2015
Kızlar 26 yaşına kadar hiç sevgilisi olmamış bir erkek hakkında ne düşünürsünüz?
2015
Benimde sevgilim olmadı bu yaşıma kadar 27 yaşındayım... Fakat bilmezler ki bu adam birini mi bekledi diye. Hemen yaftayı yapıştırırlar hiç acımazlar... Bir umut işte belki benimle ilgilenir diye beklersin bazen...
Yani olabiliyor, şartlar birileriyle tanışa bilmene engel olur, yahut üniversite okuma fırsatın olmaz. Zaten birçoğu ortamını orada kuruyor. Benimle ilgilenen bir kaç kız oldu fakat içime sindiremedim bir türlü çünkü platonik de olsa söyleyemesem de ona ihanet ediyormuşum gibi geliyordu falan kendi saçmalıklarımla bir türlü sevgili edinemedim.
Yalnız değilsin yani. Bunu sorun edecek kızlarla zaten işin olmasın ne yapacaksın.
her kes sana mal der. bazıları salak bazıları ise bu keşke ölse der. sen tertemiz duyguların vardır. sevilecek seveek. yürekten haykırırsın her şeyi ama kims e bimez. benim gibi malsın hoca kusura bakam ben senden büyüğüüm ve biraz kızdım sana. sende bna kız daha kız eli tutmamış bir malım ben. o güzel duyguyu yaşamamış, o bele sarılmamış, bazen ağlarım ki canım sızlar yüreğim sızlar usta. zoruma gider ben neyim nasılım derim kim se bilmez ki? Allahtan başka kimsen yoktur hele paran yoksa seni hiç kimse bilmez. ne sağ ne de sol herkes paradır usta... allah yar ve yardımcımsız olsun
Amin çok dogru soyledin aynen óyle
bırak usta ud söylesin sen dinle.
Eğer kişiliğiyle ilgili bir sorun yoksa sinir kıskançlık gıcıklık vs yani sadece çekingenlikten ya da birini daha önce pek sevmediği için sevgilisi olmamışsa çok sevimli olduğunu düşünürüm ama aynı zamanda bu yaşına kadar kimseyle sevgili olmamış bana mı bakar derim yani biraz ulaşılamaz gözükebilir ben de böyle durumlarda boşuna çabalamam
Asosyalim içime kapanığım çekingenim özgüvenim cesaretim yok sevgilimin olmaması için neden çok
Altın gibi kalbi olan, hassas, düşünceli, utangaç, tipsiz olmayan, tek sorunu içine kapanık olması olan, kendisini değersiz gören birisini tanıyorum ben:)
Biraz cesaretlendirilmeye ihtiyacı var. Ve kendisini sevmeye.. 26 yaşına kadar bu güzel duygudan mahrum kalmasına üzülürdüm. Hemde böylesine iyi kalpli birisinin.
Bu güzel görüş için teşekkür ederim. Bu görüşün üstüne ne desem bilemedim en iyisi en iyi görüş seçiyim :)
Cevap
9Cevap
özgür adamdır... çok aşık olmak istemiştir bence ama birtürlü o lanet kadını bulamamıştır.. bence korkak veya herhangi birşey değildir.. içten.. derin ve dürüst olmanın şanssızlığını yaşıyordur ve hangi kadına denk gelecekse bu adam şanlıdır çünkü köpek gibi aşık olacak umarım kalbini kıracak bir tane kadına rastlamaz... çok hassastır kalbi l*n bu tiplerin şansızlığı türk ve ortadoğulu kadın olacak aşık olacağı işte o yüzden ne yazikki kalbi kırılacak... yazık..
Süperdir. İsteyerek yapman ya da nasip olmaması bisey degistirmez. Namus haya Edep sadece kadın için değildir. Öyle bir kadın nasıl bastaciysa öyle bir erkekde bas tacıdır... Helal olsun ne deyim..
Haklısın ama beni alan olmaz bence evde kalırım gidişat öyle
Orası da nasip ne deyim.. Rabbim hayirlisini nasip etsin herkese
Amin hayırlısı olsun evet
Asosyal olduğunu ve yardımcı olmam gerektiğini düşünürdüm. Sadece sosyalleştirilmeye ihtiyacı var, başka bir şeye değil.
