Meslektaşız ama o mesleğinde çok zirvede , mesleki çevrede çok tanınmış biri. Ben hiç değilim. O yakışıklı ama ben de güzelim. O benden 3 yaş küçük ama ben de yaşimdan genç görünüyorum millet şaşırıyor yani. O mesleğinde çok kazaniyor kariyerli, ben mesleğimde o kadar para kazanmiyorum ama bana da miras kaldı yani malım mülküm var, ben de gayet iyi yaşıyorum yani.
Yaa bilmiyorum ona mesajla açılacağım ama korkuyorum red eder mi diye? Niyetim ciddi yani kabul ederse uzatmadan evlenicem.
Aslında beni korkutan şey şu; onun çevresinde benim gibi yüzlerce kız var. Istese çok kolay bulur. Bekar kalması da şaşırtıcı. Yani bu kadar parlak bir kariyeri parasi tipi varken , kendinden 3 yaş büyük birini kabul edip evlenir mi?
Ne düşünüyorsunuz?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bence sen çok tatlısın ve kendine bu kadar haksızlık etme! Yani yaş farkını hiç kafaya takma. Sonuçta aşkın yaşı yok di mi? 😄 Sen içinden geldiği gibi davran, çünkü kendin olmak her zaman en çekici olanı! Kendi değerini bil ve ona duygularını açıkça ifade et. Karşındaki kişi seni beğenirse mutlaka sende bir şeyler görecektir. Belki o da aynı hisleri besliyor ve sadece cesaret bekliyordur, kim bilir? Evren benzer frekansta olanları bir araya getirir sonuçta. Şimdi mesajı at ve kalbinin sesini dinle. Unutma, cesur olan kazanır! 🥰💪 Sen nasıl bir adım atmayı düşünüyorsun? Onu etkilemenin en iyi yolu nedir sence?