• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

Evleneceğin kişi "biz evlenince sende çalışacaksın" diyen bir erkekten olur mu?

Bahar_555 u
Bahar_555 Takip Et
Master Yaş: 33
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
410
Yapay Zekaya Sor
Evleneceğin kişi biz evlenince sende çalışacaksın diyen bir erkekten olur mu?
Güncellemeler
1 yıl
Güncel
Evleneceğin kişi "biz evlenince sende çalışacaksın" diyen bir erkekten olur mu?
Evlilik Soruları Erkek Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
14 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Redamancy-4
    Redamancy-4 Takip Et
    FenomenMentor Yaş: 22
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.

Zaten çalışacağım onun demesiyle değil kendim için çalışmam gerektiğini biliyorum ama bunu dedikten sonra o kişiyle olan ilişkimi gözden geçiririm hatta büyük ihtimal ayrılırım bana çalış dediği için değil böyle bir şey sert bir şekilde şart koştuğu için

6
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• ZorundamıyımEfsane
    ZorundamıyımEfsane Takip Et
    Master Yaş: 43 , eic 100%
    1 yıl

Kişilerin hak ve özgürlüğünü kısıtlamaktır bu. Seni zora sokacak bir insana baştan yolları ayırmak gerekir. Sonradan neler çıkar neler. Ama mecbur tutup da konuşacak olsa mesela sen de çalışır mısın çalışmayı düşünür müsün gibi bir şeyler söylese farklı. Ama bu şekilde zorlayacak olarak konuşması çok farklı. Bunun içinde daha neler aranabilir bence. Bugün bunu yapan yarın başka bir şey yapar. Ayrıca ev hanımlığı da çok kolay değil. Başlı başına bir meslek olarak değerlendirilebilir. Çünkü sonuçta 3 öğün yemek çıkarıyorsun evin temizliğini yapıyorsun. Çalışan insanlar bunları yapmak için eve temizlikçi tutuyorlar genelde. Hem maaş kazanıyorlar hem maaşı temizlikçiye veriyorlar bu sefer Ne anladık biz bu işten. O yüzden zora sokan bir insan ile olmaz.

5
    3 Yorumla
    • Bahar_555 u
      Bahar_555
      1 yıl

Aynen öyle haklısın 👍🏻✌🏻

Yorumla
    • ZorundamıyımEfsane
      ZorundamıyımEfsane
      1 yıl

Eic için teşekkür ederim 🌹😊

Yorumla
    • Bahar_555 u
      Bahar_555
      1 yıl

Rica ederim 😊🌸

Yorumla
  • yaseminnbeyazz
    yaseminnbeyazz Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29 , eic 67%
    1 yıl

Evlendikten sonra çalışmayacaksın diyenden olmadı onu biliyorum da. Bence buda hiç olmaz. Şahsen bir kadının çalışıp çalışmayacağı Tamamiyle kendisinin vereceği bir karar olmalı. Kim ne derse desin Eşiniz ne kadar yardımcı olursa olsun Evin çoğu işi ve görevi kadındadır Ve çalışma hayatı devreye girince Hepsini bir arada dengede tutmak çok zor. Para kazanıp onu doyasıya harcamak kadın için bir motive fakat bu sorunun Amacı ise Kadının çalışıp parayı eve getirip Eşine vermesi gibi bir durum. Açıkçası bu durumu kabul eden Bir kadın Çıldırmış olmalı. Madem çalışmak zorundayım Şahsen güzel bir kazancım da varsa Ayrı bir eve çıkıp tek başıma yaşarım (Herkesin fikri farklı olabilir bu benim kendi fikrim)

5
    0 Yorumla
  • Enperatriz
    Enperatriz Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 29
    1 yıl

Olur, neden olmasın? Her ilişkide farklı dinamikler ve beklentiler vardır. Eğer iki kişi de bu konuda anlaşabiliyorsa, kişisel tercihlerin ve hedeflerin net bir şekilde konuşulmuşsa, böyle bir durum sorun oluşturmaz. Önemli olan, birbirine saygı göstermek ve her iki tarafın da hayatındaki rolünü anlaması. Eğer karşılıklı anlayış ve destek varsa bu tür bir yaklaşım ilişkiye zarar vermez. Evlilik, iki insanın ortak kararlar alması ve hayatlarını birbirine göre şekillendirmesiyle büyüyen bir süreçtir.

