Netflix de asaf dizi izliyorduk ben genelde dekolte mini etekli kadın olunca bakmasini istemiyorum oda kafasini dönderirr. Neyse bu sefer gecimmi dedi yok bak nolcak dedim. Ama gene kadın dekoltesi var eşime baktim 2 kez bana dönüp bakmadi bile saygısından benle ilgilene bilirdi. Neyse sonra o sahnede olanş anlamadi bile bende dinlemiyormusn sen dedim. Oda takildi bana anlatamadi o sahneyi demekki kadının dekoltesine odaklıydı. Neyse sonra durdurdu diziyi sen nedemek istiyorsun dedi sinirli bir şekilde dinlemiyormusun dedin dedi. Neyse sonra kalkti s. Git ya dedi yatmaya gitti. Bana yatmadan önce seni biliyorum kadına baktım demek istiyorsun dime dedi. Eşim büyük sacmaladi bence. Konuşmicam hatta bir sürü birlikte olmamayı düşünüyorum. Normalde çok iyi bana tmeizliğide beraber yapariz bilmiyorum eşim kirdi beni bence hatalı sizce?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
1 yılTelevizyonda izlediği kadına baktı diye trip atan tc kızı bi sal be. Kusura bakma ama sen bu şekilde davrandığın için adam evden çıkınca varya inadına normalde bakmayacağı kadınlara bile bakıyordur içinden de gel de trip at görim seni falan diyordur 🤣
05 Yorumla
Soran1 yılAşkim bakti diye trip atmadım işte. Bu sefer saldim adami dedim bak ya nolcak. Neyse ama bi baktim adam odakli 2 kez falan eşime baktim hiç dönüp bakmiyor bile bende sinir oldum. Sonra bir şey oldu dizide bende dinlemiyormusun sen dedim az gicik şekilde. Buda sen ben kadına odaklandim sandin diye böyle dedin dime dedi sonra s. Git ya dedi. Kirdi beni
- 1 yıl
Kabaca konuşmuş ama bence gereksiz yere triplerden bi bıkmışlık sezdim. Adam bezmiş karısı da camsil
Soran1 yılAynen aşkim adam triplerimden bikti. Ota boka trip atan biriyim
Soran1 yılAma kabaydi aynen kirildim
- 1 yıl
Kadınlar gerçekten farkında değiller.
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 9,5b cevap paylaştı.
u 1 yılGerçekten adamı evi evliliği dar ediyorsun dekolteli kadina bakmış nerde bu kadın tv de bir iki trip at geç niye uzatıyorsun ya hiç açma ya da izleyince pişman etme.. tövbe haşa ama ben bazen bu adamlara trip atmamızdan yakındıklarindan hak veriyorum.
"Konuşmucam hatta bir süre, birlikte olmayacağım. Istersen evden de kov iyice burnu sürtünsün" bazı şeyleri abartmayın, büyütmeyin basta sormuş sen kabul etmemişsin.. senle yaşamak zor olmalı.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Oh, ilişkilerde böyle gerilimler olabiliyor. Öncelikle empati yaparak hislerini anlıyorum. Anlaşılıyor ki iletişimde bir kopukluk olmuş. Eşin, belki de bakmadığını ifade etmek isterken yanlış anlaşılmış olabilir. Bazı durumlarda, net bir açıklama yapmak ve hislerini açıkça paylaşmak işleri yoluna koyabilir.
Şu an duygusal hislerle dolusun ve bu oldukça doğal. Ama zamanla bu durumu sakin bir şekilde konuşmak daha etkili olabilir. Yani, bazen araya biraz mesafe koymak da iyi olabilir. Belki de bu durum, birbirinizle iletişimi nasıl geliştirebileceğinizi düşünmeniz için bir fırsattır.
