamaktan
Fiziksel temas olmadığı için gözle görünür bir şey yok. Kendi içinde yaşamış ve bitirmişsin.. pişmanlığında cabası.. kimse de bilmiyorsa bu durumu kendini affet be ilişkini kurtar.
Tabiki de değmez söylemedim ona sadece birine yakışıklı dediğimi söyledim o da ya joslansaydın falan dedi kapandı konu Ben unutamıyorum sadece sürekli sorguluyorum ya hoşlanmışsam diys
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
yok be apla bazen ihtiyaç oluyor cidden birinden iltifat almak beğenilmek flörtleşmek.. ruha iyi geliyor..
Geçmişte hissettim böyle bir şeyi geçti ama yine de şüphe var içimde ayrılmalı mıyım sevgilimdeb
ayrıl ayrılma diyemem ama şunu biliyorum ki sende bir heyecanı cazibesi kalmamış alacağını almış vereceğini vermişsin.. yaşın da gençse bence bi yedekleme yap yani boşta kalınca iki uc ya sonra gidebileceğin birini bul ve ayrıl.. cunku ayrılınca lan acaba hata mı yaptım diye geri donuyorsunuz bu da erkekte değerinizi 0 a indiriyor. hatta -1 sonra z ik geç yapıyoz..
İstemiyorum ki başkasını
hee o zaman ayrılma için bi nedenin yok apla.. arada iltifat duymak herkesin hakkı tadında olsun yeter o erkek arkadaşın da bunu bilmesin..
Onu her şeyden herksten çok seviyorum sürekli ağlıyorum ilgimin başkasına kaymış olma ihtimali 0 demi
yok ağlama sebebin sevginin azalmasından değil suçluluk hissetmenden madem seviyorum niye başkası iltifat edince hoşuma gitti demenden.. sevgi ve arzu farklı şeyler.. ayrıca onla ilişkin sanal mı?
Yokk gerçek ilişkim ve çok seviyorum
Arzu duydum hakşısın
Arzu da değil böyle beni begensin istedim merak falan ettim yoksa ilişki aklımın ucundan bile gexmexi
tamam tamam sakin sakinn sıkıntı yok git şimdi erkek arkadaşına bi öpücük kondur ona nedenin sorarsa içiden geldi de..
Duygusal boşluktur.. devam edersen hislere dönüşür buda = aldatmak tır..
Geçmişte hissettim böyle bir şeyi geçti ama yine de şüphe var içimde ayrılmalı mıyım sevgilimdeb
Evet niye boyle hainlik yapiyorsun ki ins o erkek de baska kizdan hoslanir ilgi gosterir amin amin
düşüncelerini kontrol edemediğin için hayır aldatma değildir
evet
eğer seviyorsan artık sorun değil
Aşk bak şimdi 3 4 ay önce birini beğenmiştim ama svegilimi de seviyordum o kişi de ilgilensin istiyordum benle instagramdan flan stalkladım görünce çok yakışıklı flan diyodum icimden ama geçti yani fakat sevgilime geçmişte ihanet mi ettim acaba diye düşünüyorum ce vicdan azabı çekiyorum
hmm pek değil ya
Cidden mii
Kesim bir cevap arıyorum çok etkiliyor bu durum hayatımı lütfen dürüst bir şey de
Ona göre hayatımın kalanını planlayacagım... benim için çok önemli lütfen
normal bi durum bazen bende de oluyor
Herkes ihanet flan diyo kalbim kaldırmıyor
öyle diyenlerinde yemediği bk yok
Öyle de tabi ama kendimi kötü biri givi görüyorum
Başka ne açıklaması var..
Bunu yapan sevgilinmiydi?
Yok ben
Ben hissettim
bak şimdi 3 4 ay önce birini beğenmiştim ama svegilimi de seviyordum o kişi de ilgilensin istiyordum benle instagramdan flan stalkladım görünce çok yakışıklı flan diyodum icimden ama geçti yani fakat sevgilime geçmişte ihanet mi ettim acaba diye düşünüyorum ce vicdan azabı çekiyorum
Kısmen ihanet
Yani bitireyim mi çok seviyorum
Ama aklın başına geldiyse sevgilini de seviyorsan devam et sevgilinle.. yok sevmiyorsan bitir..
Çok seviyorum o ilgim kayınca da seviyordum ama heves oldu sanırım kendimi anlayamıyorum aklım basıma geldi yeme içmeden kesildim resmen kendimi suçlamaktan
O zaman devam et ama ayran gönüllü olma bir daha
E ihanet etmemiş miyim...
Fiziksel temas olmadığı için gözle görünür bir şey yok. Kendi içinde yaşamış ve bitirmişsin.. pişmanlığında cabası.. kimse de bilmiyorsa bu durumu kendini affet be ilişkini kurtar.
Anneme tek anlatmıştım böyle bir durum olabilir mi diye bir de burdan biri
Fiziksel bir sey asla olamaz ama affedemiyorum kendimi
Affet artık yoksa ilişkine zarar vereceksin
Tamam teşekkür ederim
Anlayışınız içün
Rica ederim
Aldaaya gider sonunda
Birinden vazgeç ona sen karar ver
Vazgeçmiştim zaten 2 3 ay önce oldu hislerimi hatırlamıyorum sevgilimi hep seviyordum
Sevgilin yoksa normal
Var oku yorumlarda
Evet
Ever başka biri var çünkü
Birdaha yaparsın bence ayrıl yapma
Ama ben çok pişmanım sürekli düşünüyorum acaba hoşlandım mi o kişiden falan diye vicdan azabı çekiyorum svegilimi de çok seviyorum
Çok sevsen yapmazdın boş yapma
Hislerimi nerden biliyon
Sacmaliyorsun
Peki
Evet
kısmen evet
yoooo üstünü ört gitsin
Aldatma mi affedilmeyecek bit şey mi
Sevgilin varken evet
Gerek yok
değilmi
aklındamı kalmış o oda sengibi düşünüyormu değermi dengeleir bozmaya
Tabiki de değmez söylemedim ona sadece birine yakışıklı dediğimi söyledim o da ya joslansaydın falan dedi kapandı konu
Ben unutamıyorum sadece sürekli sorguluyorum ya hoşlanmışsam diys