Acaba yüzüme söylenmeyip arkamdan düşünülen şey böyle bir şey mi
Bize karşı önyargıları olduğunu düşünüyorum insanların
Öyle mi gerçekte de?
Acaba yüzüme söylenmeyip arkamdan düşünülen şey böyle bir şey mi
Bize karşı önyargıları olduğunu düşünüyorum insanların
Öyle mi gerçekte de?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Azeri kızı diye bisey yok
Onlar Türk
Bildiğin karsli erzurumlu gumushaneli gibi düşün
(Azeriler, azerbaycanin kuzeyinde yasayan Yahudi bir kavimdir. SENIN AZERI DEDIGIN BILDIGIN TÜRK, BIZDEN DAHA TURK)
Azeriler yahudi değil
Ben azerbaycanlıyım tarihimi iyi biliyorum siz azeri diyosunuz diye öyle sordum
Yavrucum, evladım, tatlım, balım, böreğim, böceğim... Ben yahudi demedim... azeri halkı var , onlar yahudi dedim.
Siz azeri halkı değilsiniz ki
Siz Akkoyunlu devletinin devamı olan normal Türklersiniz.
Ayrica bazı cahiller yanlış söylüyor diye sen de öyle deme
Ben de onu dedim azeri halkı yahudi değil ki
Azerbaycanın asıl yerlileri çerkezler. Aralarında yahudileri de var müslümanlar da hepsi yahudi değil
E ben azerbaycanlılara yahudi demedim
Azeri diye bilinen kavim yahudi kavmidir, onu dedim
Herneyse
Beyefendi ben de onu diyorum ya azeri diye kavim diyosunuz onlar yahudi değil diyorum fars milletlerinden biri kuzeyinde olanlar da çerkez aralarında yahudileri var ama hepsi de değil
Azerbaycanlıların çoğu da türk onlarda şuanki azerbaycanda yaşayanların %90ı filan
Anladım da o zaman yanlış bilgi var!
Azeri kavminin tamamı yahudidir
Geri kalanları onlara ekleme
Çerkez cerkezdir.
Fars farstir
Benim bildiğim farsi bir millet olmaları çünkü azeri i ile bitiyor ve anlamı da farsça yahudi bilinde böyle bir şey yok diye biliyorum en azından tanıdığım yahudiler burası bizşm eski topraklarımız demiyorlar çünkü öyle bir şey yok
bide ırkmı beğendirmeye çalışıyonuz insanlara
Bi önyargı hisediyorum artık o yüzden sordum kimseye bişey beğendirmiyorum ilgilenmiyorum da
Hayır bebeğim, Azerbaycan kızlarını daha güzel buluyorum ben 😊🧿♥️
Üniversite de çalışıyorum. Tanıdığım tüm azeri kızları kaşardı. Olmayanı denk gelmedi.
Onu bilemem
Bundan kastınız nedir o da değişir
Mesela ben de tanıdığım azeri kızlar da erkeklere açılma sevgililik teklif etme konusunda adım atmıltık ama sadece bu diğer teklifte hiç bulunmadım yapmam da
Ama türk erkekleri bunu basitlik olarak görğyor sanırım
Yooo ilk adımı kız atarsa onun basitlikle bir alakası yok. Onu kastetmedim. Tanıdığım azeri kızlar sağlam vericiydiler. Onu söyledim.