Senin için en doğru olanı yapmanda özgürsün ve eğer destek ya da konuşacak birine ihtiyacın olursa buradayız! ipuçlarıyla destek olabiliriz. Sevgi dolu ve sakin kalmaya çalış, işler çözülür! 🧡00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
25Cevap
Gizli Üye(25-29)1 yılKendi kendine triplere girme
Kocanın koynuna gir uyu
Böyle yapmaya devam edersen o senden soğuyacak
Dışarıda bekarları geçtim evli adamlara kanca takmak isteyen çok kadın var
Kaparlar kocanı görürsün o zaman
Dekolte seviyorsa sen de dekolteli gecelik giy gir koynuna her şeyi biz mi söyleyelim
Devam etme bu tavırlarına323 Yorumla- 1 yıl
Ben de katılıyorum evli erkek meselesinde de haklı iki kız arkadaşımın elinden eşlerini alan oldu gerçekten buna fantezisi olan kızlar var
- 1 yıl
@ecemylmz72 ilişkisi olan erkekler için deli olanlar inanılmaz derecede varlar
- 1 yıl
Benim çevremdeki 10 kızın yarısı da bu fikirdeydi zaten çünkü bekar biriyle aralarında yarıştırabilecekleri bir şey yok ama sevgilisi varsa ya da evliyse kendini kiyasliyor egosunu tatmin ediyor
- 1 yıl
@ecemylmz72 erkeklerin de işine geliyor
Soran1 yılAşkım ben ztn saldim adami hatta demim ki bak ya nolcak orada kadınlar jartiyer dans ediyorlardi. Saldim. Sonra eşim odakli bakiyordu bana bakmadi hbile. Kiz o an bir şey oldu o sahnede bende dinlemiyormusun dedim gicik şwkilde. Eşimde sen kadına odaklandim güya ondan öyle gicik söyledin dime dedi. Sonra s. Git ya dedi
- 1 yıl
Bence bi oral seks çek barışın.
Soran1 yılBirakti gitti yattı ergenler gibi
- 1 yıl
Yaş kaçç
Cevap sahibi1 yılBu tür imalardan vazgeçmeni tavsiye ederim. Şakası bile kötü. Dışarıda aç kurt gibi erkek kovalayan kadınlar evli ya da bekar farketmeksizin bebek gibi davranıyorlar. Erkekler de somurtkan biri yerine onları tercih ediyor. Büyük yanlışları hariç tepki vermen gereken şeyler de kibarca ikaz et. Tatlı tatlı konuş laf sokarak değil. Bi de dişiliğini kullan. Üstesinden gelemeyeceğin şey olamaz. Kocanı hoş tut bak dışarısı bildiğin gibi değil.
Soran1 yılOrasi öylede. Evde bana çok yapişkan tamami temizliğe bile yardım eder. Ama dişarda başka kadınlara bakiyor cirkine bile
- 1 yıl
Cevap sahibi evlenek mi
Cevap sahibi1 yılKüfürlü şekilde de konuşmasın ne o öyle. Bak burada sert tepki gösterebilirsin. Saygısını bozmasın.
Soran1 yılİşte genelde küfürlü konuşan biri değil ama benle tartiştiğinda hadi ordan git diyor veya kes diyor
Cevap sahibi1 yılBacım dışarıdakilere meyletmesini istemiyorsan evde tatmin edecen adamı. 3 çeşit yemek yapma 2 yap ama kendine vakit ayır. Bakımlı ol. Güzel kok. Eşofmanla karşılama. Hoş giyin. Güler yüzle karşıla. Mutlaka sarıl kapıdan girince. Günün nasıl geçti sor. Aç mısın de. Bunları yap. Cinsel olarak da tatmin ettin mi yeter. Her istediği zaman her istediğini verme biraz koşsun peşinden evli de olsanız hep evet dememelisin. Unutma sen iyi bi dişi olursan, akıllı olursan ve tatlı dilli olursan o adam başkasına gitmez.
Cevap sahibi1 yıl@kacamiyorum Ben düşünmüyorum bi kaç sene evlilik. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın seni.
- 1 yıl
Çok olgun ve mantıklı cevaplar verdin. Hoşuma gitti. Sohbet etmek isterdim
Soran1 yılHmm.. ama ben hep güzel bakımlıyım ztn ona rağmen bakiyor adam
Cevap sahibi1 yıl@kacamiyorum Teşekkür ederim. Burdan birisiyle sohbet edilmez bi süre sonra sapıtıyorsunuz.
