O, dediğimiz zaman her zaman aklımızda biri bellidir istisnasız herkesin aklında o diye adlandırdığımız bir kişi vardır.. peki o kişiyi hiç tanımamış olsaydınız ne olurdu? Hayatınızda ne artardı? ya da ne eksilirdi?

O, dediğimiz zaman her zaman aklımızda biri bellidir istisnasız herkesin aklında o diye adlandırdığımız bir kişi vardır.. peki o kişiyi hiç tanımamış olsaydınız ne olurdu? Hayatınızda ne artardı? ya da ne eksilirdi?
Eksik ya da tamamlanacak bir durum yoktu. Farklı ve bana özel olduğunu düşünmüştüm, bana iyi geleceğini de düşünmüştüm, ilk başta şansım olduğunu da ama anladım ki yorgunken uyuduğun her yatak rahattır;mesele yatak değil ama olsundu. Arda Turanlardan sonra Kenan’ın türevleri gelecektir bir gün.
O zamirine bu soruda o kadar kişiyi sığdırabiliriz ki, akıllara gelen soru hangi o?
Hayatımızı yakıp yıkan küle çeviren mi, yüzümüzü anlamsızca gülümseten bir melaike mi, yoksa peşinden koştuğumuz ama bir kelebek 🦋 gibi hiç yakalayamadığımız biri mi?
Keşke hiç tanımasaydım dediklerimiz daha fazlaysa, hayal kırıklığı dolu bir yaşam; iyi ki dediklerimiz öndeyse doğru kararlar, kelebekler çoksa yanlış seçimlerle geçen bir zaman geçirmişizdir.
Ne güzel bir yorum olmuş gerçekten..
Rica ederim 🦋
Onu tanıdım ama o beni her görmezden gelişinden öldürdü insan sevdiği insanı acıtmamalı tamam onu yapıyorsun bari o kişiyi gördüğün zaman yanında başkalarıyla telefondan konuşma onun o yüreğine saygı duy sadece sevmiş tek suçu o bana bunu yaşatmaya hakkı yoktu işte o kişi bana bunları yaşattı. Ruhumla oynuyor resmen. Gerçek sevmeyi o öğretti bunun eksikliğini yani.
Kimse kimsenin hayatının eksik yanını tamamlanmaz. Sadece o kişiye iyi gelir hepsi bu
Bu yüzden ne ben, ne onun için birbirimizi tanımamış olmamız bir eksiklik olamaz.
Cevap
22Cevap
Bu kadar olgunlaşmamış olurdum büyük ihtimal zamanında çektiğim o aşk acısı üzüntüler beni gerçekten olgun bir kadın yaptı diyebilirim artık
o diye birisi yok benim için.
Henüz öyle biriyle tanışmadım belki de tanıştım ama farkında değilim. Ama yine de öyle birinin hayali bile güzel.
Tanışmanız dileğiyle..
gerçek olmasa da hayatımda hiç aşık olmamış olurdum çünkü aşık olmak zor.. kişinin hayal dünyasıyla alakalı bence
Ama güzel.. zor olduğu kadar))
kesinlikle
✌🏻🧚🏻♀️🦋
Oğlum olmazdı🖤
Onları tanımanın en güzel yani evlatlarımız sanırım..🧚🏻♀️
Peki sizce tek güzel yanı mı?🙂
Daha uzun bir evlilik olması dileğiyle 🙏🏻🧚🏻♀️
Onu tanımadan önce dünyada öyle birinin varlığına inanmıyordum. Ne diyebilirim ki.. Şanslı hissediyorum gerçekten.
Hiç bir şey eksik değil. Aksine kafam daha rahattı mutsuz değildim. Bana kattığı tek iyi bir şey yok.
Hayatıma derin anlamlar katan olmadi
Olmasaydı daha iyi olurdu ya da keşke hiç tanımamış tanışmamış olsaydım olurdu
Hiçbir şey eksik olmazdı. Hayatımda hiçbir şey eksik kafasıyla yaşamam.
Hiçbir şey eksilmezdi. Aksine mentalim yerinde olurdu
Meslek lisesi hakkında bu kadar bilgim olmazdı birde erkekler hakkında az çok bilgim olmazdı
Islak kek patates salatası kısır poğaça güzel yapıyor
Biri olmasa illa baska biri olurdu.. kaderde böylesi yazılmış.
Anlam gibi anlamsız ama anlam gibi bir şey
Ben anlamadım 😂🤦🏻♀️
Ben de anlamadım 😂
Neyse bir seferde anlamayalım ne olacak 😂
Dimi anlayanların hali çok mu iyi 🤣
Aşka olan inancım sağ olurdu şükür geberdi 😃
Aşkla tanışan herkesin sonradan inancı geberiyor o kişi de zaten 😂🤦🏻♀️👌🏻👍🏻
En iğrenç tecrübe 😃
Bence hem en iğrenç hemde en güzel olanı ne kadar acı da bitse bazen aşk denen şey geçmişi düşündüğünde yüzünde bir tebessüm bırakıyor ya da vay be ne sevmiştim o duygular insanı şaşırtıyor o an düşünmek mutlu ediyor yani ben de öyle oluyor bilmiyorum sen de öyle olmuyor galiba 😂
Valla ben sal@kliktan başka bir şey görmüyorum 🤣
Estağfurullah deme öyle zamanla anlayacaksın hepsi tecrübe..
Estağfurullah Yaşını ilerledikçe bunların bir tecrübe olduğunu anlayacaksın🧚🏻♀️
Ben aşkı tam yaşamak isterdim böyle boş ve gereksiz bir şekilde değil 😃
Daha gençsin olur))
Gençlik çok önemli Galiba 😃bir insanın hayatı Ömür boyu aynı olamaz mı 😃
hayatımdaki tek fazlalığım oydu en iyisi nötr olarak devamını sürdürmek rahat kafa :))
Hayatım olmazdı sanırım.
Yarasız yaşardm en azndan
Ruhum azap cekmezdi
Eksiklik değil aksine daha güzel olabilirdi belki
Kaygılı bağlanma sorunumun olduğunu anlamazdım
Hayatımda kimse olmadı
Hiç bir eksiklik hissetmezdim
tamamlanmanın ne olduğunu bilemezdim
Eksigi hemen doldururduk sanırım
Koca bir boşluk
Aklına gelebişecek her şey
Anlamı eksik kalirdi
Bilemiyorum, her insanın getirisi vardır
Hiç bişey kalanı gitmezdi belkide
Benim o güzel ıstırabım, acım eksik olurdu.
Hiç öyle bir eksik yok
Müzik çalan hoparlörüm olmazdı
Ben herkes değilim Galiba
Öyle biri zaten yok ki hayatımda Olmamış daha hiç
Bugün olduğu kadar mutlu hissetmezdim
Hüzün eksik olurdu
O diye biri yok
Dert.
Aşk.
Keşke hiç tanimasaydim derdim
Hicbisey eksik olmaz
Mutluluk, huzur