Eşim hiç bir şey yapmak istemiyor?

Başlıktan da anlaşıldığı gibi zor bir süreçteyim üstelik yeni evliyim. Problemli bir başlangıç yaptık. Eşimin ailesi beni istemedi ama her şeye rağmen evlendik. Eşim işsizdi keza ben de öyle. O iş bulunca beklemedik evlendik. Tabi ki 0 bütçeyle, sadece nikah yaptık düğün falan olmadı karşı tarafın isteksizliginin de kısmen katkısı oldu. Düğün gününe kadar ufaktan eşya almaya başladık. Ve hayat ne kadar acımasız ki nikahtan tam 2 gün önce eşim ıssız kaldı. Nikah günümüzde 6. Ayını dolduracaktı ve en azından işsizlik parası alırız diyorduk ama oda olmadı. Benim iş durumları da olmadı. İkimizde egitimliyiz eşim işletme mezunu ben işe mimarım. Ailemin desteği ile bir süre gecinmes çalıştık. Tabi ki kredi kartı borcumuzu ödemeye yetmiyordu. Günden güne borç katlandı. Vasıfsız iş ilanlarına bile başvuru yaptık ikimizde ama nafile bir şey çıkmadı derken.. Ben kendi alanımda is buldum. İşe git eve gel yemek yap temizlik yap. Kendimi tek başıma yalnız hissediyorum. Eşim her şey den soğumuş. Elini doğru düzgün bir şeye sürmüyor. Haliyle çok yıpranıyorum. Evlilik öncesinde bile bu bezgin vardı. Daha Bi kere bir yere çay içmeye bile gitmedik. Hep ya yorgunum ya uykum var. Hava iyi olur hava çok sıcak. Soğuk olur çok soğuk hep Bi bahane. Kendimi ot gibi hissediyorum. Daha önce sosyal yaşantısı olan biriydim. Şimdi ise asosyal bir insanım oldum. Benzer durum yaşayan var mı. Gerçekten çok bunaldım. Evliliğe acele ettiğimizi düşünmüyorum onun yaşı 38 benim ise 33. İkimizde olgun birer bireyiz. Ne yapmalıyım artık bilmiyorum. Çok çaresiz kaldım...

Eşim hiç bir şey yapmak istemiyor?