Cevap sahibi1 yılTamm bakım kısmında problem yoksa ilgi kısmını gözden geçir. Kapıdan girince güzel karşıla. Karnını doyur. Dilinde problem var sanki bana öyle geliyor. Tutmuyorsun kendini hemen parlıyorsun gibi. Eğer kendinden eminsen tamamım diyorsan problem kocanda. Getir dövelim onu bari. Allah tan belasını mı arıyor daha bulmuş güzelim kadını. Eşine de sinir oldum ha
Soran1 yılEvet işte eşimde diyor dilin annemde der hep.
Soran1 yılBana tatli dilli ol ztn her istediğini yapiyprum der
Soran1 yılAma şu kadına bakma konusunu çözemedim
Cevap sahibi1 yılE tamam teşhisi bulduk. Sivri dillisin. Sakin olcan, yumuşak olcan, derin derin nefes alcan biraz bekleyip cevap vercen bu kadar. Diyorum sana dişiliğini kullan. Hem bedenen hem de tavır ve söz olarak. Tatlı dilli oldun mu adam erir. Güzel hitap etmen de önemli. Arada bi iki iltifat da sıkıştır tamamdır.
1 yılAdam dizideki kadina baksa nolucak izliyosunuz zaten sen dizide soyunan adam gorunce erkek gorunce bakmiyo musun bakti diye kadini yataga mi atti
40 YorumlaBildigin trol soru apaçık yani. Ruh hastası seni. Kocanın dizide mini etekli kadina bakmasını hayal edip yorumlarda erkeklere aşkım yazman aldatilmayi öyle hakediyorsun ki
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Nasıl bir sahneydi ki
Kaç yıldır evlisiniz
Büyütüyorsun gibi geldi
Onun küfür etmesi de hatalı06 Yorumla
Soran1 yılAynen ne olursa olsun bana s. Git dememiş lazimdi adam bence bana saygı duymuyor
Soran1 yılEvet hep sinirlenince kes veya s git diyor
Soran1 yılNasil sağlicam peki bunu
- Aşk İlişkileri konusunda 9,5b cevap paylaştı.
1 yılburada saçmalayan tek kişi var onda sensin hiç kusura bakma.
00 Yorumla
1 yılÇok abartıyorsun ya of gerçekten boşa yaşayan kadınsın ya sen
00 Yorumla
1 yılOlur böyle şeyler takma dışarıda da öyle kadınlar var
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. Filmden ne olacak bu adam hayatı boyunca konulu filmler izlemiş iki dekolteye mi tahrik olacak
00 Yorumla
1 yıltakıntılısın bence en doğrusunu yapmış umarım aldatılırsın
312 Yorumla
Soran1 yılAşkim aşk olsun kiz öyle denirmi. Yaw ben dururken niye karıya odaklansin canım yerine birde bana s. Git ya dedi
- 1 yıl
Erkekler biraz maymun iştahlıdır benim eski sevgililerim de aynıydı kadının çirkinliği güzelliği de değil mesele
Soran1 yılNey peki. Kiz varya birde ben çok kiskancim bu sefer dedim bi salim adami nolcak. Yaw sonra gene geldi o kiz dekolteli eşim pür dikkat bakiyor ona döndüm bana dönmedi bile bende az dinleseydin dedim givik şekilde ne var bunda birde bana sonradan s. Git ya diyor
- 1 yıl
