Burada bazıları Kürt kızlarına kıllı çirkin diyorum bende Kürt kızıyım acaba merak ediyorum güzel miyim yoksa çirkin miyim

Burada bazıları Kürt kızlarına kıllı çirkin diyorum bende Kürt kızıyım acaba merak ediyorum güzel miyim yoksa çirkin miyim
Kürt kızları güzel olmaz mı bee. Hemiçı rındın 👌🏻
ilk fotoda fistan sandım değil sanırım
Spas dıkım
Cizrelilere benziyorsun
Batman.
Yeşil-Sarı-Kırmızı rengini renkten öte görmeyen
✌️şu el işaretini yapmayan
Atatürk ü seven
Bu kriterleri karşılayan birinin çirkin olma ihtimali yokk 💓
Hayırdır sende bir kürdü mü sevdin zamanında? Ben kürdüm Atatürk'e saygı duyuyorum ama biz Kürtler asimile olmak istemiyoruz kaldiki bölücüde değiliz. Sadece dil ve kültürümüzü muhafaza ediyoruz. Bu ülkede bir Kürtler asimile olmadı Çerkes laz arnavut Boşnak Pomak Rum gürcü alayı asimile oldu.
Asimile etmek isteyen yok? Neyin tribine girdin kendi kendine? Kürdü sevmek ne alaka birleştirici bi şekilde yaşamak için gerekenler bunlar. Yukardakilere en ufak itirazın varsa hele hele 1. Maddeye BÖ-LÜ-CÜ-SÜN. Maddelerle derdin yoksa benimle de olmasın. Kürt arkadaşlarım var benim, ailemizin bir bölümü de kürt. Ayrımcılık yapacak son kişiyim kendine gel saçmalama
Bak nasilda kendini belli ettin. Sırf kürdüm asimile olmayacağız diye nefret kustun. Kızım Allah bilir sen bile Türk değilsin ailenin bir bölümü hangi taraf Kürt? Sen niye şimdi tribe girdin yorumumda kötü bir şey mi var?
Asimile etmek isteyen yok yazmışım? Okuma yazman da mı yok? Evet kötü bi şey var var bana “Hayırdır” diye başlayan cümle kurup atar yapıyorsun? Asimile olmayıp kardeşçe yaşayalım dediğin halde bana atar yapıyorsun? İyi misin kızım sen?
Kızım, asimile edilmenizi istemediğim halde asimile etmek istiyorsunuz diye tribe giriyorsun? İyi misin?
Tamam kusura bakma yanlış anladım. Ben hataliyim üzür dilerim
İçtenlikle söylediğine inanmak istiyorum 🥺 ben ırkçı değilim…
Gerçekten üzür diliyorum. Aslında ikimizde birbirimizi yanlış anladık.
Cevap
4Cevap
Açıkçası kalbini kırmak istemem ama dürüst te olacağım. Nedense görünüşünü COD : MW (2019) daki Farah Kariim e benzetiyorum ancak Trabzon ve Rize nin kızlarından çok daha güzelsin. Onun dışında çok ta bir albenini göremedim.
sen iç anadolulara benziyorsun ayrıca giderin var. kürt kızlarda da güzeller elbet olur
doğu anadolu diyelim
memleket neresi
Batman
Giyim tarzını biraz değiştirsen daha iyi olur
Ne alaka kılsız kız mı var mış. Güzellik göreceli sonuçta herkesin zevki ayrıdır
Bazı Kürt kızları çok erkeksi. Sanırım yetiştikleri ortamla alakalı
Bizim erkekler öyle kızları çok olgun onun için böyle duruyorlar.
Benide benzeten oluyor ve çirkin miyim diye düşünüyorum
Yooo ne alaksı var saçma bir düşünce bence hakaret ediyorsun.
Çok güzel kendine has bi auran var kürt kızlarının da farklı güzellikleri var
Normal kız oluyorlar esmer
Şahanesin tatlım 🥰
Eyvallah
Hayır çok iyiler
Bazıları taşş gibi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?