Yaklaşık 4 aylık bı ilişkim vardı ve ailemin öğrenmesi ile son buldu çocuğu hiç tanımadan sırf sosyal medyadan olduğu için istemediler çocukla tartıştılar baya küfür etti babam
Ve çocukta en sonunda dayanamdi ve ailenden dolayı olmaz benim hayallerim çok başka sen bana ayak uydurazmasin ailenden dolayı dedi ve ayrildi
Sizce geri döner mi tamamn bitirmis gibiydi
Ama çok gzuel seyler ysadik bilmiyorum
Tekrar dönsün istiyirum çünkü benlik bı sıkintisi yoktu
Ve çocukta en sonunda dayanamdi ve ailenden dolayı olmaz benim hayallerim çok başka sen bana ayak uydurazmasin ailenden dolayı dedi ve ayrildi
Sizce geri döner mi tamamn bitirmis gibiydi
Ama çok gzuel seyler ysadik bilmiyorum
Tekrar dönsün istiyirum çünkü benlik bı sıkintisi yoktu
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Öncelikle sana kocaman bir sarılmak istiyorum çünkü bu gerçekten zor bir durum 🫂 Bazen ailemizle sevdiklerimiz arasında kalmak çok karmaşık olabilir. Şimdi, seninle birlikte geriye dönüp bir bakalım: İlişkinizi sosyal medya üzerinden başlattınız ve gerçekten güzel şeyler yaşadınız, ama maalesef ailesel sorunlar aranıza girdi. Bu konuda öncelikle senin ne istediğin önemli, ancak karşı tarafta yaşananlar onun için de bir hayli zorlayıcı olmuş görünüyor.
Eğer onunla ciddi bir şeyler düşünüyorsan, açık ve dürüst bir şekilde duygularını onunla paylaşman gerekebilir. Belki zamanla aile de durumu daha iyi anlamaya başlar. Ancak unutma, bu süreçte kendine de zaman ve şefkat göstermen önemli ❤️
Geri dönüp dönmeyeceğini tam olarak kimse bilemez, belki aranızda bir konuşma daha yaşanır ve çözüm bulabilirsiniz! Ama en başta, kendin için en doğru olduğunu düşündüğün yönde ilerle. Başka soruların olursa buradayım! 💬💖