Herhangi bir kadına bakabiliyorlar yani senin yanında olmasa kendi başınayken bakar özgür bırak bence çünkü hangi konuda baskılanırsa onu yapmaya devam eder aldatırsa uzvunu kopar arkandayım
Soran1 yılDoğru diyorsun aslında bak şey farkettim. Misal kadınlara asla bakmasini istemiyorum mini etekli bikini olunca bakmican falan diyorum sanki bu yüzden dişarda da olsun bakmaya meyilli oldu cirkin bile olsalar. Birde beni görsen taş gibiyim ama genede aşkim
- 1 yıl
Sen de aynısını yap tatlım yani ne bileyim erkeklere bak sırf onun inadına veya en basit dişil enerjimden bir örnek vereyim bilerek dondurma al ve seksi bir şekilde yala yani etkiye karşı tepkiyle karşılık ver o da biraz çıldırsın
Soran1 yılKapaliyim ben. Ama misal tv de yakişikli fit vücütlü olsun bakmama bir şey demez ve karizöa dediğimde de bir şey demez kiskanmiyor sanki pek
- 1 yıl
Dini olarak eğer ki bir sorun görmüyorsan açıl sen de onun zıttına gidecek hal hareketler yap bir de umursama yani en değerli benim havasında egoya gir peşinden kostur
Soran1 yılYa aşkım ztn evde sürekli peşimde yapişik gibi orami burami elliyor nebilim ben geriye attım kendime öyle oldukça dahada yapişti
- 1 yıl
Öyle devam et o zaman istersen yazabilirsin
Soran1 yılİstek attım
- 1 yıl
Tamamdır yazabilirsin
1 yılYav ekranda karıyı görmüş odaklanmış, izlemeseydiniz o zaman diziyi?
Tvdeki kadın açmasaydı bacaklarını12 Yorumla
Soran1 yılAbartiyormuyum ben yaw az kiskacliktan dinlemiyormusun sen dedim Buda sen kadına mi odaklandim demek sitedin dedi bende ne diyon be dedim oda s. Git ya dedi yatmaya gitti
- 1 yıl
Ben de diyorum ki ekrandaki karı para uğruna açmasaydı bacaklarını?
Gizli Üye(45 üstü)1 yılsen görev kadını diilsin adamın gözü dizilerdeki kadınlara kayıyor artık
00 Yorumla
1 yılBen de evliyim ama bir kadın fena halde boşanmam için telkin ediyor ve baya da hırslı biri bence kocana yakın dur sen
01 Yorumla
Soran1 yılNeden sen firsat veriyorsun peki? Ve kim o kadın
Gizli Üye(18-24)1 yılAllah baska dert vermesin bu ne boyle yaa ergen seyleri gibi yaslar kac acaba... 🙄🤦♂️
00 YorumlaAllah o adama kolaylık versin
24 Yorumla
Soran1 yılAnaaa aşkim niye.
Soran1 yılKiz bu sefer adami Salim dedim. Bi baktim herif odakli bana bakmiyor bile. Sonra dizide bir şey oldu bende dinlemiyormusun sen ya dedim gicik şekilde. Buda sen kadına odaklandim baktim sanip öyle diyorsun dime dedi. Sonra s. Git dedi kirildim kiz
Soran1 yılAşkim az romantik olsa arada sevse öpse. Tüm gün yapişik bana bende istiyorum film izlerken de arada sevsin falan . Yaw ben dönüp adama baktim 2 kez kafasini dönüp baka bilirdi aşkim onu diyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 467 cevap paylaştı.
1 yılSen sacmalamissin gibi geldi
211 Yorumla
Soran1 yılAşkim nerde sacmaladim. Bak bu sefer adami Salim dedim. Bi baktim odaki bana bakmiyor bile. Sonra bir şey oldu bende sen dinlemiyormusun dedim Buda takildi. Yani gicik şekilde dedim tek Buda sen ne demek istiyorsun dedi kadına odaklandim o yüzden dinlemiyorsun diye söylendin dedi sonra s. Git ya dedi
- 1 yıl
Yani orta yolu bul bir salıp bir sikarsan adamı ezersin erkeğini kendin azdir farklı şeyler deneyin ama dediğin gibi çok aşırı ise onun ayıbı
Soran1 yılYani ne demek istedin çok aşiri ise derken neyi demek istiyorsun
- 1 yıl
Yani kadınlara hep bakıyorsa onun problemleri vardır
Soran1 yılNe gibi mesela bak kaynanam falan hep der hiç kari kizla işi olmadi diye ama ilk tanidiğimda da öyle değildi ama tim kadınlar kapalilara bile bakiyor kapalilara bakmiyordu soanradan onalrada bakmaya başladi
- 1 yıl
Yani demekki içinde varmış ilgisi
Soran1 yılBilmiyorum. Evde sürekli bana yapişik ama hep ilgili. Üstelik evi bile temizler benim için çok yardım eder
- 1 yıl
Yani sen bir müddet daha gözlemle bakalım nasıl davranıyor
Soran1 yılAhh hep aynisi bizim evde hep karıya baktin kavgasi olur ayrıca çok kibar birde müşteri hizmetlerindeki kadını bile kıramaz
- 1 yıl
Yani kibarlık ayrı bir sey
- 1 yıl
Arzulamak ayrı
Kesinlikle hatalı ayrı mısınız şu an
06 Yorumla
Soran1 yılTabi hatalı evet girdi yattı ergen gibi ya
Soran1 yılİşte güya ben o kadına odaklandim o yüzden bana cvp vermedi dinleseydin dedim ya ona sinirlendi birde üstüne s. Git dedi bana yattı
Soran1 yılEvet işte büyük ayip etti. Ayrıca öyle olsa bile insan karisina öyle der mi ya
1 yılBence boş muhabbet olmuş
00 Yorumla
1 yılSeni niye yapmiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılEvlerden ırak bir kadın modeli
04 Yorumla
Soran1 yılAşkim sende kadınsın kiz ne yaptim ben
Soran1 yılAşko bak ben çok kiskanc biriyim. Ama bu sefer adami salim dedim. Ama ben adama 2 kez baktim dönüp bakmadi bile. Sonra bir baktim odakli karıya bakiyor neyse sonra dizide bir şey oldu eşim bilemedi bende dinlemiyonöu sen dedim givik şekilde. Eşimde işte yok kadına odakliyim sanip öyle dedin dime dedi a. Git ya dedi yarağa yatti kirdi beni aşkim
Cevap sahibi1 yılEvlisin ama yorumlarda herkese aşkım diyorsun maşallah evlerden ırağı geçtim düşman başına gerçekten
Soran1 yılAşko kime ne yazidpima bakmadan yaziyiorum yani rahatsiz olduysan kb
Gizli Üye(18-24)1 yılGözü seni görmüyor artık
039 Yorumla
Soran1 yılBelli oluyor ztn
Soran1 yılYanındayım pür dikkat izliyor resmen dmndüm ona baktim bana baksin diye bakmadi bile
Soran1 yılAma evde çok yapişkan bana över sever çok beni bunaltir hatta
Cevap sahibi1 yılİşte o yüzden yani bu gerçek bir erkek karısına çok düşkün ilgili özellikle kadından çok kendi cinsellik istiyorsa o erkekten korkulur
Cevap sahibi1 yılSık sık ilişkiye giriyonmu
Soran1 yılEee bana ilgili diye cinsellik istiyor dite yalnişmi anlamadim
Cevap sahibi1 yılEvet çünkü seni de kendi gibi sanıp başkasına ilgi duyma diye kendi aklınca doyurmus oluyor ilişkiye girerken gözünü kapatmasına müsade etme
Soran1 yılAma bana göre eşim dişardaki kadınlara ilgi duyuyor cirkine vile
Cevap sahibi1 yılİşte onu diyorum bende başkasına ilgi duyuyor ama senin bunu farketmemen için sana ilgili seni arzuluyor gibi görünüyor
Soran1 yılAma benim eşim asla oynayamaz neyse o. Ve misal calişiyor sonra evde işlere yardım ediyor temizlik yapiyor mutfağı falan
