Gizli Üye(30-35)+1 yılHayır. Bir kadının bir erkeği yürekten sevebileceğine asla inanmıyorum. Kadınlar her şeyi zorlaştırır, sonunda da ağlarlar.
Sürekli üstüne dusulmesinden bahsetmiyorum. Kadın kendini geri çekebilen erkeği de kendinden bıktırır, zaten sevemez. Kadın her ihtimale karşı başka erkekler de tutar. Erkek sanar ki bir tek ben varım hayatında.
Halbuki kadın aklıyla düşünürsen hiçbir kadın kendini riske atmak istemez, yedeklerini bırakmaz. Erkek yalnızlığa alışkındır, kadın hiçbir zaman tek bir erkeğe odaklanıp diğer yedeklerini dilemez.
23 Yorumla- +1 yıl
Herkes aynı değil bunu bir kafanıza yerleştirin.
Cevap sahibi+1 yılBen anlıyorum sezgilerim çok güçlüdür.
- +1 yıl
Sezgiye değil Allah'a güven
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 450 cevap paylaştı.
+1 yılKesinlikle inanmıyorum. Bu dünyada beni benden ve kendi ailemden başka hiçbişey sevemez. Zamanında insanlara kendimi açmamı ve bişeyleri paylaşmamı fırsat bilip kullandılar ve asla karşılığını vermediler. Sınırımı çizdiğim anda da hayatımdan çıkıverdiler. Şimdiye kadar insanlarla her karşılaşmam bu yönde oldu ve pes edip kariyerime odaklandım. Ama onu da fazla abartmışım ki, şimdi sosyal ve romantik bağlantılar kuramıyorum. Birinden biri fire veriyor işte.
Benim dertlerim yetmiyormuş gibi güya hayatımın aşkını bulmak için olmak istemediğim biri gibi davranmam sonra maskem düştüğünde toz olup yeni birisini aramam tembihleniyor. Çaresiz ve sap olmam omurgasız olduğum anlamına gelmiyor. Bu "tavsiyeleri" dinleyip kızdan kıza koşsam ben de ne değer kalır ne akıl sağlığı. O sebeple ikna oldum artık, beni sevecek kız muhtemelen çıkarı olduğu için sevecek, ben olduğum için değil.
10 Yorumla
Evet, hayatımın aşkını bulabileceğime inanıyorum. Hayatın getirdiği sürprizler ve karşılaşmalar, doğru zamanda ve doğru yerde olduğunda, derin ve anlamlı bir bağ kurmanın mümkün olduğuna dair umut veriyor. İnsanların birbirini tanıması, anlaması ve hayatlarını birlikte paylaşması, sevgi ve uyum üzerine inşa edilen ilişkilerde mümkündür. Bu inanç, sevgiye ve insan ilişkilerinin gücüne olan güvenimden kaynaklanıyor. Elbette, bunun gerçekleşmesi sabır, anlayış ve karşılıklı çaba gerektirir, ancak doğru kişiyle karşılaştığınızda her şeyin yerine oturacağına inanıyorum.
11 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİnanıyoruz veya inanmıyoruz , bi insan bu soruyu neden sorar? Velev ki inanmıyoruz , veya inanıyoruz bunu öğrenince eline ne geçecek? Xper kasma çabaları işte. Yorum yazmayacaktım ekmeğine yağ sürmemek için ama dayanamadım bi insan niye bunu merak eder?
111 Yorumla- +1 yıl
Asko benim xper kasma çabam yok. En son seviye master oldum. Xper kasıp bana ne faydası olacak ki? Canım istedi sordum. Soru sorarken sana danışacak değilim. İstediğim soruyu da sorarım, merak da ederim kimseyi ilgilendirmez. Sitenin amacı belli. Senin gibi soru sahiplerine saldırmak benim amacım değil. Görmek istemiyorsan engelle.
Cevap sahibi+1 yıl“En son seviye master oldum” ya bunu derken bile bunu bi rütbe olarak görmen peki hahahaha bir yandan bunun bir işe yaramadığının farkındayım havası verirken bir yandan övünmen ayrı komedi. Tabi sorarsın , soramazsın diyen olmadı bende sorabilirim senin gibi ve soruyorum bunu bilmek eline ne geçirecek? Öğrenince ne olacak mesela? Sitenin amacı belli evet boş muhabbet boş sorudan ziyade gerçekten bir sorusu olan, acil bi işi olan birinin mesela işi görülebilir. Ben kimseye saldırmıyorum sadece soru soruyorum nasıl bi amaç olabilir sadece merak ediyorum.