Türklerde de yok mu sanki
Yurtdışında olunca daha rahat olduklarını düşündükleri için olabilir genelde köyden gelen kızlar öyle olur veya çok baskılanmışsa ailesinde
Al birini vur ötekine
Sizde de öyle bizde de insan kendine saygı duymakı bide baskı altında olmamalı
Bence guzeller ve iyi insanlar
Bir yorumda gördüm burada birisi kötülemiş ve acaba bu yüzden mi ben sorunlar yaşıyorum dedim kendi kendime
Tanıdığım kim varsa beni sevmiyor o yüzden
Her insanin yaşadığı corafyaya gore kültürü yaşam tarzi farklidir burada herkes herkesi tuhaf görüyor boş ver 😃
Nebileyim herkes tarafından dışlanmak zor geliyor bazen
Anlaşamıyorum kendimde arıyorum sorunu ama bu daha da kötü hisettiriyor benim ne gibi bir sorunum olabilir ki
Birine açıldım şok yaşadı sonra benden nefret etmeye başladı kzı arkadaşımdan hoşlanıyormul o kız da onu redetmiş ben onu seviyordum diye
Diğeri sevgili olduk bebi ve kültürümü aşağılıyordu
Türkşyede bu kadar ırkçılık yaşamam çok kötü bir his türkleri sevmiyorum ve güvenmiyorum artık yani %10 seviyorum diyelim
burada Türkler turklere zorbalik yapiyor evet haklisin ama boş ver kendinden eminsen gerisi onemli degil kac yildir tr de yaşıyorsun
3 4 sene oldu
Ama 2 sene depresyon filan yaşadığımdan 2 sene trde insanlarla iletişimdeyim
Kendimden emin değilim ya
Özgüven sorunum var benim şu an
Dert etme turkiyede herkes depresyonda siyasi gerilim kültürel baskilar vs vs depresyondaki ortamda seninde depresyona girmen muhtemel o yuzden çok düşünme birde gördüğüm kadari ile azeriler sicak kanli oluyor sende turkiyedeki kizlar gibi tripci burnu havada ol daha cok seninle kendileri iletisime gecmeye calisirlar :)
Valla çok haklısın sabah annemlerle konuşuyordum o da öyle dedi trip at tersle böyle seviyor diyor burdaki erkekler korkaklar filan diyor haklı valla kadın
Bide mesela annem parfüm alıyor kendine arap parfümü çekici bir parfüm sever yoğun kokuları seviyor kadına pavyondakı kadınların kokusu diyor bu ne ya neden birisi bunu derki anneme sebep? ben anlamıyorum yani sırf ben azeriyim diye böyle şeylerle karşılaşmalı mıyım?
O çocuğa açıldım diye arkamdan konuşmultur eminim
ya da eski sevgilim bu yüzde 100 konuşmuştur
Bide bana kapalı kızları gmsterip temiz kız demesi onlara ve o kızı öokta sevmediğimi de biliyordu kendisi bana zorla yakın olamya çakışıp bunu diyor yok türk kızlarını sevmiyormuş onlarla asla birlikte olmazmış geçen kızla gördüm onu kız türk eski sevgilisi afrikalı ona geri dönmüş bu sefer de türk bir kızla aldatıyor onu önceden de benle aldatmış meğerse bu sürekli ayrılıp barışıyor onunla
Niye bunlar bana denk geliyor ki
Korkak demeyelim de kaçan kovalanır taktiği burada işliyor diyelim hayirli geceler :)
Diğer şeylere yorum yok anladım size de
Tamam diğer şeylere de yorum yapayım çocuk dengesiz işte sen de çok yüz vermişsin pavyondaki kadınlar ne demek burada hata senin kendini cepte gösterip sana bunları söyleme cesaretini buluyor ve seninle aldatıp sana geri dönebileceğini biliyor
Son tavsiyem Türkiye'de yaşıyorsan bu kadar kırılgan olma kimseye de annene böyle söyleyebipme cesaretini verme
Ayrıca da Türkleri kötüleme kusurlar olsa da güzeller :)
Bana dememiş anneme parfüm alınan yerde birisi mi demiş ne annemden duydum onunla değilim orada olsam cevabını verirdim ben
Kötü davranıyorlar çoğu kötüler demedim çoğu kötü davranıyor bana karşj ve nedeni ne bunun bilmiyorum sırf azeriyim diye mi düşündürüyor bu beni
Ve dediğin gibi bana böyle davrandıktan sonra yüzsüzce gelmişti şok oldum nasıl tekrar gelir diye neyse umursmadım onu geldi sordu neden böyle yapıyorsun diye ben de bi düşün istersen dedim ve yine konuşmadım onunla artık o da beni hiç umursmaıypr bu kadar değersiz mişim onun için
Bunlar herkesin başına gelebilecek seyler burada sana ozel degil
Olabilir dışlanma nedenim başka birley olmalı o zaman
Güzel kızlar var çirkini görmedim
Cok severim hiçte itici değiller
Hayır çok güzel ve sempatik buluyorum
valla kalcasi buyukse onemli degil
Tam aksine çekici buluyorum
Evet
Neden peki
Yoo çok güzel oluyorlar
Gayet güzeller
Hayır