Cevap sahibi1 yılGösterişe görede sen eşin için asla böyle bir şey yaomaz derdin ama eşinin eline fırsat geçerse değerlendirir
Soran1 yılBencede eline firsat geçse yapar gibime geliyor ztn güvenmiyorum o konuda dişarda her kadına bakiyor çünkü
Cevap sahibi1 yılAma ona sorsan asla gözü senden başkasını görmüyor kimse senin karar güzel ve seksi değil kimse senin gibi sevismiyor
Cevap sahibi1 yılİstersen tkp et konuşalım
Soran1 yılAynen öyle diyor
Soran1 yılSenden güzeli yok diyor en seskisi sensin diyor ama her şey dişari cikana kadar en cirkin kadın gibi hissediyorum kendimi ozaman
Cevap sahibi1 yılVe dışarı çıkıp baktığı kadınlar da senden çirkin senin eline su dokemicek cinsten
Soran1 yılAynen öyle yemin ederim bak. Nerden biliyorsun bunlari sen
Cevap sahibi1 yılSen biraz daha dikkatlice eşini takip etsen senden gizli mastürbasyon yaptığını bile yskalarsin
Soran1 yılSen nerden biliyorsun ama benden cirkine baktiklarınj
Cevap sahibi1 yılTahmin ediyorum
Soran1 yılYa ztn yakalamiştim ben p*rno bakarken 31 çektiğini biliyordum ama artık pek yapmiyor arada ben çocukla parka gittiğimde bazen yapiypr gibi bilmiyorum
Soran1 yılPeki sence neden böyle niye benden cirkine bakiyor
Cevap sahibi1 yılÇünkü senden güzelini bulamicani bulsada kendine bakmicani iyi biliyor o yüzden
Cevap sahibi1 yılSende gözünü aç biraz uyanık ol biraz kiskandir
Soran1 yılAllah Allah. Peki karısının güzel olduğunu biliyor genede neden bakiyor hemde cirkin olanlara
Cevap sahibi1 yılÇünkü o çirkin olanlar gösterir elletmes ama tatlı diliyle erkeği kandırmayı iyi bilir kolay lokma dir şimdi yanlış anlama senin karşına gelsem seni ayarlaya bilir miyim hayır niye hem güzel hem seksi hemde sadiksin ama çirkin bi kadına yürüsüem iki güzel laf etsem kolay lokmadir
Soran1 yılEvet orasi öyle ozaman eşim sıkıldı benden başka yatak heyecanı ariyor
Cevap sahibi1 yılHerşeye tamam deyip verirsen öyle kusura bakma ama
Soran1 yılYok değilimi. Bu aralar çok geriden aliyorum kendimi ben kactikxa o kovaliyor çok yapişkan
Cevap sahibi1 yılBirak kovalasin özellikle o istediğini tekrarlama sen anladın asla ve aşırıya kaçmadan naza devam
Soran1 yılÖyle yapiyorum ztn
Cevap sahibi1 yılEn güzeli
Cevap sahibi1 yılVe arkadan dahi sarılıp yatirma yüzünü dön sarıl sen ons Hasret birak
Soran1 yılO arkadan sarılmaz bile öylede uyur
Soran1 yılBen hep gider sarilirim
Cevap sahibi1 yılAnladimm
Cevap sahibi1 yılYaşın kaç senin bu arada
Cevap sahibi1 yılSeksi olduğuna göre birazda minyonluk vardır sende
Gizli Üye(30-35)1 yılBenimde nisanlim Boyle hayati zindan ediyor
02 Yorumla
Soran1 yılAyrıl ozaman. Seninde gözün nişanlindan başkasini görüyorsa
Cevap sahibi1 yılHayir asla. Ben onu seviyorum ama kiskanclik yapiyor bana ne sinirleniyosun
Gizli Üye(25-29)1 yılSenin gibi kadın düşman başına
10 Yorumla
1 yılYazık ya
04 Yorumla
Soran1 yılKime
- 1 yıl
Sana yazık öyle biri ilesinn
Soran1 yılAynen dime
- 1 yıl
Dertleşmek ister misin biraz
1 yılKurgu iyimis
01 Yorumla
Soran1 yılNe kurgusu ya
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılAbla sal adamı
10 Yorumla 😂😂🤣 haklsn
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılBence hatalı sensin
025 Yorumla
Soran1 yılNeden
Soran1 yılAdami saldim baksin dedim. Neyse sonra bir sahne oldu benimki anlamda cevapliyamadi bende neden dinlemiyormusun dedim. Ve 2 kez adama baktim karıya odakli bakiyordu resmen neyse sonra bu karına odakliyim diye güya öyle sanip bana gicik cvp verdin dime dedi. Sonra s. Git ya dedi bana
- 1 yıl
Ya o sıra başka bişey düşüyorda?
