Biten bir ilişkiyi unutamıyorum nasıl unuturum?

ben 1.5 ay önce kız arkadaşımdan ayrıldım. Kızla 2 ay vakit geçirdik ve o 2 ay bana 2 yıl gibi geldi, annesi gibi sevmesi mi dersin kızların yapabileceği hediyeler mi dersin açıkçası aşık olmuştum. Üniversiteye başladı ve ortamı değişmiş olacak ki ilişkiyi bir şekilde bitirdik nasıl olduğunu ben de cidden bilmiyorum çok seviyordum illa hatam olmuştur istemeden kırmışımdır ama yanlışım olmadı asla (ilk ilişkim bu arada). o da beni seviyordu aynı şekil işte son soğuk yazışmaları bilirsiniz onlar oldu işte sonraki gün ayrıldık ilk 3 gün falan rahatlamış gibi hissediyordum fakat 3. günden sonra baş ağrıları aşırı düşünmeler ağlamalar derken ayrılığın 3. haftası kıza uzunca bir paragraf yazdım. Kız 6 saat sonra baktı mesaja işte ilişkimiz bitti ne kadar zaman geçmiş ben yoluma bakıyorum sen de yoluna bak dedi ben kolay değil falan diyerek direttim belki tekrardan oluruz gözüyle. Fakat kız bana seni sevmedim tamam mı uzatma hayatımda biri var dedi (o zaman olmadığından emindim ama şu an var mı bilmiyorum) sonra engelledi. şu an ayrılığın 2. ayına yaklaştık ve ben hala kızı çok düşünüyorum ağlıyorum cuma namazlarında bolca dua ediyorum. Sizce unutamamam normal mi? Kızın tavırları doğru mu? Ek olarak bu durumlar beni çok yormaya başladı kafada ben de bitirmek istiyorum nasıl yapacağım birşeyler önerebilir misiniz yoksa psikoloğa gitmek zorunda kalacağım. Kız benden önceki ilişkisinden kalan travmalarla psikoloğa falan gitmiş bana anlatıyordu kızı iyi ettik şimdi bizim durum ondan beter psikolog yolu gözüküyor gibi... Lütfen yardımcı olun..

Biten bir ilişkiyi unutamıyorum nasıl unuturum?