çirkin, pısırık, tipsiz, asosyal, fakir, denyo ve sünepe olduğunu düşünürüm.
yalan değil ki tipsizsen sevgilin yoktur bu kadar basit.
Benim hakkımda böylemi düşünüyosun yani şimdi
Bunlar kezban kardeşim inanma yorumlarına , demek ki seni hak edememişler.
Bana uygunsa bu durumu süperdir.
Sana uygun olması için nasıl olması gerekki :)
:) onu ben de bilmiyorum. Ama hayatındaki tek kadın olmak güzeldir bence dert etme.
Bu yaştan sonra olması daha zor bence
Bence alakası yok. Her an aşık olabilirsin. Ve biri de sana olabilir :) neden bu kadar imkansız baktın.
İmkansız görünüyo çünkü bu yaşıma kadar hiçbir şey yaşamadım hiçbir kızla aramda bir şey olmadı ne bakan ne beğenen oldu bende zaten asosyalim içime kapanığım evdeyim hep eksiklerim çok daha ne haddime kıza aşık olmak ve hiç bir kıza layık değilim
Benim 19 yaşlarımdaki halimsin. :))
ben inanıyorum ki harika birisindir sadece kendideki güzelligi bul ve ortaya çıkar herkesin çok iyi bir yanı vardır. Eksiklerim çok diyorsun da biz sanki her sey de tamız. Biz de yarım yamalak yaşıyoruz. Böyle düşýnmeyi bırakmalısın. Daha umutla bak ve mutlu olmaya bak. Sonra biri olcaktır.
Haklısın. Ama hazır değilim daha.
Bir kadını sevmek için hazır olmaya gerek yok. Umarım çok sevilirsin ve seversin. :) kendine iyi bak.
Sağol sende k. i. b
Asosyel veya çekingen oldugunu düşünürüm
Evet öyleyim
Yerim onu cok severim digerlerine gore:*
yemene gerek yok niye yiyon
Canim istedi yiyemez miyim
Yersen biter ama
O zaman yemiyim mi
Yeme yazik kiyma ona
Tamam tamam yemiyim o zaman optum onu:)
Öpme boşver tanımıyosun etmiyosun
Ya niye ya opmek istiyorum
İyi öp banane tamam :) o kim tanımıyosun ama
Tanımak istemiyorum opmek istiyorum !
Olabilir yani kötü bir şey düşünmem.
Kizlarin bu yaşa kadar cikmayayina namuslu derler
Malın tekidir:)
Düşündürdün kardeş.
Oy balam
Odun , becereksiz
Odun beceriksizmiyim yani
Evt nedeeninede soyle bari?
asosyalim içime kapanığım korkağım
Adam ol da degis yoksa 26 yil daha kalacaksin boyle
Adam olamıyorum bu yaşıma kadar olamadım çokmu kolay artık değişebilmem
Kolay ve degis ne bu kadaf utangaclik 21 yasindayim 3 degistirdim. Evlene kadar insallah 2. Katini degistirirm fazla utangac olma utanacak bir sey yok cunku. Dusuncene sen bir elbise begeniyorsun ama paran yok almaya her defasinda bakiyorsun ona her cektiginde. Ama biri gelip dusunmeden 1 saate alir onu bakmadan yorulmadan iste kizlarda boyle erkeklerde utandim mi baska biri almistir.
Haklısın hep kaybederim bu utangaçlıkla çekingenlikle ama kolay deme eğer kolay olsaydı bu yaşıma kadar böyle kalırmıydım.
Tam belki bu cok asiro bir sey. Googlede. Bilmem sana yardim edecek birini bul bu utangacli yenebilmen icin caresi var ki bunun. Direk kizlara bak demiyorum kucuk ve kacamak bakislar. Altanda bakabilirsin. Aslinda kizlar utangaclardanda hoslanirøar cok ciddiyim yeterki kendini belli et o anda orda oldugunu hissetir. Bu yeter bile sizler cana bakan yurek yakanskniz
neyse boşver ya evde kaldım yapcak bişey yok kapatalım konuyu teşekkürler
Hehh sacmalama. Kalmadin tabikide 26 yas neki. rica ederim
Tipsizdir
yuh abazalikta tavan
Cirkin ördektir.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar