Güzel olan kızlar neden hep zengin erkeklerle arkadaşlık yaparlar, neden samimiyet ve gerçekten düzgün erkek arayanlar hep kilolu ve erkeklerin beğenmediği tipte kişiler oluyorlar bu denge neden hep böyle?
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
O adam onu güzelliğe göre seçince sorun yok da kız paraya bakınca mı sorun? Ikisinin de derdi menfaat..
Aynı şey değil, Erkekte kadında dış görünüş olarak, karakter düşünce tarzı olarak beğendiği insanı tercih edebilirler. Ama birisinin sahip olduğu malı, mülkü işi ve parası için tercih etmek etik açıdan doğru değil
Doğuştan güzel olup olmamak da bizim elimizde değil. Tıpkı zengin aile de doğup doğmamak senin elinde olmadığı gibi 🙂 Yani evet, aynı şey.
Evet güzel olup olmamak senin elinde değil katılıyorum, zengin bir ailede doğup doğmamak da, ama zengin olmak senin elinde, güzel bir insan olmak da senin elinde. Ve zengin olmak bir ihtiyaç değilken, sevgi, ilgi merhamet cinsellik bunlar bir ihtiyaç yani temelde ikisi de doğuştan gelen şeyler olsada özünde farklı durumlar ikisi, sapla samanı karıştırmamalı
Güzel bir kızla olman da senin ihtiyacın değil. Orta halli biriyle de olabilirsin. Benim de villada oturma ihtiyacim yok. Yani özetle, ikisi de keyfi ve ayni sey 😅
Tamam söylediklerine katılıyorum iyi hoş diyorsun da, insan en azından kendi bakımına vesaire dikkat etmeli, bahsettiğim insanlar gerçekten samimi bir ilişki aradığını söyleyen ama itici tipteki kişiler, kastettiğim iticilik, ter kokması bakımsız özensiz, saçları yağlı, dış görünüşün yanı sıra karakter olarak da sıkıcı insanı bunaltan, ısrarcı kişilerin yalnız kalmasından kaynaklı paraya önem vermiyorum demeleri, güzelliği sadece dış güzellik olarak ele almadım, her açıdan güzellikden bahsediyorum.
Temizlik ayrı tabii.
Bu arada öyle olup da yakışıklı/güzel isteyenlerde var yaa..
Bana "yaş benim için problem değil" diyen utanmaz amcalar yazıyordu mesela 😅😅
Hem verdiğin örnek de şöyle bir detay da var, evet villa da oturmak bir ihtiyaç değildir, ama parası imkanı olan villa da oturabilir, ben çok güzel manken gibi kız istiyorum demedim, öyle kendini bulunmaz hint kumaşı sanan ukala kibirli kendini beğenmiş birisi değilimdir ama gerçekten çok da yakışıklı birisiyim, çok çok güzel birisi olsun diye beklentim yok orta halli ama samimi birisi olsun istiyorum. Yine de fazla güzellik arasam yanlış da olmaz ama
Erkekler güzelliğe, kadınlar güce bakmaya yaradılış olarak daha yatkın. Ondan kaynaklı aslında ☺
Güç bazen para olabilir, bazen çevre olabilir, bazen de kas gücü olabilir.
