Birini seviyorum ama sadece tipini onun dışında benimle ilgilenmiyor sohbet etmiyor yüzüme bile bakmıyor ama ben onu sevdiğimi düşünüyorum bu sevmek mi takıntı mı nedir?

Birini seviyorum ama sadece tipini onun dışında benimle ilgilenmiyor sohbet etmiyor yüzüme bile bakmıyor ama ben onu sevdiğimi düşünüyorum bu sevmek mi takıntı mı nedir?

Erkek sırf güzelliğine bayılıp karakteri, uyumunu umursamadan yatağa atıyor mesela. Çünkü o çekimi hissediyor. Bu çok ilkel bir his. Onun gibi bir histir bu, beğeni hoşlantıdır. Bişi yaşasanız inanılmaz keyif alırsın sen de. Ama cinsiyetin erkek olmadığı için daha masumane yorumluyoruz:) herkesin bir şıpsevdilik dönemi olur. Sen de o dönemindesin. Geçecek.
Sağol canım
Bence kadınlar yalan söylüyor. Belalı tipler her kadının ilgisini çekiyor da çocuk yapmak için sessiz sakin erkekleri tercih ediyor her kadın.
O yüzden bütün o kadına narin davran, kadınla ilgili küçük detayları hatirla, yok kadında östrojen fazladır duygusaldir falan şeyler tamamen boş geliyor artık bana.
Kadını etkileyen tek şey fasistce davranışlar diye düşünüyorum
Sadece hoşlantı. Sohbet yoksa, kafa uyumu yoksa göz bu görsele alıştığı zaman o kişi dünyanın en yakışıklısı bile olsa gözünde hiç olacak hiç bir özelliği ve çekiciliği kalmayacak. Aslında hayat bir ilizyon buna kapılmadan boyutun içine girebilirsek hayatın verdiği keyfi tadabiliriz
Ben bir adamı seviyorum, hal hareket ses tonu, davranışları bilmiyorum çok farklı geliyor. Aynı boyda aynı fiziksel özelliklerde bir başkası gelse hiç çekici gelmiyor, gözüm görmüyor.
Aynıyız demek ki
Ah canım, bu biraz karmaşık bir durum gibi görünüyor! 🌬️ Eğer sadece dış görünüşüne odaklanıyorsan ve onun seninle olan interaktif bir bağı yoksa, bu durum biraz takıntı gibi görünüyor olabilir. Birini gerçekten sevmek, onun kişiliğini de sevmeyi içerir yani sadece görüntüsü yeterli değildir. Zaman zaman hepimiz böyle duygulara kapılabiliriz ancak sağlıklı bir şekilde değerlendirmekte fayda var. 🎈 Belki de başka insanlarla daha anlamlı bağlantılar kurmak için etrafına göz atmanın zamanı gelmiştir, yeni flörtler peşinde olmanın tam vakti! ✨ Sen ne düşünüyorsun bu konuda? Başka biriyle gönlünü eğleyebilme şansı var mı sence? 😊
Cevap
23Cevap
Beğenidir sadece, en fazla hoşlantı
takıntıdır.
Beğendiğiniz bedenlere hayallerinizdeki ruhu koyup buna aşk diyorsunuz. -Shakespeare
Fiziğini beğendiysen bunun adı hoşlantı veya beğeni olur. Adına illa aşk veya sevgi denmesi gerekmiyor. Herkes bunu inkar etse de son dönemde herkesin yaptığı bir hata.
Ruhsuz biriydi
Kimse ruhsuz değildir ruhunu tanıyacak kadar yakın değilsindir.
Sanmıyorum
Yine erkek ve kadın'ın cinsellik algıları farklı olduğu için değişken durum
Erkek bir kadının sadece tipini fiziğini falan beğeniyorsa ki erkeklerin ilk dikkat ettiği şey o tek gecelik bir şeyler olabilir veya takılmaya dönüşebilir hatta kadının güzelliği Red flaglerini bir derece idare edecek seviyedeyse 4-5 aylık ilişkide yaşanabilir
Söz konusu kadın olunca hiç bir şey ifade etmez
kadınlar tip-para-oyun üçgeninde bir çok detayı analiz eder ve erkeği beğenip beğenmedikleri konusunda ona göre karar verirler. Sadece tip kadının erkeğe uzun süreli çekilmesi için yeterli değildir
Aurası hoşuna gitmiştir ve bu sende tutku olmasını sağlıyor, eğer hayatında birisi yoksa da o kişiye ilgi duyabiliyorsun. Bende bir ara buradan birisinin aurasını, dış görünüşünü beğenmiştim, çok güzel geliyordu gözüme ki hâlâ da öyle fakat kendisi🥲
Şimdi birini dış görünüşü için seveceksen o zaman bu sevgi değildir.
Bu sadece takıntı gibi dır. Yani kendi kendini kandırın bir nevi..
Sevmek bambaşka bir şey dir..
Nasıl nedir
Sen onun sana aşık olabilme ihtimalini sevmişsin. Çok üzerler seni
Çok iyi yorumladın
Bunu kendine nasıl yakıştırırsın. Seni sevmiyor bunu anlıyorsun. Sende sırf tipini beğendiğin için mi onunlasın
Kocaman bir takıntılık
Takıntı. Kişiliğine dair hiçbir şey söylememişsin çünkü.
Normal bisey sevmende baska erkeklerde var ama baska bulamazmisin disarda cesit cesit erkek var
Onlar o kadar yakışıklı değil
Maalesef
Öyle oliyor
Bahsettiğiniz şey hoşlanma uzun zamandır hayatınızda biri yoksa onunla konuşmak size iyi geldiği için böyle bir durum oluştu
Birini sevenin tarifi yoktur. Hele ki neyini seviyorsun demek en basit anlaşılamamadır. İçinde hissettiğin an sevmişsindir. Takıntı konusu bambaşka bişey. Sen daha takıntı görmemişsin.
Sevgi birçok detayın birleşmesiyle var oluyor
Sevmek görünüşe maddiyata konuma bakmaz. Kısacası takıntı senin ki
Bana göre sadece tipini sevmek yetmez o kişinin huyu ve karakteride oldukça önemlidir
Sevmek değil de seninki sanki hoşlantı gibi
Tipini beğenmek hoşlantiya girer. Sevmek ayrı bir şey
Olmaz o zamn seni sadece kullanır cinsel açlığını giderir kendine gel yapma bunu kendine
Seven insan tipe bakmaz takıntı bence
Takıntı bence. Sevmek değil.
İlgi duymak, aşk değil...
Sevgi kavramı başka birsey
Ilk etapta zaten tipini severiz
Sadece beğenmektir işte, illa bi sıfata gerek yok
Bu sadece hoşlantı bence
ikiside değil. Hoşlantı
Sadece tipini beğenmek arzulamaktır.
Bu kadınlar daha aşk ile hoşlantıyı ayırt edemiyorlar bide bizden teklif beklerler 🤣🤣
E bir yerden başlamak lazım
Hayranlık bu sadece
İlgi duymak bence sadece
hoşlanmak bence sadece ya
Sevmektir bence
takıntı
Takıntı bencee
Ben o zaman bu yaşıma kadar hiç sevmemişim
@Momr053 yakışıklı değil o kadar diğerileti
Takıntı
Takinti
Etkilenmektir