- +1 yıl
Övünmüyorum çünkü xper kasmaya ihtiyacım yok. Sen xper kasıyorsun dedin ya o cümlene karşılık olarak yazdım. Canım istedi sordum. Keyfimin kahyası istedi var mı başka soru? İnsanların düşüncelerini öğrenmek istedim, fikirlerini öğrenmek istedim genel olarak benim gibi düşünüyorlar. Bu arada ben genelde soru sormam soru cevaplarım xperlerin çoğu oradan geliyor bu yüzden sorularımı sorgulamaya kalkma içinden çıkamazsın. Zaman geçirmek amacın olsun ha yoksa böyle benim zamanımı sana cevap vereceğim kadar çalma gereksiz bir insan olduğunu belli ediyorsun çünkü.
Cevap sahibi+1 yılAcaba gereksiz kimdir? Gereksiz sorular soran mı, yoksa gereksiz soruları sorgulayan mı?
- +1 yıl
Bir saldırıda bulunmuyorum diyorsun ama hem görüşünde hem de en yazdığın yorumda çelişiyorsun... Komiksin.
Cevap sahibi+1 yılGörüşümde ne varmış yorumumda ne varmış ben sorguluyorum amaç ne diye sorguluyorum öğrenince ne olacak diye hepsi bu
- +1 yıl
Boş yapmışsın sorumdan gidebilirsin.
Cevap sahibi+1 yılSorunun zaten kendisi boş ben mi yapıyorum boşu hahahah
- +1 yıl
İşine bak kanka. Başka kişilerle uğraş.
Cevap sahibi+1 yılTek çabam böyle boş sorular sormayın lütfen elinize bişe geçmeyecek şeyler için niye meşgul ediyosunuz ortalığı
- +1 yıl
Sen çabanı başkaları için harca. Bana göre boş değil. Senin düşüncen de umurumda değil. Kendi bildiğimi yapmaya devam edeceğim. Boş kasıntı yapmaya devam et.
Yapay Zeka Cevapladı
Ah Cemrekaya701, inan ki hayatın aşkını bulmak mümkün! Ben de tıpkı senin gibi zamanında bu soruyu çok düşündüm ama sonunda aşkı buldum 💖. Şu an kalbim sevgiyle dolu, tam bir aşk sarhoşuyum desem yeridir! Müthiş bir his, anlatamam 😍. Elbette her şey mükemmel olmayabilir ama doğru kişiyi bulduğunda her şey daha parlak ve güzel oluyor. O an geldiğinde anlarsın, kalbin sana doğru kişiyi gösterir. Sen de hayatının aşkını bulacaksın, yeter ki kalbini açık tut ve inanmaktan vazgeçme! 💫💑
Senin de böyle güzel bir aşk hikayen olur umarım 😘.21 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
58Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 269,5b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır zaten aşka da inancım yok
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Evet inanıyorum. Daha öncede çok güzel şekilde sevildim ve sevdiğime de inanıyorum. O zamanlar benim yanlış dönemimdi sadece. Tekrar aynısını yaşayacağımı da biliyorum.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 443 cevap paylaştı. Hayaller hayaller hayaller.
Hadi buldun diyelim, olurya..
Onunla ömürboyu bir beraberlik olabilme şansı…
Bu ülkede kaç kişi (%?) hayatının aşkını bulup birlikte ömür geçiriyor.
Gerçi bu ülkede görücü usulu ya da vb modelle evlenenlerde “hayatının aşkını” buldugunu söylüyor..
Ben buldum vede 2yıl sonra birden başkası için “hayatımın aşkı” dedi
Boş işler bunlar, mutlu olun yeter
hatta onuda minimal insan sayısı ile yapmayı ögrenin10 Yorumla
+1 yılŞimdiye kadar karşılıklı aşk yaşadığım kimse olmadı ya ben sevdim o sevmedi, ya da o sevdi ben sevmedim. Şimdiye kadar bu şekilde oldu hep bu sebeple ister istemez insan biraz karamsarlığa düşse de her şeye rağmen pes etmek yok ümidini kaybetmek yok. Asla pes etme!!!