1
    2 Yorumla
    • Enperatriz
      Enperatriz
      1 yıl

Eic için teşekkür ederim

• Bahar_555 u
      Bahar_555
      1 yıl

Rica ederim

Yapay Zeka Cevapladı

Aşko Kuşko
Aşko Kuşko Takip Et
Fenomen
1 yıl
  • Evlilikte her iki partnerin de beklentilerinin uyumlu olması önemli. 🤔 Eğer sen de çalışmak istiyorsan ve kariyerine önem veriyorsan, bu durum gayet doğal olabilir. Ancak çalışmak istemiyorsan ve kendini ev işlerine ya da başka alanlara adamak istiyorsan bunu da partnerine açıkça ifade etmek lazım. Evlilik, karşılıklı anlayış ve iletişim üzerine kurulu bir işbirliği. Senin isteklerin ve önceliklerin ne, bunu düşün. İlerde pişman olmamak için şimdiden kendi değerlerini göz önünde bulundur. ❤️ Senin hayallerin önemli, unutma! 🌟

1
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

33

Cevap

22

Cevap

• Sosyetic_SheqiiL u
    Sosyetic_SheqiiL Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 36
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 20,6b cevap paylaştı.

O demeden ben ona derim zaten, ben çalışmak istiyorum diye.

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    1 yıl

ilişkinin başı olmaya başlamış şimdiden. şahsen zaten çalışıyorum ama bana calismiyorken böyle soru sorsaydi bir erkek anında onunla ilişkimi gözden geçirirdim. Ve anında evlilik sözleşmesi gerektiren bir erkek olduguna karar verirdim misal. İhanet durumunda ortak aldığımız her şey bana gecicek. Altın ne varsa. Kusura bakmasın kimse hem çalışacağım hem çocuk bakacağım hem eve gelip evde çalışacağım üstüne birde bana çalışacaksın diyen bir adama hizmet edip o evi boşanma durumunda paylaşacağım öylemi. Avcunu yalar.

2
    0 Yorumla
  • Sahtegüz
    Sahtegüz Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 806 cevap paylaştı.

Evde de çalışacaksa aynı sekilde olabilir ama zannetmiyorum. Bizim toplum öyle değil. Kadın hem çalisıp hem cocuk bakıp hem de eve yetişemeyebilir. Çalışmak zorundasın diye direten biriyle şahsen olamam çünkü annelik hayalim var. Çocuk olunca 5 yıl çalışmak hayal oluyor.( anaokul yaşına kadar) yani bu süreçte evi geçindiremeyecekse tek başına kimse evlilik düşünmemeli diye düşünüyorum.

2
    0 Yorumla
  • oɿƚꙅɘɒm
    oɿƚꙅɘɒm Takip Et
    Master Yaş: 36 , eic 100%
    1 yıl

Bunu dayatması oldukça mantıksız.

Teklif edilebilir, bu oturup konuşulabilir fakat evinde yaşayıp huzuru ve düzeni bu şekilde sağlamak isteyen bir kadına hele ki bu gönlünü verdiğin insansa zorlamak olmaz.

Belki yaşadığı yıllar ve aile evi onu yeterince yormuş, mutluluğu bulduğu kişiyle evlendiği zaman dinlenmek sadece ona hizmet etmek onu mutlu etmek istiyordur.

Netice olarak kimseye istemediği bir şeyi yaptırmak yaşanacak bütün güzellikleri ya ertelemek ya yok etmektir.

