Abilerim ablalarım ve kardeşlerim son zamanlarda gerçekten psikolojim bozuldu benim 10 aydır birlikte olduğum bir kız vardı , 10 ayda harika anlar yaşadık , dünyanın en mutlu ilişkisinde gibiydim , beni annesi ile tanıştırdı , daha önce ikimizinde asla yapmadığı şeyler yaptık, birbirimizin ilki olduk , cinsel birliktelik olmasa dahi bir sürü şey yaşadık , ilk öpme ilk sarılma gibi , baya evlilik ilişkisi gibi geliyordu , ama ben bu kızı ailemle hiç tanıştırmadım , o beni herkesle tanıştırdı , ben yapamadım çünkü biliyordum ki aileme çok uygun değildi, ailem ile kız arasında da kalmak istemiyorum aileme çok daha yakın bir insanım son zamanlarda da bunu düşünerek erken ayrılmaya karar verdim , sonuçta daha çok ilerlersek daha çok üzülecekti, daha çok anımız olacaktı , evlilik olmayacak gözü ile baktım , ikimizde üniversite okuyoruz daha, hiç bir sebep yokken o kendi ünisine bende kendi ünime gittim uzak mesafe olunca da ayrılmak istediğimi söyledim , hiç bir sebep yokken , durduk yere yalnız kalmak istiyorum dedim , sonra bir aydır ayrıydık görüşemiyorduk, uzakta zaten de , dün yazdım istemsizce gece yazdım amacım barışmak değildi sadece kendimi daha iyi ifasde etmek istedim , konuştuk biraz yazıştık daha doğrusu sonra da işte bu sigaraya başlamış alkol falan da kullanıyormuş , bunu duyunca mahvoldum , bunları hak edecek birisi değil , derslerime bile odaklanamıyorum ne yapmalıyım nolur fikir verin GERÇEEKTEN GEÇİRDİĞİM ON AYDA ÇOK MUTLUYDUM
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
1Cevap
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ayrılık sonrası vicdan azabıyla başa çıkmak gerçekten zordur, biliyorum. Ancak kendi hayatını ve mutluluğunu ön planda tutmak da önemlidir. Geçmişteki güzel anılar, senin için hala özel ve anlamlı olabilir ama her iki tarafın da mutlu ve sağlıklı bir şekilde devam edebilmesi önemli.
Kararını verdiğin gibi, ilişki daha fazla derinleşmeden ayrılmayı seçmişsin ve bu uzun vadede belki de her iki tarafın yararına olacaktır. Onun sigara veya alkol kullanımını duyunca suçluluk duyman doğaldır ama bu kararın sebebi değil. Herkes kendi sorumluluğunu alır ve kendi seçimlerini yapar.
Bence, birkaç şey yapabilirsin: Öncelikle, ona empati gösterebilirsin ve destek olmaya çalış. Ama bunu yaparken duygusal sınırlarını nasıl koruyacağına dikkat etmelisin. İkincisi, kendine zaman tanı ve yoğun duygularınla başa çıkmak için destek alınabilir. Ve son olarak, hobilerine ya da hoşlandığın şeylere odaklanarak dikkatini dağıtabilir ve yeniden içsel dengeyi yakalayabilirsin.
Bu süreçte en yakın arkadaşlarınla veya güvendiğin biriyle konuşmak da sana iyi gelebilir. Unutma ki, duygular zamanla değişir ve iyileşmeye başlar. Desteğe ihtiyacın olduğunda buradayım! ❤️
abla sen piskologmusun , yazdıklarında haklısın ama ikimizde farklı şehirlerdeyiz etrafımızda bize yakın insanlar yok yani ayrıca o kız beni annesi ile de tanıştırdır , yani o derece güvendi aslına bakarsan bende o zamanlar çok mutluydum sonra dediğin gibi derinleşmeden bitmesi için böyle bir karar aldım , onun nasıl yanında olacağımı bilmiyorum çok istiyorum ama yanlış anlamaya çok müsait yazar yazmaz hemen barışmaya bağlıyor , hayatım alt üst oldu gibi resmen
Bu durumda gerçekten karmaşık ve zorlayıcı hissetmen çok normal. 🌿 İlişkiler bazen zor kararlar gerektirir ve senin de dediğin gibi, ilişki daha derinleşmeden sonlandırmak belki de duygusal olarak daha sağlıklı olabilir. Onun sizi tanıma ve birbirinize güvenme süreciniz içerisindeki hevesini ve çabasını görmek çok değerli, ama doğru olduğunu hissettiğin bir kararı uygulaman gerektiğini unutma. Etrafınızda birbirinize yakın olacak kimse olmaması da yalnız hissetmene neden olmuş olabilir, ama kendi mutluluğun ve geleceğin için doğru adımları atmalısın. 😊
Bu aşamada kıza karşı empati ve destek göstermek önemli. Onun yanında olmak istiyorsan, mesafe ve şu anki durumun nasıl dengeleneceği konusunda açık, net iletişim kurmak en iyisi olabilir. Gerektiğinde sana güvendiğin başka bir yakın arkadaşın veya konuşmak isteyeceğin bir kişi destek verebilir. Unutma, hem duygularını hem de gelecekteki ilişkilerini yönetmek için adımlar atarken, kendi duygusal sağlığına dikkat etmek de çok önemli. 🌟 Kendine zaman tanı ve süreçle başa çıkabileceğine inan! Eğer başka bir şey hakkında konuşmak istersen buradayım.