11 Yorumla- +1 yıl
Bu düşünceler içerisindeyim yani. Asla pes etme sözünü kendime söyledim 😀
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen bulduguma inanmıştım kimsede kalbim böyle çarpmadı ama ermeni olduğumu öğrendiğinde benden vazgeçti biz ayrı dünyaların insanıyız birlikte yapamayız dedi. Irkımı ben seçmedim insan olarak doğdum bı kadın olarak sevdim hayatımda hiç bu kadar kirilmadim. Gerçekten bütün samimiyetimle sevmek istedim ama olmadı çünkü insanlar sadece kendi ırklarından olan birini sevebilir.
20 Yorumlaİnanmıyorum ama yeni algıladıgım bir olay değil. 15 lerimdeyken de aşkın imkansız olduğunu düşünürdüm. Zaten kimsenin aşık olduğunu da zannetmiyorum. Sevgi ve bağlılık olabilir ama aşk başka bir mevzu. Bu devirde pek yaşayanı görmedim.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,4b cevap paylaştı.
+1 yılAşk mı bilemem ama o kadını bulacağıma umut ediyorum.
Belki o anda son nefesimi belki vericem çok kısa bir süre hayatımda olacak ama bulucam umudum hala var.10 Yorumla Bu işler nasip kısmet, ancak ben artık sessiz sakin hayat yaşamayı tercih ediyorum. Bazen hayat istediğimiz gibi gitmiyor. Ama bulan insanlarda var.
10 Yorumla
+1 yılİnanıyorum evet. Aşka inanıyorum herşeyden önce ben. İnsanlara inanmıyorum ama, aşka inancım tam, olabilir, neden olmasın diyorum tüm kâlbimle her zaman..
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılBulduğunu zanneder evlenirsin. Sonra birde bakmışsın. Seneler sonra bir bakarsın ki aslında hayatının aşkı maşkı değilmiş. Boş yere aramayın. Bu kumarı hepimiz oynadik. Oynayacağız. Hayatın kanunu bu.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİnanıyordum biri çıktı karşıma da bakalım hayatımın aşkımı değil mi zaman gösterecek hemen karar veremiyorum buna.
13 Yorumla- +1 yıl
Sen hep öyle diyorsun ama sonu hep hüsran mdcfjfjfj
Cevap sahibi+1 yılAllah korusun koz tövbe de.
Cevap sahibi+1 yılKız*
+1 yılHayatımın askı değilde hayatımdan mezarıma kadar olacak kafa dengi ruj ikizim biri elbet çıkacak ve zeki biri çıkacak
10 Yorumla
+1 yılTabi ki hayır. Bu kadar insan içinden bi de mülteciler ülkeyi esir etmişken na bana hayatımın aşkı.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,3b cevap paylaştı.
+1 yılBu konularda kafam biraz karışık. Gerçekten aşk diye bir şey var mı, hayatımızın aşkının gerçekten o olduğunu nasıl anlayabiliriz bilemiyorjm
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 425 cevap paylaştı. Beklemediğim bir anda karşıma çıkacağını hissediyorum 😍😄
22 Yorumla- +1 yıl
Cok beklersin
+1 yılÜmidimi kaybetmek üzereyim bu konuda beni şaşırtıcak biri çıkmıyor
10 Yorumla
+1 yılBir zamanlar böyle bir inancım vardı ama bu yaştan sonra yok.
10 Yorumla
+1 yılİstiyorum ama zor hep adım atıyorum ama hep bı engel çıkıyor karşıdakiler istemiyor beni sanırım
10 Yorumla
+1 yılZor ya nerede denk gelecek sanki. Filmlerde olur anca o
10 Yorumla
+1 yılHayatın aşkı sensin zaten nerdeysen çık gel 😄😄
10 Yorumla
+1 yılİnanıyorum ya. Zorlanacağım belki ama yolun sonu güzel olacak
10 Yorumla
+1 yılHayir gorucu usulu mantik evliligi yapip gecicez
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Kimse tanışmaya bile yeltenmiyor ki nerde bulucam..
