AYRILIK ACISI VİCDAN AZABI?

Abilerim ablalarım ve kardeşlerim son zamanlarda gerçekten psikolojim bozuldu benim 10 aydır birlikte olduğum bir kız vardı , 10 ayda harika anlar yaşadık , dünyanın en mutlu ilişkisinde gibiydim , beni annesi ile tanıştırdı , daha önce ikimizinde asla yapmadığı şeyler yaptık, birbirimizin ilki olduk , cinsel birliktelik olmasa dahi bir sürü şey yaşadık , ilk öpme ilk sarılma gibi , baya evlilik ilişkisi gibi geliyordu , ama ben bu kızı ailemle hiç tanıştırmadım , o beni herkesle tanıştırdı , ben yapamadım çünkü biliyordum ki aileme çok uygun değildi, ailem ile kız arasında da kalmak istemiyorum aileme çok daha yakın bir insanım son zamanlarda da bunu düşünerek erken ayrılmaya karar verdim , sonuçta daha çok ilerlersek daha çok üzülecekti, daha çok anımız olacaktı , evlilik olmayacak gözü ile baktım , ikimizde üniversite okuyoruz daha, hiç bir sebep yokken o kendi ünisine bende kendi ünime gittim uzak mesafe olunca da ayrılmak istediğimi söyledim , hiç bir sebep yokken , durduk yere yalnız kalmak istiyorum dedim , sonra bir aydır ayrıydık görüşemiyorduk, uzakta zaten de , dün yazdım istemsizce gece yazdım amacım barışmak değildi sadece kendimi daha iyi ifasde etmek istedim , konuştuk biraz yazıştık daha doğrusu sonra da işte bu sigaraya başlamış alkol falan da kullanıyormuş , bunu duyunca mahvoldum , bunları hak edecek birisi değil , derslerime bile odaklanamıyorum ne yapmalıyım nolur fikir verin GERÇEEKTEN GEÇİRDİĞİM ON AYDA ÇOK MUTLUYDUM

AYRILIK ACISI VİCDAN AZABI?