Kibirli olmaman iyi tabii.. Bu arada yakisikli erkegin orta halli kız bulamamasi da tavrindan kaynakli olabilir yaa.. Cunku nasil sırf meme icin sevgili olan erkekler varsa, sırf boy pos icin sevgili olan kizlar da var
Yaş problem olmamalı buna katılıyorum aslında, pala bıyıklı göbekli amcaların çıkıpta güzel birisini bekleyip yaş problem olmamalı demesi ayrı bir şey onu kastetmedim tabii 😅
Ama çok yakışıklı kendind bakan 35 yaşında erkekler çok güzel bakımlı genç kızlara taş çıkaran kadınlar var öyle kişiler zaten aranılan insanlar oluyor, birilerinin peşinden koşmaya çok da ihtiyaçları olmaz yolunu bulurlar 😂
Bence de öyle 😅
Orta halli ya da güzel kız bulamam demedim, samimi birisini bulamıyorum dedim 😂
Aura cok onemli😅 Belki ondan kaynaklidir
Yani meme için bir kıza ilgi duymakta ne bileyim o kadar saçma ve uzak geliyor ki bana, meme bir cinsel organ bile değil, cinsel çağrışımı da yok, erkekte de var daha önce bir kızın sırf ayakları güzel diye sevgili olan erkek de görmüştüm, bu insanları anlamıyorum hani uzun bacak ya da fit kalça falan dese bir nebze anlayabilirim amacı sadece cinsellik odaklıysa böyle bakabilir, sırf karın kası ya da penisi büyük diye bir erkekle zaman geçiren kız da çok çünkü ruhsuz sadece bedene ilgi duyma o farklı bir şey daha önce gerçi bir kızın sırf ayakları güzel diye sevgili olan erkek de görmüştüm, bu insanları anlamıyor
Kalplerini rafa kaldırarak sevgili yaparlarsa bu kadar olur
*anlamıyorum
Ya o auranın ben etkisinin çok çok azaldığına inanıyorum, insanlar hep aynı şeylere ilgi duyuyor aynı şeyleri dinliyor giyiyor aynı yerlere gidiyor, kişiye has bir şey olunca başkaları gibi olmamakla suçlanıyor, öyle bir sistem var ki herkesi aynı yapıyor, doğal olarak insanların tavırları ve düşünceleri bile aynı kalıpta oluyor bunlar o özgün aurayo öldüren şeyler
*aurayı
Bu yüzden iliskilerden uzak duruyorum. Taktiklerle yürütmek benlik değil ama taktiksiz de yürümüyor. Icimden geleni yapamayacaksam gerek yok.
Ya insanlar tuhaflar, yani öyle sürekli birilerini yargılayan ve eleştiren birisi değilimdir ama bu kadın - erkek ilişkilerinde gerçekten çok doldum, sanırım bizim gibi insanlar biraz saf o yüzden aradığımızı bulamıyoruz 😂😂
@sudesiyahseven baştan gizliden çıksam yazar mısın diyecektim, sonra hiç dikkat etmemiştim profilin açıkmış, şimdi baktım mesaj yazılmıyor, muhabbetin güzel sıcakkanlı iyi niyetli birisisin, düşüncelerimiz yakın, belki arada sohbet edip dertleşebiliriz takip ettim nickim bir telefon markası 😂
@sudesiyahseven
Teşekkür ederim 🌸
Takip edeyim ama pek mesajlasmiyorum. Bir sey danismak istersen bir gün, gene konuşabiliriz 👀🙏
Anladım, öyle sohbet edip arkadaşlık yapabiliriz diye demiştim 😊
Napicak abi asgari ücretli insanla geçinmek istemiyor ise maddi duruma bakıyorsa ne yapabiliriz ki insanların en doğal hakkı seçme ve seçilme.
Beğendiğimin parası umrumda olmaz önceliğim dış görünüşü sonra karakteri
Yani insan beğendiği kişinin karakterini merak eder dış görünüş önemli bunu anlarım.
Evet kesinlikle umrunda olmaz aferim sana
O kızlar çirkin olduğu için düzgün erkek istiyoru
Mesela ben de zengin birini isterim her şey para beni lüks bir restorana hermes çanta alamıyorsa bir erkek benim gözümde bir değeri yok
Paranın gücü diye bir şey duydun mu
Hiç zengin biriyle olmamam şoku😂😂
Zenginler de enayi değiller anlıyorlar elbet kızın derdinin parası olduğunu, buradaki esas soru neden kızlar özellikle öyle erkekleri istiyorlar?
Ben öyle biri hiç istemediğim için sağlıklı yorum yapamayacağım 😊
Anladım, yanlış anlama zenginlerde enayi değiller anlıyorlar diye sende öyle düşünüyormuşsun diye düşündüğümden demedim 😃
Genelde hep kızlar zengin erkek istiyorlar, örneklerini çok görüyorum sonra adama da değer vermiyorlar huzursuzluk mutsuzluk oluyor samimi insan çok az ne yazık ki
Güzel olduğun ne malum peki