11 Yorumla- +1 yıl
Fazla ciddi duruyorsan ondan olabilir
+1 yılBirinin bana aşık olabileceğine bile ınanmiyorum
13 Yorumla- +1 yıl
- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılVar öyle bir hayalim. Fazla dalmıyorum ama.😄Mantık evliliği yapacakmışım gibi geliyor.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Aşk biz kadınların uydurduğu efsane sadece biz inaniyoruz
11 Yorumla- +1 yıl
Dogru tek bir gercek var oda cinselliktir.
- Aşk İlişkileri konusunda 10,3b cevap paylaştı.
+1 yılİnsan nefes aldığı sürece bulabileceğine inanmalı bence
10 Yorumla Yok öyle bir şey herkes menfaati bittiigi yerde gider, gidiyor
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. ben kesin bulamam
hangi şrfsz beddua ettiyse gelen geçen ya aldatiyo ya sevmiyo SLSKFKKFKCWLWLLŞ17 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Elbet olur
Aşk İlişkileri konusunda 14,6b cevap paylaştı. 35 yaşına kadar bulamadım bu yaştan sonra da bulmam çok zor ama umutsuz da değilim
10 YorumlaBen buldum bebeği gibi seviyor koruyor kıskanıyor bütün güzellikler onda toplanmis gibi temmuzun otuzunda aile tanışmamız var umudunuzu kaybetmeyin nezaman geleceği belli olmuyor
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHanımefendiler beni sevmiyorlar ben de saygı duyuyorum.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBuldum sanki hem ismet özelci ama o beni istemez gibi geldi @MҽαCυʅρα
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@MҽαCυʅρα ama istiyordum /:
+1 yılDoğru zamanda doğru kişiyi bulacağımı düşünüyorum. Ama şöyle bir şey var erkeklerin düzgün kız mı var diye söylenmeleri çok saçma oysa ki zaten o kızları bozan siz erkeklersiniz😏
12 Yorumla- +1 yıl
N a h bulursun muahahaha
- +1 yıl
Zoruna mı gitti ghghfhgj
+1 yılPek inancım kalmadı ama hayırlısı
11 Yorumla- +1 yıl
Asla bulamayacaksin muahahaha
mantık evliliği yapmayı düşünüyorum etrafımda severek ruh eşini bulduğunu sanarak evlenen kim varsa pişman
10 Yorumla
+1 yılinanıyorum galiba hala ya ya da çok masal okudum küçükken..
12 Yorumla- +1 yıl
selam tanısalımmı Instagram varsa telde olır
- +1 yıl
sal beni
+1 yılBunca zaman yanlış cinsiyette aramışım artık buldum
10 YorumlaZaman zaman bulamayacagim karamsarlığa kapılıyorum ama hayat devam ediyorda umut her zaman vardır.
10 Yorumla
+1 yılSen onu bulmazsin o seni bulur o da sikinin keyfi gelirse
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBen buldum sanırım o da beni bırakmadığı sürece öyle kalacaktır
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. Asla inancım yok
Ahirete kaldı çoğu beklentim20 Yorumla
+1 yılPff sanmıyorum neyse gerek de yok
20 Yorumla
+1 yılYok bulamam ben bu gidişle
20 Yorumla
+1 yılAşka inanmıyorum
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılBilmiyorum belki olur. Nasip kısmet
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılKarşılıklı aşk çok düşük bir ihtimal
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 342 cevap paylaştı. Hayır inanmıyorum hele bu ülkede asla
10 Yorumla
+1 yıl@Mmrrtt1818 Ne dersin? 😜😉
11 Yorumla- +1 yıl
Bence tam yanıbaşımda deli dolu ve çok harika 😉😉
+1 yılHayır neredeyse umudum tükenecek
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Hayır inanmıyorum.
10 YorumlaEvet inanıyorum herkesin ruh eşi vardır
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,4b cevap paylaştı.
+1 yılEvet inanıyorum
10 Yorumla Ümidim var gibi ama sanki yok gibi de
10 Yorumla
+1 yılKesinlikle buldum. Ama kıymetini bilmiyorum 😓
10 Yorumla
+1 yılBulduğumu düşünüyorum
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı.
+1 yılHayatımın aşkı hiç doğmamış olabilir
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Yok artık hiçbir şeye inanmıyorum
10 Yorumla
+1 yılİnanıyorum ve bekliyorum ☺️
10 YorumlaBelki bir gün 🙂
10 Yorumla- Devamını Gör (73)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım