Dertleşmek istedim (: ?

Merhabalar buraya biraz dertlenmek istiyorum hiç arkadaş çevrem yok buraya yazayım.
erkek arkadaşımla 4 aydır birlikteyiz benim bir yanlış anlaşılma yüzünden ailesi beni istemiyor onda farkındayım artık beni istemiyor soğumuş bunu ona ne kadar sorsam da hayır diyor ama anlıyorum davranışından eskiden hep arar yazardı şimdi ben yazmazsam benden haberi yok haftada 1 kere görüşürdük ama o 1 günü bile birlikte olmak istemiyor zamana bırakalım diyor ben onu tüm iğrenç davranışına rağmen affettim hep çok zoruma gidiyor son 1 haftadır böyleyiz ağlamam durmuyor sadece ağlamak istiyorum bugün ilişkiyi ben bitiridim böyle devam etmesi beni daha çok kırıyor ama bu acı nasıl geçecek kalbim ağrıyor başım çatlıyor çevremde tanıdığım olsa işim olsa 1/2 aaatte olsa vakit geçiririm kafa dağıtırım ama oda yok evde kendimi yiyorum geçmiyor bu his

Güncellemeler
1 yıl
Öylesine yazayım dedim ve barıştık affettim ama hep soğuktu bana hiç aramıyor yazmıyordu yine 2 gün ayrı kaldık heryerden kız eklemiş falan dedim değerim hiç yokmu biraz bekleseydin bana doğum gününde senden soğudum yazma bana ben Şu an işime odaklanmak ilişki ve aşk yaşamak istemiyorum dedi ama neden kız ekliyor
Dertleşmek istedim (: ?