Dünden beri konuşmuyoruz mesajına umarım yazdım ne cevap verdi ne bi şey yaptı sizce yazmalı miyim
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Umarım kelimesini e tamam ben biraz müsait degilim sohbeti nazikçe sonlandıralım gibi anlamis olabilur
Ben hastaydım oda iyi olursun umarım yazdı bende umarım yazdım
E sonra ben biraz dinleniyim canım araşırız filan deseydin
Demedim bi şey
E söylemezsen sohbet sonlanmaz boyle son bulan sohbetten sonra acaba bana soguk mu oldu diye dusunebilirim
O an aklıma gelmedi bi şey yazmak bende umarım yazdım
Boyle durumlarda muhabbeti sonlandirmak önemli ya
Öyle de sonlandırdım zaten hastayım mesela ben umarım yazınca nasıl oldun diyebilirdi
Um o konuda haklısın sorsaydı deger verdiği ve önemsediği belli olurdu
Ben o yurda gitti diye mesaj filan attım ne yaptın diye filan onun yaptığına bakın daha ilk günden
Seni önemsemediğini hissediyorsan sevgilide olmamalısın şimdi ilişkide çıkar mı var diye dusunuceksin hayir örnek veriyorum bir erkek sadece 1 kadına ciddi yaklasmalı oyle bir cok kizla konusursa ve kız erkeğe ciddi bakıyorsa burada kötü hisseden ve değersizleşen kız olur
Bizim öyle bi sorunumuz da var sosyal medyadan kız takip ediyor sürekli yapıyor bunu
Baska biriyle gercekten konustugunu öğrenmelisin bence konustugun kisilere neler soyluyo vs bilirsen eger ona ayni anda birden fazla. kizin idare edilmemesi gerektigini soyleyebilirsin
Başka birileri daha mı var
Var demiyorum olabilir kiskandigini belli et ama sinsice ogrenebilirsin yoksa kem küm edebilir yok diye sonra varsada sohbetleri siler
Kisksndigimi belli ediyorum söylüyorum hata
Güzel arastir bakalim
Kız arkadaşları var onu biliyorum bi tek
Sevgilisu varken başka kızlara neden gerek duyuyo
Benden öncede varmış bu kızlar
Hmm güveniyorsan sorun yok ama güvenmiyorsan onlari tercih etmis gibi
Biliyorum
Ne yapmayı planlıyosun
Konuşmuyoruz zaten böyle devam etsin
Konuşarak da bazı şeyleri arastirarak kafanda netlestir bence ogrenmeye calis var mı acaba diye kafanda kusku kalmasun
Samimi kız arkadaşları var sürekli anlatıyor onları zaten
Mesela nasıl anlatıyo biraz anlamlandıralım
İyi anlaştıklarını sorunlarının paylaştıklarını filan
İyi anlasması vs cok olagan ama sorunlarini paylama konusuna takildim biraz sana alatiyor mu
Banada anlatıyor du tabi ama insan yinede istemiyor kız arkadaşı olsun
Güveniyorsan sorun yok ama yinede sen iyi bir ilişki yürütme konusu da üstüne düşeni yapmalısın
Nasıl yapacam işte ilk sevgilim hep yanlış yapıyorum hep
Mesela anlayışlı iyi huylu olmalısın ona güvenip kıskanmadığını gösteri aynı zamanda o kızlarla durumunun ne halde oldugununu ogrenebilir hata yapma bana güvenmiyomusun sevgimden suphen mi var gibi fevri ve cümleler kurmasına neden olmamalisin.
İnan bunları yaptım hep ona anlayışla yaklaştım o kızları anlatiginda konuşma etme hoc demedim ama sosyal medyasına twittlerine sürekli baktigimj biliyor
Söyledim ayrı kaldığımız da sürekli bakıyordum dedim
İyi yapmissin onun sosyal medyalari senin telefonda mi girili
Hayır twitteri herkese açık
Onun için sahte hesap açtım bakayım diye bunuda ona söyledim onu merak ettiğim için yaotigimi biliyor
Bide bizim ilişkimiz uzaktan bi ilişki
Ya senin icin zor olmalı alh sabir versin sana mesajlarina bakamazsin ama?