3
    0 Yorumla
  • kübrl
    kübrl Takip Et
    Guru Yaş: 20 , eic 100%
    1 yıl

Bana göre "evlendikten sonra çalışmayı bırakıcaksın" cümlesiyle "evlenince sen de çalışıcaksın" cümlesinin hiçbir farkı yok, insanlar değiştirilmeye çalışılmamalı olduğu gibi kabul edilmeli, olduğu kişiyi kabul etmeyecekse de evlenmeyi düşünmemeli, insanın önce kendine bakabilecek gücü olduktan sonra başkasına da bakma sorumluluğunu alması gerektiğini düşünüyorum. Ben niye daha kendime bakamazken evleneyim ki 😬

2
    0 Yorumla
  • meras
    meras Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30 , eic 43%
    1 yıl

Bu devirde çoğu erkeğin bu şekilde olduğunu düşünüyorum. Bu şekilde olduğundada kadının ya kariyeri ya da evde ailesiyle geçirdiği hayatından birinden feragat edip birini daha baskın olması gerektiğini düşünüyorum. Ekonomik durumlardan dolayı evet geçim şartları bazen tek yetmeyebilir. Ama bir erkekte evleniyorsa bazı şeyleri göze almalı. Eşinin çalışıp çalışmamasını eşinin kendi arzusuna bırakmalıdır.

1
    0 Yorumla
  • Kalyademirci
    Kalyademirci Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30 , eic 100%
    1 yıl

Olmaz neden emir vererek çalışacaksın diyor çalışıp maaşı onami vercem evlenmem daha iyi ne güzel hem kaynana elti görümce çekelim evde tüm işler yapalım birde çalışalım şu an çalışıyorum maaşımı vermiyorum ayrıca birde sözleşme imzaladım annesi elinden gelse arabayı evimiz alacak elimizden ondan bişey olsa hepsi bende kalacak birde kadın isterse çalışır istemezse çalışmaz

1
    0 Yorumla
  • 13beaches
    13beaches Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29 , eic 100%
    1 yıl

Çok mantıklı ve doğru bir şey söylemiş. Hem evdeki işleri paylaşırsınız hem maddi yükü paylaşırsınız. Sana hem çalış hem ev işini yap diyorda kendisi sadece çalışmakla yetinecekse... O oğlanı karşı yöne çevirdikten sonra tekme pozisyonunu al ve sağlam bir tane geçir, senden olduğunca uzak yerlere uçsun.

1
    0 Yorumla
  • Mandarinia
    Mandarinia Takip Et
    Master Yaş: 41 , eic 50%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.

Bu kötü bir şey değil.
    Ayrıca herhangi bir sağlık sorunu yoksa, erkeğin maddi durumu çok iyi olsa bile kadının yine de çalışması gerektiğine inanıyorum.
    Bu hem ekonomik özgürlüğünü sağlaması, hem hayata dair bilgi ve beceriler elde etmesi hem de bir gün eşi olan kişiyle yollarını ayırdığında maddi olarak kendini güvence altına almasını sağlar. Ayrıca şu devirde belli bir maaşla tek kişinin çalışarak bir evliliği götürmesi cidden zor.

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Ben çalışacaksam sana ihtiyacım kalmıyor der tekmeyi vururum. Oh ne ala. Temizlik yap, yemek yap, çocuk doğur, görümce elti kaynana ile uğraş, ütü yap, çocuklara bak, altına yat birde üstüne git çalış. Bostan korkuluğuna ihtiyacım yok. Yetimhaneden yaşım izin verdiğinde çocuk alır kendi düzenimi kendim kurarım bir erkeğe de tenezzül etmem. Enayi miyiz biz canım. Hadi oradan. Daha sayamadığım çok şey varda yeter bu kadar.

3
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Böyle söyleyince borazan ağızlarını açıp birde şöyle bir şey diyorlar. Göyevler eşittiy. Nah eşittir! İki gün iş yapıp 3. gün popiş devirip yatarlar. O ilk gün ki sorumluydu ya hani. Bir aya kalmadan mağara insanı gibi çoraplarını oradan oraya atarlar yapmadıkları gibi. Kimse boş lak lak yapmasın. Ciğerlerini biliyorum hepsinin.

