2 ay biriyle sevgili oldum 5 ay önce adamın aşırı kıskanç takıntılı oluşu en son da bana tokat atışı yüzünden ayrıldım öfke problemi olan şiddete meyilli birisi bir hafta peşimden koştu sonra aramadı beş ay sonra arıyor görüşelim konuşalım vs diye birkaç kez daha aradı her yerden engelledim bugün üç kere yine aramış aşırı huzursuzum ev adresimi falan biliyor korkuyorum bu kişi hukukçu ama Özbek Afganistan da okul okumuş çok normal birisi değil üni de akademisyen sizce beni taciz edecek kadar başıma iş açacak kadar kafayı kırmıs mıdır üst üste aralıklı saatlerle arayınca insan gibi konuştum senle bu yaptığın taciz devam edersen polise gidicem dedim naz yapıyosun sandım taciz kavramını gittiğin cluplerde öğrendin herhalde birdaha karşıma çıkma yazıp küfür etmiş cevap vermedim clube falan asla gitmem bu ara da beni tahrik etmek için yazmış belli yazmadım sizce bu saatten sonra tekrar arar mı arayacak insan karşıma birdaha çıkma demez herhalde kafayı yiyecegim
Lütfen yorum yapar mısınız?
Güncellemeler
1 yıl
Lütfen yorum yapar mısınız
Güncellemeler
1 yıl
Yorumu olan
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bak arama falan bisey degilde en ufak baska yani reel bi hareket yaparsa hemen polise git ve sen sen ol sakın ne msjina dön ne aramasına
Ya sence yapar mı öyle bir şey yapsa zaten bu mesajdan sonra kafayı kırmış demektir yapacak insan böyle naz yapıyosun sandım demez herhalde
Bence yapmaz ama korkmakta da haklisin boyle durumlarda genelde %10 falan boyle mnykliklar yapar yani diycegim %90 ı yapmaz yani öyle ama tekrar ediyorum kesinlikle ne aramasina ne msjina dönüş yapma eger sadece istemiyorum bile yazsan bugün vazgececegi varsa yarın vazgecer oyle dusun yani
Teşekkür ederim
Bence polise gideceğim diyince korkmuş ve benim zaten seninle işim olmaz demiş. Bu saatten sonra siz hiç tepki vermeyin, yazacağını düşünmüyorum.
eğer ararsa polise git , sana tokat attığı zaman gidip darp raporu alsaydın keşke 🤦🏻♀️
Tokattan darp raporu mu alınıyor ya sadece Tokat attı izi bile yoktu neyine alıcam. Sence arar mı diyorum zaten bende onu sıruyoeum
aramaz kanka aramaz bu kafayla devam et :d
Sen korktugunu belli etme sakin bir bok yiyemez rahat ol
Polise şikayet etmeye ne dersin? bunun böyle biri olduğunu biliyordun neden ilişkiye başladın ki?
Ya baştan nerden bilicem kahin miyim ben 2 ayda netleşti işte ayrıldım bende tekrar ararsa zaten ederim polise gideceğim mesajından sonra bir daha karşıma çıkma dedini yazmışım. Yani bir tırstı gibi yoksa savunma olarak naz yaptın sandım niye desin başına bela olucam der
Bir daha aramasını bekleme bence hemen git polise
Mesleğinden Olsun sonra benim başıma bela olsun kaybedecek hiçbir şey olmayan insan çok tehlikelidir mesaj olarak bir daha karşıma çıkma yazmış kafayı kıran biri olsa seni bulacağım ben anlamam vs bir şeyler der ya da hiç mesaj atmaz diye düşünüyorum
Üzüldüm ya işte dikkatli ol sevgililikten önce bir flört aşamaniz olsun birde çevrede tanıdığınız birisi olsun o kişi öbür türlü bazı insanlsr çok skıntılı
Başıma iş açar mı sence o mesajdan sonra öyle bir savunma mesajı yazmaz bence korkusu olmayan insan
İnsan bu hiç belli olmaz benim arkadaşım var hukuk okuyor ama çoklu kişilik bozukluğu var hatta raporu var o yüzden temkinli ol biber gazını çantandan ihmal etme üzgünüm bazı hataların bedeli ağır oluyor
bir şey söylücemde benim yaşim küçük ben oyun oynuyorum ben bu uygulamadan nasil çikarim yaşim 8 M
Birbirinizi seviyorsanız gerisi bahane
Sana acil psikolog öneririm seven insanın mesajına benziyor mu hiç benim yazdıklarım bir bak bakalım