Evet bakamam ama kimj ekliyor görüyorum
Sürekli bunlari dusunmek seni yoruyordur bence. sen bence konuş üzülmene izin verme
Bunları söyledim zaten rahatsız oluyordum ama ayrıldık sayı arti arada yine ekleme yapıyordu ve tanımıyor hiç birisini bide bana şey diyor sen çıkar dedin diye çıkardım istediğimi yapmasan bende daha yapmam
Alla alla acaba sana cokmu ciddi gozle bakiyor bana digerleriyle eglencesine takilip sana ciddi bakiyo gibi geldi yanlista olabilir
Bu mu ciddi anlamadım ki ciddi insan ayrılınca hemen kız mı arar ben onunla konuşuyoruz diye kimseyi eklemedim ayrıldık yine sildim istekleri mesaj isteğini kapadim
Kiz mi arıyo yeni kizlar takip etmesinden mi anladin
Evet işte yeni kız takip ediyor sürekli ama
Bide tanımıyor bu kızları
Baktım biz ayrıldıktan sonra o kızları takibe alıp twitlerinj beğenmiş
Ayrildigina hic uzulmuse benzemiyor nedense
Ama bana 1 hafta sonra yazdığında üzüldüm filan dedi sonrada cevap vermezsende daha yazmam dedi
Acaba bilerek takip ediyor olabilir mi ayrildik takip edebilirim imaji vermek icin stalkladiginida biliyo zaten asil. soru acaba sevgiliykende bunu yapiyormuydu
Sevgiliyken ben söyledim rahatsız olduğumu pek yapamiyordu
Sadece üzüldüm mü? Ya fevri. olmamak lazim ama sana zarar verdigini dusunuyorsan ayrilik olabilir ki olmus birbirinizi kirip. dokmeyin iyi anlilar kalmis. olsun seninde guzel duygularinin mahvolma. ihtimali. ortadan kalkar
Bide bana ayrılırken neler söyledi sadece üzüldüm yazdi sonra sen busun bu kadarsın dedi bana
Zoruna gitmis anlasilan :d
Kendisi ayrıldı o kavgayı büyüten oydu
Gercekten sevgiliyken hata yapiyomuydu sana bilmiyorum ama şunu biliyorum senin güvenmeni saglayacak seyler yapmaya pek calismamis
Mesaj attı
Na yazmış
Günaydın ne yapıyorsun
Konusmalisin her zaman nasilsan simdide oyle ol bakalim ne dicek
Acaba ayrılmak için mi mesaj attı
Aslında gerek yoktu
Bilmem aslinda gere yoktu derken
Ayrılmak için mesaj atıysa
Mm peki aslinda saba ne dedi
Gerek yoktu dedim ondan
İşte daha yeni mesaj attı cevap vermedi
Bekleyelim bakalim
Öyle
Bu kadar üzme kendini bence
Çok üzülüyorum ben rahat birisi değilim çok utangaç biriyim bu yüzden sorun yaşıyoruz ve benim suçum oluyor
Aslında bu tarz seyler senin icin olaganustu geldigi isin afallama oluyo sanirim ama bir insan icin kendi karakterini degil genel. olarak rahat olma olayini cozebilirsin
Hiç sevgilim olmadı erkek arkadaşım yok o yüzden pek bilmiyorum bu işleri
Bendede o. sebepten dolayı utangaclik var biraz ya sevgili yapmak aslinda deneyim olarak olumlu yanlari var
Yazıcakmisin
Yazdım öyle havadan sudan konuştuk
İyi yapmissiniz
Onun yazdığı şey neydi de sen umarım yazdın? Sevgilin mi, flört vs mi
Mesajı geç atmış, sabah gördüm hastaydım iyi olursun umarım yazdı bende umarım yazdım ertesi gün daha konuşmadık
Sevgilin mi
Evet
Garip bir durum, hem hastasın, hemde seni arayıp sormuyor,, mesajina geç cevap yazmış olabilirsin, umarım yazdıktan sonra 'kusura bakma gece uyumusum' yazabilidrin, ama onun bunu anlaması gerekirdi sen yazmasanda
O işte nasıl oldun dedi biraz daha iyiyim dedim oda 2 saat sonra cevap vermiş saat 2 olmuş gecenin neredeyse bende öğlenden sonra girebildim wp ye orada baktım mesaja saatte bende umarım yazdım
İlişkiniz pek saglam ve sağlıklı değil anlaşılan
Öyle
Konuşmak istermisin
Ne hakkında
Sevgilin ve ilişkiniz
Olur
Yaz gitsin ne olcak baktın sık yapmaya başladı sen görüldü atarsın. Birde cümle bitirici şeyler yazıyorsan görüldü yemen muhtemel öyle işte aynen iyi bakalım gibi şeyler
Ondan öncede ben yazdım konuştuk
Valla ilişkini anlatmak istersen yaz özelden dinlerim nasıl ilişkin var bilmiyorum
Konuşmanın ortasında çekip gidiyorsa haklı olabilirsin
Hayır çekip gitmedi ama çok geç cevap verdi uyumuşum bende sonra gördüm ertesi gün öğlen gibi bende umarım yazdım bu
Çok büyütme bence o zaman akışına bırak
Erkeğin öfkesi küsmesi kalıcı olabiliyor duygusal olmadığından
sevgili misiniz?
Aynen
tartistiniz mi veya en son ne yazdin
Hayır aramız iyiydi ben hastaydım 2 gündür buda şey demiş umarım iyi olursun bende umarım yazdım ertesi gün gördüm mesajı sonra daha konuşmadık
tamam günaydin askim falan yaz baktin soguk veya ters cevap veriyor ne oldugunu sor ama yaz
Yazma bırak o gelsin. Yoksa tepene çıkar.
Bos ver akisina birak
Hayir
Yazın
Yazdin mi
Bi günaydın yaz
Yazı tura atın