Ben hiç aşırı zengin olup esmerle evleneni ya da sevgili olanı görmedim. Neden hep sarışın? Esmerlerin şansı yok mu?
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
zengin derken kimi kastediyoruz mesela hacı sabancı hande erçeli gezdiriyor. ortamlardaki baba parasıyla geçinen bebeleri kastediyorsan onların kadından beklentisi duru güzellik vs değil anlık zevk tatmini
Ya tamam yanında esmer gezdiren illa vardır ama geneli sarışın değil mi
Yanı ben özel bir univeristede okuyorum inan ki bizim univeristedekiler trilyoner bazıları ilk 50ye bile girer çoğu sarışın kız arıyor. Ciddi ilişki isteyen de sarışın alıyor gelip geçen ilişki isteyen de sarışın istiyor. Ciddi ilişki isteyen okulu bildiğin didik didik etti en son gitti arkadaşımla evlendi o da sarışın. Çocugun ailesi mesela full sarışın. Nene dede torunlar. Gelinleri hep sarışın seçiyorlar kendileri de sarışın oldukları için çocuklar sarışın çıkıyor
bence yanlış bi genelleme esmerler kumrallar da var benim gördüğüm hiç sarışınlar çoğunluk diye bi farkındalığım olmadı ama hala zengin derken kimleri kastettiğini anlamadım
o çocukların çoğunun amacı sarışınların özellikle yapay sarışınların piyasada daha çok göze geliyor olması ve başta dediğim gibi anlık zevk tatmini. o bahsettiğin arkadaşında da garip bi durum var padişah geleneği mantığıyla mı evleniyorlar acaba hahahahahaha benim de tanıdığım ciddi zenginler var pek denk gelmedim öyle bi duruma
Ya mesela kuyumcular , ticaretle uğraşanlar. Ama herhangi bir tüccar değil. Aşırı zengin olan tüccarlar. Hani bazı ticaretle uğraşanlara bakıyorsun adamın 4 tane çocuğu var her birine 1 ev 1 araba almış özel univeristelerde okutuyor lüks otellerde düğün yapıyorlar. Üstelik adamın kirada 5 evi var 1 yazlık evi de vardır bu tarz zenginlerden bahsediyorum. Mesela bizim okulda babası fabrikacı olan var bazılarının babasının güzellik salonları var bazılarının babaları ünlü bir doktor bazılarının babaları ticaretle uğraşıyor bazıları ise kuyumcu bu şekilde olanlardan bahsediyorum. Benim sansa da okulum full sarışın esmer bir tek ben bir de 1 2 oğlan var diğerler full sapsari
Ya o arkadaşımla evlenen çocuk yüzünden okuldan nefret ettim. Bu univeristeye başladığım günden beri çocuğa hep bir ilgim vardı hep. Açık açık konuşmadım ama uzaktan uzaktan belli ettim yüz vermedi çok ya da anlamadı gitti 10 gun önce arkadaşımla evlendi Allahtan kimseye anlatmamışım yoksa tüm okula rezil olurdum. Çok aşık değildim sadece beğendim. Bir tik hayal kırıklığı oldu ama olsun tecrübe
kötü talihsiz bi durum olmuş senin için açıkçası. şimdi seni ve arkadaşını tanımadığımdan tercihi neden o yönde kullandı sırf sarışın diye mi yoksa başka sebepler de var mıdır diye düşünüyorum. dediğine bakılırsa gerçekten zenginler arasında bu tarz bi gelenek var herhalde. kraliçeler sarışındır vs algısıyla mı yapıyorlar acaba merak ettim gece gece. ben de bu arada özel okul okudum gerçekten sarılın kovalayan ortamcı tipleri görüyordum ama seninki baya farklı bi durummuş gerçekten.
Ya inanılmaz bir şey nerde iyi bir çocuk varsa hep sarışınlara gidiyor. Ya bana hep benden 15 yaş büyük diyetisyen falan geliyor. Üstelik ben tıp okuyorum yani. Küçümsemek için asla değil ama cidden sarışınların şansı iyi
sarışınlar çoğu insana daha çekici gelir zaten bu hep böyle olmuştur ama senin bulunduğun ortamda bu fark çok fazla gerçekten. sarışınların şansı iyi evet maalesef biz esmerler kadar çabaya ihtiyaç duymuyorlar dış görünüş için hahahahaha
Cidden öyle yani bir esmer eğer dikkat çekiyorsa o kız cidden güzeldir ama sarışın dikkat çekiyorsa ortalama bir kiz da olabilir yani beyaz tenin şöyle bir özelliği var o da yüz hatları çok da güzel olmayan bir kızı güzel gösterebilir ama esmer tenin böyle bir özelliği yok eğer bir kiz esmerse ve güzel görünüyorsa o kız ciddi anlamda güzeldir
sarışın güzeldir algısı da yüksek olduğu için dediklerinde çok haklısın maalesef
Ronaldonun eşi esmer
Öyle denk geliyordur