Amaçı ne anlamıyorum?

Şimdi yanlışlıkla hamile kaldım erkek arkadaşımdan ve biz kürtajla gebeliği sonlandırmaya karar verdik çünkü şu anda ne yeri ne zamanıydı ama bu olaydan sonra erkek arkadaşım gitgide benden soğmaya ve uzaklaşmaya başladı ne zaman arasam soğuk soğuk cevaplar soğuk soğuk mesajlar ilgisi alakası kesildi ve en son ki konuştuğumda bana dediği şey şu oldu Artık seninle sevgili olmak istemiyorum ara vermek istiyorum ve bunu okul hayatın bitene kadar devam edelim eğer hala beni gerçekten istiyorsan nikahımızı kıyar ve evleniriz ama şu anda ben bu şekilde devam etmek istemiyorum ve sana destek olmaya maddi ve manevi devam etmek istiyorum Ve biraz önce geldi Hani maddi olarak destek oluyor bir miktar para getirdi aşağıdan almamı istedi eve çıkmadı ve aradığımda beni dakika başı aramanı ve rahatsız etmeni istemiyorum benim işim ve gücüm var yine sesin ağlamaklı geliyor Ben seni bu şekilde görmek istemiyorum Ben kaç yaşında adamım bu tarz şeylerle uğraşamam dedi hani amaç ne beni istemiyorsa neden terk etmiyor beni terk ediyorsa neden hala destek olmaya çalışıyor benden ne istiyor
Amaçı ne anlamıyorum?