Soran1 yılBilmem ki olabilir hiç düşünmedim bile …. Ama genede hadi ordan git demesi olmadi be
- 1 yıl
Öyle tepki veridğine göre anlamadığın içindir.
Soran1 yılYok ben aşiri kiskanc biriyim ztn. Ama bu sefer salsin bi adam dedim ama işte gene oldu olan
- 1 yıl
Çok fZla düşünme burada ne işin var git sarıl eşine uyu
Soran1 yılEşim bana hakaret edip yatmaya gitti ona sarılman teprik edeeim anlamına gelir kendi saygımı yitirmiş olurum
- 1 yıl
Böyle böyle mutlu evliliğinizi bitirip bir birinizden nefret ediyorsunuz saygıymış bide asıl senin eşine duyduğun sevgiden dolayı tabi seviyorsan saygı duyacaksın sen yanlış anlamış olabilirsin gidip gönlünü alacaksın
Soran1 yılEşim peki? Ben sadece küçük kıskanclik yapip dinlemiyormusun sen dedim gicik bir şekilde o ise hadi ordan git ya dedi
- 1 yıl
Tabi sana burada tanımadğın erkeklere bunu anlatmak keyifli geliyor neden? Bunu sor kendine sonra kalkıp düşün eşini tvden kıskanıyorsun üstelik belki hiç yapmadığı bişeyle suçluyorsun üstüne üstün eşin bu saatte tanımadığı kadınlara bunu anlatsa hoşuna gider mi? Dön kendine bak sonra saygıdan bahset kendine
Soran1 yılYa bir şey dilimi eşim dişarda başka kadınlarda bakiyor herkes sanki ilgisini çekiyor gibi.
- 1 yıl
Seninde ilgini burdan erkekler çekiyor onunda dışardaki kadınlara ilgi duyması normal
Soran1 yılburada hiç bir erkek ilgimi çekmiyor dişarda da çekmiyor. Bu yüzden öfkeliyim. Yani seviyorum ve kimse ilmgimic ekmiyor bakmamda ama eşim neden bakiyor neden ilgisini çekiyor?
- 1 yıl
Oda seni seviyordur ama ilgisini çekmesede bakabilir insan göz bu sonuçta bir kere bakarsın ikincide görüir bakmazsın
Soran1 yılBilmiyorum bana göre birini seven başkasina bakmaz gibi
- 1 yıl
Sen nasıl seviyprsun kocanı anlamıyorum gecenın bu vakti elinde telefon buralarda
Soran1 yılSinirliyim ve kirildim çok
- 1 yıl
Teselliyi burada mı buldın yoksa böyle ondan öç alacağını mı düşünüyorsun
Soran1 yılÖc alacağimi düşünüyorum
Soran1 yılHemde teselli çünkü yanımda arkadaşim yok dertleşecek
- 1 yıl
Böyle sadece kendini tatmin edersin bence nssıl hissetityor sana bu duygu zevk alıyor musun yoksa sadece inat mı
Soran1 yılDaha çok teselli kendimi iyi hissettiriyor
- 1 yıl
Yazar mısın bana özelden
- 1 yıl
Sinirin geçti mi
- Aşk İlişkileri konusunda 20,6b cevap paylaştı.
1 yılKendin evlendin
00 Yorumla
1 yılHatun ya
04 Yorumla
Soran1 yılKim ney
- 1 yıl
Sen çok iyisin dedim
Soran1 yılNeden
- 1 yıl
Kadın gibi kadınsın
Boşayayım seni
00 YorumlaSakinleş