Ne yapmam gerekiyor cok rahatsizim?

Merhaba. Esimin kardesi beni hep opuyor boynumdan falan birde yanagimi sulu sulu opuyor cok rahatsiz oluyorum yakinlasmasini bile istemiyorum bana. Basim agriyor , yapma falan diyorum yine ayni fayda etmiyor adama. Ben 21 o ise benden iki yas buyuk. Bi keresinde de odama gelmisti odamda da ic camasirim vardı katlanmis sekilde benimde tamamen aklimdan cikmis orada oldugu yoksa girmesine musaade etmezdim. Iste girdi odaya odadan cikana kadar gozunu cekmedi ic camasirdan. Her firsat buldugu halde opuyor beni sanki “kiz kardesi” olarak seviyor ama hic inanasim gelmiyor. Cunku bana karsi ikiyuzluluk yapmisti. Ben mesafeliyim ama o yine ayni. Esime soyledim ki beni opmesinden rahatsiz oluyorum yakinlasmasin bana diye o da diyor ki o swni kotu anlamda öpmüyor biraz deli dolu birisi ve seni kardesi olarak goruyor diyor ve annesine kardesini uyarmasini sylemis. Dun geldi opmeye calisti sert cikistim opme dedim hatta ickiliydi galiba opme dememe ragmen optu. Bugun ise herkes iste olacak yalniz o olacak evde bide ben cok rahatsizim dunden berk cok sinirliyim. Dun kavga cikarmak istemedigim icin sustum ama bugun eger yasanirsa gercekten kavga cikaricam artik sizce ne yapmaliyim?

Ne yapmam gerekiyor cok rahatsizim?