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

Halihazırda bir işin, mesleğin varsa ve buna devam etmeni söylüyorsa haklıdır çünkü hayat çok pahalı. Tek maaşla yetemeyeceğini düşünüyordur, seni mağdur etmek istemiyordur, hayat kaliteniz düşmesin istiyordur vs. Ama senin işin gücün yoksa ve seni zorluyorsa bu da doğru değil zorbalığa gidiyor bence.

1
    0 Yorumla
  • Adeliina u
    Adeliina Takip Et
    Master Yaş: 109 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.

Adam evde asalak beslemek istemiyordur. Bu isteği gayet doğal bence. Sonuçta evleneceği kızın ne anası ne de babası. Koskoca da kadın, bakılmaya da muhtaç değil. E bi zahmet eli ekmek tutsun yani.

2
    0 Yorumla
  • Mrhbcınım
    Mrhbcınım Takip Et
    Xper 7 Yaş: 32 , eic 70%
    1 yıl

Cümle çok bozuk ama ne sorduğunu anladığımı düşünüyorum. Yani kadın erkek eşit diye anıran bir toplumda bence erkeğin böyle bir şey dayatması da eşitliğe bağlanmalıdır. Hani eşittik, sen de çalışacaksın demeyi hak görüyordur kendine. Haklıdır da.

1
    0 Yorumla
  • scorpiongirl429
    scorpiongirl429 Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 67%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı.

Duruma göre değişir. Yani öyle dese bile beni koruma içgüdüsü olan bir erkekse evlenirim. Ama ne bileyim kadın erkek eşittir sen de eşit derecede para kazanacaksın bilmem ne gibi küçük şeyler hesabı yapan biriyse olmaz

1
    0 Yorumla
  • Gardenyas
    Gardenyas Takip Et
    Guru Yaş: 39 , eic 100%
    1 yıl

Ben zaten herhalükarda çalışmak isterim tamamen tüm yükü hayatımı paylaşacağım insanın üstüne yıkmak istemem her konuda yardımcı destekçi olmak isterim yaşamamız birdir sevdiğim insanla..

2
    0 Yorumla
  • Almanyali3959
    Almanyali3959 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 39 , eic 78%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 719 cevap paylaştı.

Ben kendi düşüncemi söylüyorum erkek dediğin çalişir evine ekmek getirir kadin dediğin evinde olur cocuklariyla ve akşam işten gelince eşiyle ilgilenir yani kadin çalişmamali...

1
    0 Yorumla
  • yalnizinsan26
    yalnizinsan26 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36 , eic 100%
    1 yıl

Zaten evlen evlenme çalışmak zorundasın. Çalışmıyor isen problemsin bu hayatta kadın erkek fark etmez. illa işin olmalı hayat olmaz. Sen de varım demezsen sorun olursun

1
    0 Yorumla
  • Biscolatagirl
    Biscolatagirl Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl

Kendim için önceliğim çalışmak bu sebeple bu durumu koşul olarak sürmesine bile gerek kalmazdı.

2
    0 Yorumla
  • ruhumunışığı
    ruhumunışığı Takip Et
    Master Yaş: 21 , eic 100%
    1 yıl

Emir kipinden hiç hoşlanmam. Yapacaksın, edeceksin derse çalışmak istesem bile reddeder uzaklaşırım. Evlilik düşüncemi de aklımdan silerim

2
    0 Yorumla
  • fesfs
    fesfs Takip Et
    Master Yaş: 38 , eic 99%
    1 yıl

Demese de ben çalışacağım kabul mu diye önce ben şart koşarım yürüsün işine baksın

2
    0 Yorumla
  • MinikCenavarx
    MinikCenavarx Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 100%
    1 yıl

Yaaa ben çalış demem sevdiğim kadının isteğine bağlı ben çalışmak istiyorum derse sıkıntı yaratmam eşimin her zaman arkasında dururum

2
    0 Yorumla
  • Wantutriforooo
    Wantutriforooo Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 97%
    1 yıl

Ya ekonomi kötü kimisi bunun için söyleyebilir de bence kendi bunu dile getirmediği sürece böyle bir şey söylenmemeli

1
    0 Yorumla
  • Amywine_
    Amywine_ Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 100%
    1 yıl

Söyleme şekline göre değişir. Emrivaki yaparak söylüyorsa hiç hoş değil. Onun dışında olması gereken neyse o yapılır zaten.

