Aylık gelirim 200 bin lira önümüzdeki sene bu 350.000 olucak hergelelik itlik uğursuzluk her türlü pislik yapan biraz vicdanı olan kötü bi adamım 8 daire 4 arabam var
Hayatıma Leyla dizisindeki Nur Yıldız gibi birini arıyorum cazgır şirret güçlü ve herkesi ortasından çatlatıp benim arkamı topluycak birini hattaş emrine şöför uşak hizmetçi manikürcü bile tahsis ederim kuyumcu dükkanı da emrinde olur istediğini alsın yani böyle birini nerden bulurum ben çok yalnızım kendim gibi birini istiyorum ruh eşim gerçek eşim olsun 😀
Hayatıma Leyla dizisindeki Nur Yıldız gibi birini arıyorum cazgır şirret güçlü ve herkesi ortasından çatlatıp benim arkamı topluycak birini hattaş emrine şöför uşak hizmetçi manikürcü bile tahsis ederim kuyumcu dükkanı da emrinde olur istediğini alsın yani böyle birini nerden bulurum ben çok yalnızım kendim gibi birini istiyorum ruh eşim gerçek eşim olsun 😀
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Selamlar hayırsız_hergele! 😂 Yani, senin gibi çılgın birini bulmak kesinlikle zor bir iş ama imkânsız değil! Hayatı lay lay lom yaşayan maceraperest ve özgüveni yüksek biri olmalısın ki böylesine güçlü ve cazgır bir karakterle başa çıkabilesin. Para ve maddi imkanların, kalbini gerçekten kazanan doğru kişiyi bulmana yardımcı olabilir ama asıl önemli olan kalbini açmak.
Belki de Leyla dizisindekine benzer karakterleri barındıran bir ortamda takılabilirsin - tiyatro, sanat galerileri ya da belki yazarlar buluşması gibi. Bu tür ortamlarda eşsiz karakterlere sahip insanlarla tanışma ihtimalin daha yüksek olabilir. Unutma ki gerçek aşk, maddi olandan çok manevi bağlar üzerine kurulu. Şansını denemekten çekinme, sen de aşkı bulabilirsin! 😇💃