ALDATILMIŞIM.
Sevgilimin gönderdiğin stickerin adı "aşk" diye kayıtlı. Beni aldatıyor mudur?
ALDATILMIŞIM.

Senden öncekidir belki? Çıkartma o kişinin wp nicki mi oluyor yoksa mesela ben onu nasıl kaydettiysem o mu çıkıyor bu önemli
Belki çıkartmayı indirmiştir olamaz mı bide?
Ve bişey sorcam ben bu olayı bilmiyordum çıkartma peki adı yoksa o zaman ne demek ıluyor
Benim ki de beni aldatıyor diye düşünüyorum exim tabi şu an ama benleyken aldattığını düşünüyorum sonradan anladım (
Basit bir çıkartma bence bu etiketi yapan ilk kişinin koyduğu isim olabilir. Bildiğim kadarıyla etiketi oluşturan isim koyabilir attığı kişi bunu değiştirebilir. Boş yere huzurunuzu kaçırma bence
Cevap
27Cevap
Saçmalıyorsun. Öyle kaydetmiştir veya indirdiği paketin adı budur. Bu kafayla huzur bulamazsın.
Bununla bağlantılı değildir veya yanlış anlamışsındır. Yine de geçmiş olsun.
Sacma sapan seyleri kafaya takarsan kaybedersin sonra kafani duvarlara vurursun. Aklini basina al huylanma herseyden
Atan kişi değil etiketin olduğu kategorinin ismi o.
Yani etiketin altında yazan şey, atan kişinin kayıtlı olduğu isim değil.
Emin olmaya bak önceden kesin hülüm verme dediğin gibi çıkmazsa hem sevgilinden olursun hem günahını alırsın diğer türlüyse zaten şutla
Aşık olduğumda bunu kullanayım diye bugüne hazırlık yapmış.
Etiketi kaydettikten sonra eski isimler görünür güncellenmez
Aldığı yerden öyledir bende de abuk subuk şeyler yazıyor
Yakışıklı adam ister aldatır ister sadık kalır kendi bileceği iş.
Annemin bana attığı stickerda da gumush2 yazıyor emin misin ya aldattığına
Abi bunu kendi yazıyo ister aşk yazar isterse köpek yazar hiç bi fark yok. Aldığı kişi öyle yazmıştır. Ben oraya emoji atıyorum yanında da sloganım vardır mesela.
Bi yorumu gördüm de aile ile tanıştırma yok ve sen güvenmiyorsun bu ilişki sence sağlıklı mı? Hem anlık oluşturup eklediyse bile neden paket yapıyor ki stickeri. Kendi stickeri hemde. Ha belki bak eliyle kalp yapmıştır o ayrı benimde var çünkü kalpli paketlerim ama bilmiyorum bundan ziyade güvenmiyorsun ona ve bence ilişkide güven önemli.
Engelle geç ya yamadınız şey sankı bizi silmek duygusuz mahlukatlar
Engelle geç demiştim
Ayrıl knk ne uzatıyorsun şüpheyle ilişki mi devam eder
bu nedir nasıl yapılıyor iOS cihazlarda mı biraz bilgi verirsen bizde aldatılıyor muyuz çözeriz be gözünü sevem
WhatsApp üzerinden atılan etikete tıkla, altta etiketin hangi uygulamayla yapıldığı veya etiket paketinin adı yazar. Aldatmakla bir ilgisi bile yok.
Bence iletişimi kopar direkt gerek yok ailesine gitmene
2 senenin hepsi yalan mı değil mi diye sürekli şüphe içinde kafayı yemektense onlara kafayı yedirtmek daha mantıklı.
Ama ne kaybettiğini anlamaz eğer kötü bi tartışma düşünüyorsan ailesi ile. Tabi içimde kalmasın diyorsan dök yık gitsin
Naptin merak ettim en son aldatilmisim dedin 🥲
Bebiş emin misin çıkartma paketinin adı olmasın o
Aşkım kendi resmini çıkartma şeklinde gönderdi
Kendisi yapsa, oluşturuldu yazardı
hmmmm aldatcak bi tip mi peki sence
Geçen gün şüphemi dile getirdiğimde bağırdı, kendini haklını çıkarmaya çalıştı; ben delirmişmişim, paranoyakmışım.. zaten kafama burdan takıldı. Gece yatmadan önce de bunu gönderdi. Bir baktım “aşk” diye kayıtlı biri tarafından buna gönderilmiş :) 1.5 senelik ilişkim. Hissettim. şimdi yine dile getirsem papağan muamelesi göreceğim. Ne yapacağımı bilmiyorum
Yani aslında bu tarz şeyler konu olduğunda sana güven verecek sözler yerine bağırması ya da suçlu gibi davranması hoş değil. Bu ciddi bir şey ve affedilemez. Onun telefonuna bakabilir misin acaba yani zaten sakladığı bir şey varsa elbet ortaya çıkar.
Suçlu olan bağırır.
Nereye kadar saklayacak? Yalanlarla nereye kadar gidilir, bir yerce patlak verecek öğreneceğim bir şekilde böyle olmasındansa söylesin, ben kimseyi kaybetmekten korkmuyorum ama yalana ve aldatılmaya tahammülüm yok.