1
    0 Yorumla
  • YorgunBirCicek
    YorgunBirCicek Takip Et
    Master Yaş: 23 , eic 98%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.

Emir verir gibi olduğundan kötü hissederdim. O insan ile bir yola girmezdim.

2
    0 Yorumla
  • endmuhh
    endmuhh Takip Et
    Master Yaş: 33 , eic 31%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.

kimi kız boyle bakar olaya kimisi calısmıcaksın dense kızar

1
    0 Yorumla
  • benginnn
    benginnn Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 99%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.

Demesine gerek yok ki, evleneceğim insan o istemese bile benim çalışmaya devam edeceğimi bilir.

1
    0 Yorumla
  • MasterOfTaste
    MasterOfTaste Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 100%
    1 yıl

Bence olur çünkü bu devirde geçim zor insanlar bir noktada haklı

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (45 üstü)
    1 yıl

eeh zaten çalışıyorum ve zatende çalışacağım bunu demesine gerek yok sjsj sadece çocuk olunca ücretsiz izin alınmasi ve çocuğu annenin büyütmesi gerektiğini düşünüyorum.

1
    0 Yorumla
  • AgentMan
    AgentMan Takip Et
    Guru Yaş: 102 , eic 100%
    1 yıl

Aaa olur mu oyle sey güzel kardeşim az yesinde uşak tutsun kendine derler.

1
    0 Yorumla
  • Eddy_0606
    Eddy_0606 Takip Et
    Guru Yaş: 38 , eic 99%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 927 cevap paylaştı.

Evet olur her iki tarafta çalışması gerekiyor. Ortak noktalar da çözüm daha kolay olur

1
    0 Yorumla
  • Kralbop
    Kralbop Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.

Yani bir kadinin evinde erkeğine ev işi yemeği temizliği yapsa yeterli bence hanımefendi

1
    0 Yorumla
  • YalaguzSağlıkçı
    YalaguzSağlıkçı Takip Et
    Xper 5 Yaş: 38
    1 yıl

Paracı bır kısılık olmus olur bence olmaz kararlar kısının kendınde olmalı

1
    0 Yorumla
  • 1kahveyenedersin
    1kahveyenedersin Takip Et
    Master Yaş: 38 , eic 100%
    1 yıl

Yetecek imkanı yoksa ki mümkün, neden demesin. Diyebilir.

0
    0 Yorumla
  • İstilacıTürrİnsan
    İstilacıTürrİnsan Takip Et
    Xper 6 Yaş: 22 , eic 100%
    1 yıl

her işi ben yapacaksam ne anladım o işten

2
    0 Yorumla
  • Mutlulugadogru27
    Mutlulugadogru27 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 28 , eic 100%
    1 yıl

Zaten her iki taraf da calismali

1
    0 Yorumla
  • NeedOxyGen
    NeedOxyGen Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29 , eic 100%
    1 yıl

demesine gerek yok çalışacağım tabi ki

1
    0 Yorumla
  • beyzaondr350
    beyzaondr350 Takip Et
    Master Yaş: 24 , eic 99%
    1 yıl

Emir veremez gerekiyorsa ben istersem çalışırım

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    1 yıl

Kadını çalıştırıyorsa sakın evlenmeyin

2
    0 Yorumla
  • Aymayan7güneş
    Aymayan7güneş Takip Et
    Xper 5 Yaş: 25
    1 yıl

Ondan bir b*k olmazz

2
    0 Yorumla
  • Bravehrart
    Bravehrart Takip Et
    Master Yaş: 24 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.

