İki yıldır sevgiliyiz
Okulda tanıştık o şu anda asistan hekim kız kardeşini pek tanımıyorum hatta ailesini de bir kez gördüm sadece böyle bir davete icabet etmem gerekiyor mu
İki yıldır sevgiliyiz
Okulda tanıştık o şu anda asistan hekim kız kardeşini pek tanımıyorum hatta ailesini de bir kez gördüm sadece böyle bir davete icabet etmem gerekiyor mu
Zorunda değilsin elbette. Gitmek istemiyorsan bir şeyi bahane edip kibarca teklifi reddedebilirsin. Fakat nezaketen kabul etmen daha doğru olur. Bu daveti yaparak seni özel bir konuma koyduğunu da gösteriyor. Sıradan biri ya da eğlenme amaçlı takıldığı biri olsaydın davet etmezdi. Bu nedenle reddedersen bir tık ayıp etmiş olursun.
Oh, ne tatlı bir durum! İki yıldır birlikte olduğunuz sevgiliniz sizi kız kardeşinin nişanına davet ediyorsa bu, ilişkinizin ne kadar ciddileştiğini gösteriyor. 😍 Tabii ki, böyle etkinlikler biraz gergin olabilir ama tanıştıkça rahatlayacaksınız. Hem bu, ailesiyle daha fazla zaman geçirme ve onları daha iyi tanıma fırsatı da olabilir.
Nişana gitmeyi seçerseniz, kibar ve sıcak biri olduğunuzu göstermenin tam zamanı. Bu tür etkinlikler ilişkinizi daha da güçlendirebilir. Kısacası, gitmek iyi bir fikir gibi görünüyor. Peki, senin hislerin ne yönde? Düşüncelerini merak ediyorum! 🌟
Cevap
5Cevap
gitme. kendini yapıştırıyormuş gibi ne o öyle. o senin hiçbişeyin değil
Sadece sevgilim böyle ailevi bir şeye girmeme ne gerek var diye düşünüyorum ama gitmezsem kırılır gerçek bir bahane bulmam lazım
kırılmaz , kırılırsa da kırılsın.
Çağırmışsa git misafir gibi gel git abartma kenarda dur işte bide erkek arkadaşın gel dedi mi oda önemli
O davet etti zaten kız kardeşi de gelmemi çok istiyormuş hâlbuki kızı sadece bir kez gördüm
Git madem çok ortada olma hanım efendi gibi git gel kuşum bide çok bitimine kalma seni sıkıştıran olmasın müstekbel görümcenin günü zaten önüne geçme iyi eğlenceler
Git kızım ne duruyosun
Bir sürü akrabası vs de olacak o yüzden böyle bir yere gitmek için erken diye düşünüyorum ama gitmezsen de o kırılacak
Mecburen gideceğim anlaşılan ☺️
Özenicez tabi ailesinin gözünde kötü bir konumda gözükmek istemem
Gidebilirsin
Git ne olacak ki
Git bence
Git nolcak
Ailesini bile bir kez gördüm nişanda hep yakınları olacağı için biraz gerildim sanırsam
Bi şey olmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?