Aşk İlişkileri Böyle bir durumla karşılaşsanız naparsınız? anonimkullanıcixf Takip Et Xper 7 Yaş: 20 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Sevgiliniz mesaj attı diyelim bana görücü geldi bende beğendim dedi Güncellemeler1 yıl Bu olayı ben yaşamadım alıntı Böyle bir durumla karşılaşsanız naparsınız? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Mesaj Soruları Beğen Paylaş Takip Et
s LastGuest Takip Et FenomenMaster Yaş: 33 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Davetiyemi beklerim :D 1 1 Yorumla anonimkullanıcixf 1 yıl Mantıklı Yorumla
LYCANvsWAMPIRE Takip Et Xper 6 Yaş: 20 , eic 99% 1 yıl Sana mutluluklar dilerim derdim ve hiç bir şey yapmazdım ama geceleri duş alırken ağlardım 1 1 Yorumla LYCANvsWAMPIRE 1 yıl Ya ama böyle bir şey gerçek olamaz troll her halde derim Yorumla
YamtarPars Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 42% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Ahaha berbat 0 5 Yorumla anonimkullanıcixf 1 yıl Sevgilin görücü geldiğini ve gelen oğlanı beğendiğini söylüyor sen ne cevap verirdin Yorumla YamtarPars 1 yıl Basardim orayı işi bozardim Yorumla anonimkullanıcixf 1 yıl Çocuğuna senin adını verecekmiş sjsjsjsj 😂🤣 Yorumla YamtarPars 1 yıl Bdjsjsj baya kötü Yorumla anonimkullanıcixf 1 yıl Aynen Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Davetiyemi beklerim :D
Mantıklı
Sana mutluluklar dilerim derdim ve hiç bir şey yapmazdım ama geceleri duş alırken ağlardım
Ya ama böyle bir şey gerçek olamaz troll her halde derim
Ahaha berbat
Sevgilin görücü geldiğini ve gelen oğlanı beğendiğini söylüyor sen ne cevap verirdin
Basardim orayı işi bozardim
Çocuğuna senin adını verecekmiş sjsjsjsj 😂🤣
Bdjsjsj baya kötü
Aynen