Olur..

2
    0 Yorumla
  • NoirCiel
    NoirCiel Takip Et
    Xper 7 Yaş: 27 , eic 100%
    1 yıl

evde yatcan mı

1
    0 Yorumla
  • ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ m
    ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ Takip Et
    Master Yaş: 102 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.

Olmaz ya olmaz

1
    0 Yorumla
  • Tuna8830
    Tuna8830 Takip Et
    Master Yaş: 38 , eic 91%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 7,3b cevap paylaştı.

Olur

1
    0 Yorumla
  • mavikelebeks
    mavikelebeks Takip Et
    Yoda Yaş: 25 , eic 99%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.

Olabilir

1
    0 Yorumla
  • ladymelo
    ladymelo Takip Et
    Guru Yaş: 39 , eic 31%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.

Olmazzzzzzzz

1
    0 Yorumla
  • Avcı4444
    Avcı4444 Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 100%
    1 yıl

Olmaz at çöpe

1
    0 Yorumla
  • EngEteM
    EngEteM Takip Et
    Guru Yaş: 32 , eic 100%
    1 yıl

Olur

1
    0 Yorumla
  • Lustofdarknes
    Lustofdarknes Takip Et
    Xper 4 Yaş: 19
    1 yıl

Olur bu zamanda geçim önemli

1
    0 Yorumla
  • Ork0045
    Ork0045 Takip Et
    Guru Yaş: 40 , eic 100%
    1 yıl

Olur neden olmasın

1
    0 Yorumla
  • blnmyorkim
    blnmyorkim Takip Et
    Master Yaş: 20 , eic 100%
    1 yıl

Eşimi çalıştırmam

1
    0 Yorumla
  • CappuccinoGibiyiim
    CappuccinoGibiyiim Takip Et
    Master Yaş: 32
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 21,2b cevap paylaştı.

Evet olur.

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    1 yıl

Olmaz hayır

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Olur

1
    0 Yorumla
  • MsBetty
    MsBetty Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 100%
    6 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.

Olmaz

0
    0 Yorumla
  • Հայերեն_և_քրդերեն
    Հայերեն_և_քրդերեն Takip Et
    Yoda Yaş: 35 , eic 91%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.

Olmaz

0
    0 Yorumla
Devamını Gör(40)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Evleneceğin kişi "biz evlenince sende çalışacaksın" diyen bir erkekten olur mu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Evlenince çalışacaksın diyen biriyle evlenir misiniz? 214 cevap verildi
Sevgilim evlenirsek seni işte çalıştırtırım diyor bu çocuktan koca olur mu? 6 cevap verildi
İşçi biriyle evlenir misiniz? 31 cevap verildi
Nişanlım evlenince çalışcaksın diyor? 18 cevap verildi
Sevgilim evlenince sen de çalışacaksın diyor? 9 cevap verildi
Nişanlımla yakında evlenicez evlenince sen de bende çalışıcaz sana iş ayarlıyıcam dedi. Erkeğin... 8 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Hangi pişmanlıkla yaşamaya karar verdiniz?
  • Size 14 yaşında yazdığım şiiri bırakıyorum. Nasıl olmuş?
  • Haritaya 25 il daha ekleniyor. Sizce ne gibi artı ya da eksileri olur?
  • İnsan edindiği tecrübe sonrası, hep kendinden bir şeyler eksiltiyor değil mi?
  • Duvarlarınızı yıkabilen oldu mu, yoksa hâlâ örülü mü?
  • Anlaşılma telaşın bitti mi?
  • Dünya kupası başlangıcı! Sizce milli takım ilk maç yanlış kadro muydu?
  • Sevgiliniz rüküş giyinse bunu ona söyleyebilir misiniz?
  • Sevildiğinizi nasıl anlıyorsunuz?
  • Zamanda sıkışıp kalma (Time Loop) temalı dizileri izlerken beyni yananlar? Sizce en zekice kurgulanmış dizi hangisi?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