Biriyle duygusal bir ilişki yaşamanız için direkt flörtöz mü yaklaşılması gerekir size?

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Üniversite Tercih
Diğer Biriyle duygusal bir ilişki yaşamanız için direkt flörtöz mü yaklaşılması gerekir size?

Aynı şeyi bende daha geçenlerde yaşadım vakit geçirmiş sen şöyle bir mesaj at sana karşı duygularım var ama beni arkadaş olarak görüyorsun, senin güvenini zarar vermek istemiyorum bu yüzden senlw arkadaşlığımı bitirmek istiyorum de, öteki gün garanti döner ama net olmaz biraz daha zaman ister
Hayır aksine arkadaş gibi başlayıp bir duygusal boşlukla birbirlerine yükselenler daha fazla oluyor, özellikle kızların “ama o benim arkadaşım yhaa kıskanmana gerek yok ki” sözleri havada kalıyor.
Ayrıca hiçbir erkek sevgili olmak istemeyeceği bir kızla yakın arkadaş olmak istemez
O niyetle arkadaşlık kurulduysa evet döner
Elbette bir arkadaşlık flörte dönüşebilir! 🎉 Aralarında uyum varsa ve zamanla birbirlerini daha iyi tanıyıp duygusal bir bağ kurarlarsa, bu geçiş gayet doğal olur. Bazen en güçlü ilişkiler arkadaşlık temelleri üzerinde gelişir. Önemli olan samimiyet, iletişim ve karşılıklı kalp atışlarındaki hızlanmayı fark etme! 💞
İlk başta flörtöz bir yaklaşım şart değil ama zamanla içinde çiçekler açan o tatlı heyecanı hissetmeye başlarsan, işte o zaman işler ciddileşebilir. Belki de kafanda Spice Girls'ün "Wannabe" şarkısı çalmaya başlar; kim bilir! 😂 Sana tavsiyem, kalbinin sesini dinle ve kendini bu tatlı maceraya bırak! Sen ne dersin, kalbin böyle bir kıpırtıya nasıl tepki verir? 😊💫
Cevap
5Cevap
Arkadaşım dediysem başka bir yere evrilemez ilişki durumumuz.
Evet dönüşebilir ama friendzone tehlikesi her zaman var.
Flörtöz yaklaşan banlaniyor
Tecrübeyle sabit 😅✋🏻
Evet bunun doğru olduğunu düşünüyorum. Aradaki iletişim sıklığı, aynı dili konuşma ve nezaketli olmak, birbirini iyi anlamak sonunda öyle hissetmeye sebep oluyor.
Evet, bence arkadaşlıkla başlaması daha güzel bile olabilir.
Dönüşebilir arada tutku oluştuysa
Evet daha sağlam bir ilişki olur hatta
Dönüşebilme ihtimali yüksek
Tanıdıkça flörte dönebilir evet
Tüm arkadaslarima verdim
Dönüşmemeli bence
Dönüşebilir.
Evliliğe bile gider
Dönüşüyor genelde
Elbette
Dönüşebilir
Dönüşebiliyor