Aşırı haklısın bebişimm kimse kimseyi canım yerine koyamaz kimseyede kendini zorla sevdirtecek değilsin ya bırak gideceği varsa gitsin ama ilk önce konuş bi tepkisini gör ona göre davran <3
canım ney yaa canım*
SA LA AK* canim degill
Yüz yüze de geldik, bitsin mi istiyorsun diye sordum, ayrılmak istesem senden mi çekinirim dedi, usta manipülatör. Güvenmiyorum. Şuraya gidiyorum dediği gün başka bir şehirde çıkar, evdeyim der sahildedir. Her şeye de geçerli bir sebep bulur.
Nasıl olsa bu kız bana deliler gibi aşık, ayrılmaz kafasında.
Oyuna dönmüş sevgi meselesi sen nasıl iyi olacaksan o şekilde davran aşkımm
Ona göre bu ilişki lunapark zaten, kendi kurduğu düzenekte istediği gibi yönetiyor beni. Çok büyük bir narsistle karşı karşıyayım. kendisi anlatmaz, annesiyle tanıştırmamak için binbir türlü bahane uydurmuştu, belki de beni hiç anlatmadı hayatında başka biri vardı hep deli gibi düşünüyorum
Böyle bir ilişki dinamiğinde aldatılmıyor olman imkansız. Kesinlikle aldatıyor. Yeterince dôme vermiş zaten eline daha somut bir şey bulmayı bekleme. İkinci bir kadın var mı diye düşünürken o ikinci kadın hatta belki üçüncü kadın sensindir, bilemezsin. Bu kadar güvenilmez ve yalancıysa zaten ne olduğu belli değil mi. Paranoyaksın, sen iyi değilsin, psikoloğa git gibisinden söylemler şüphelerin gayet de haklı çıkarır vaziyette. Seni kendine bağımlı hale getirip terk etmeden önce sen ondan ayrıl. Birine ihtiyaç duyan o, sen değilsin.
Belki sana gönderiyor diye adını o aşk yapmıştır
Boşa takılıp da paranoya yapma bunda bir sorun yok rahat ol
Kız güzel mi bari
Onu da öğrenirim bugün
@Rtyunsss Çok ayıp
Düzgünce konuş baktın kurtuluş yok baş engeli geç
Açmıyor telefonlarını kim bilir nerde ne haltlar yiyor
engelle geç
sormayı dene ya
Sormaya gerek yok. Sürekli yoğunum üstüme geliyorsun gibi sözlerle beni manipüle edecek. Zaten zor güvenen biriydim bu da tuzu biberi oldu
Ona gönderenin kaydettiği kişi olabilir mi
İki türlüsü de aynı 💩.
Ne ben onda böyle kayıtlıyım, ne de o bende. Kız onu böyle kaydedip göndermiş olabilir
2023 ocaktan beri 2 sene olacak
25 ikimiz de aynı yaştayız
Arkadaşı söyledi
O kızla olan fotoğraflarını da attı :)
Telefonlarımı açmadı, arkadaşını aradım üstüne gittim dedi evet var biri o şekilde açıldı konu. Nisan ayından beri berabermiş o kızla hatta kızın doğum günü de dahil hep beraber arkadaşlarıyla o kızın yanındalarmış benim köpek ise kızla sarmaş dolaş.. tam bir sadakatsiz dizisi tadında bir olayın içinde buldum kendimi
Hissizim şu an. İleri de belki büyük bir tepki olarak sinir krizine girerim. Olayın şokunu atlatayım bir dur henüz çok taze :)
Heee nee 🤔 aldatiyorsa bas tekmeyi
Eski ilişkisinden kalmış olabilir
Aldatılıyorsun. Mantıklı bir açıklaması olamaz.
Git sor ogren zorla soylet
Neden aldatsın ki.
Boynuzu yemişsin
Aldatıyor olabilir
Kesinlikle öyle
aldatıyor
Geçmiş olsun
Ayrıl
Ayrıl kanka
Bu ne
Bende kullanıldım...
Aldatıyor
Oha nasıl farkettın
Lavuk aşk diye kaydettiği kızdan çıkartma almış, sayesinde manyağa döndüm en son şüphemi haklı çıkarttı. Arıyorum açmıyor œ yine yoğunum ayağı sıkacak yer miyim ben? Annesinin yanına gideceğim evinin adresini biliyorum, o dökülmeyeceksen o dökülür
Oha bırını kaydedınce stıcker de gpzukuyor mu anlat lutfen
Gözüküyor. Oluşturucu tarafından yapıldıysa oluşturucu tarafından gönderildi yazıyor, başka biri attıysa o kişinin adı gözüküyor benim de payıma “AŞK” düştü.
İsimsiz kadın yzarmsn bna
O nasıl oluyor ya
Sticker’ın üstüne basınca gönderen kişinin ismi yazıyor
Hm üzüldüm senjn adına
Ayrıl
Alakası yok ki onla
Yapar
Aldatıyor
Konuş bir
Ayril
Belki arkadaşıdır
Sevişmelisin