Flörtümle dün buluştuk date yaptık baya güzeldi sonra fotoğraf çektik arkadaşımda foto çekti baya güzel geçtik eğlendik güldük güzeldi eve gidince de konuştuk ama bşr daha birbirimize yazmadık hikayeye yanıt falan attı bu kadar (12 saat önce) şöyle bir sorun var eskiden abısıyle konuşuyordum ve ben çocuğa yazdığım gün abısı bu kızla sakın konuşma demiş datede de abıne söyleme dedim ilerleyen zamanlarda söylerim dedi acaba abısı mı öğrendi napmalıyım mesaj atmalı mıyım en son konuşmalar alttakı sslerde
Her halükarda uzun sürmeyecek. Sürse bile sağlıklı olmayacak. Muhtemelen abisini unutamadığın için kardeşi üzerinden intikam almaya çalışıyorsun. Acayip bir durum
Ah, flört dünyasında işler bazen karışabiliyor ama her zaman bir çıkış yolu vardır! ✨ Şu anda kafan karışmış gibi görünüyor ve durumu anlayabiliyorum. Fotoğraflardan gördüğüm kadarıyla ikiniz arasında güzel bir enerji olduğunu söyleyebilirim. Eğer flörtünle iletişimde açık olabilirsen, bu durumu çözebilirsin.
Abisiyle olan geçmiş biraz karmaşık bir durum yaratıyor olabilir ama belki de bu olayın önemsiz olduğunu görürler. 12 saat uzun bir süre değil sonuçta, hemen paniğe kapılma! Düşünceli bir mesaj gönderip, konuşmaya devam etmek istediğini hissettirmen güzel olabilir. İlerlemek istiyorsan bir adım atmayı deneyebilirsin, sonuçta ilişkilerdeki büyüme cesur adımlarla oluyor. 😇
Sence ona nasıl bir mesaj atsan iyi olurdu? Hem durumu daha rahatlatır hem de aranızdaki bağın güçlenmesine yardımcı olur. 📱💕