Sevdiğinin ben değil ona sunduğum fırsatlar olduğunu fark ettim and i still fücking stayed 🙃
Sizlerden de alalım cevapları...

Sevdiğinin ben değil ona sunduğum fırsatlar olduğunu fark ettim and i still fücking stayed 🙃
Sizlerden de alalım cevapları...

4 senelik ilişkimin olduğu evleneceğim ex kadının bana maddi konuda yalan söylemesi üzerine ayrılmak istemiştim kendisinden sonra ertesi gün evime geldi (750km mesafe vardı arada) affet beni sensiz yaşayamam dedim affettim 4 ay sonra terfi alınca işinde (ki İngilizce sınavını bile ben yaptım) tartışma oldu aramızda ayrılmak istedi ben hayatımı daha özgür yaşamak istiyorum dedi...
Ben şanslı mıyım Allah'ın sevgili kulu muyum bilmem hiç öyle ayrılık yaşamadım, ayrılmayı isteyen de giden de ben oldum o yüzden mikronu onlara uzatmak lazım ne yaptım de geri geldiler 😀
Bol boş manipüle etmişsindir o kesin andnfn
Ben kimseyi manipüle etmem onlar beni eder hep yanlış biliyorsun.
İnandık diyelim ahdhdh
Görende 10 yıldır beni tanıyorsun sanacak inandık diyelimmiş😄
Sen bu sabah ciddi kalkmışsın sanırım iyi misin 🙃
İlk ex’im aldattığında ben de affetmeye çalışmıştım uzun süre. Nihai olarak ne kadar kendimi kandırsam da affedemediğim için hiç beklemediği bir anda terk ettim ve bir daha arkama bakmadım. Ama affetmeye çalıştığım o süre koskoca 1 sene olduğu için kendime hala kızarım.
Hepimiz hatalar yapıyoruz. İyi yanından bak bu durum sayesinde artık daha net olabilirsin bu konularda 🙃
Nişan öncesi ailem imam nikahı kıydırdı. Sonrası nişanlımın tecavüzüne uğradım and I still stayed.
Ailene ya da bir başkasına anlatamadın mı?
Değişen bir şey olmazdı ki. Evladı gibi savunduğu damadının ne mal olduğunu anlasın diye anneme anlattım sonradan.
Peki sonuç ne oldu? Evlendiniz mi? Sen nasılsın asıl?
İmam nikahıyla evlenmiştik zaten. Sonra düğün istemedim. Gelinlik de istemedim zorla giydirdiler. Nikah yaptık sadece.
Umarım her şeyin sonunda tüm bu kötülükleri ardında bırakmayı başarırsın.
Başardım ama bundan sonra kimseye tam olarak güvenemem. Ömür boyu yalnız kalacağım.
Ben yine de senin için en iyisini dileyeceğim ve bence sen de öyle yapmaktan vazgeçme 🤗
Cevap
5Cevap
Hakaret, ağıza alınmayacak küfürler (aileme kadar ) aşağılama, manipülasyon ne ararsan vardı and I still stayed neyseki kurtuldum 🥴
Büyük geçmiş olsun sonuç iyi en azından ajdjfj
Bana en başından beri yalan söyledi ama yine gelse yine affederim çünkü huzur buluyorum onda
Güvenmediğin birinde nasıl huzur bulabilirsin ki
Yeni öğrendim
Bide aşk işte
Kabullendiğinde öyle hissedemeyeceksin bir daha biliyorsun değil mi
Bakacağız
Umarım her şey iyi olur senin için 🙃
Hepimiz için ❤️
Bana erkek arkadaşlarını savundu and I still stayed :)
Belki gerçekten savunulacak taraftadırlar insan bazen anlık olarak yanlış tavırda olduğunu fark edemeyebiliyor 😅
Aynı erkek arkadaşı yüzünden 3 SEFER kavga ettik. Ben kız arkadaşlarımı sorun ettiğinde ona "haklısın, bir kız kafasıyla düşünüyorsun, ben yanlış düşünüyor olabilirim" dedim ancak o hiçbir seferde bana "haklısın, ben yanlış düşünüyor" olabilirim demedi :) Hatta komik bir gerçek, HALA DEVAM EDİYOR OLMAMIZ.
Ne diyim kardeş Allah kurtarsın o zaman 😅
Ahsahdsadj öyle de demeyelim :)
Dertlerinizden kurtarsın* ajdjfjf
Ahsahdjashdj amiinn cümlemizi :D
Benim ex annesinin doldurusuyla benden ayrildi nisanlanmak uzere ama ben hala onu istiyorum mesela. Halbuki anne doldurusuna gelip benden vazgecen pasif bir karakter.
Yol yakınken kurtulmuşsun diye yorumladım 🙃
Herkes oyle diyor da iste kafa susmuyo
Bir süre sonra aşacaksın kendi mutluluğuna odaklan 💝
Zaten eminim ondan.. kim ölmüş ki aşk acısından. Sadece zaman ❤️
Umarım çok mutlu olursun 🌸🌸
Umarım sende çok mutlu olursun çok güzel sözler bunlar rabbim güldürsün yüzünü seninde ❤️
Ya teşekkür ederim 💝
Utaniyom yapma dedikçe beni arabasına sıkıştırıp defalarca soydu orama burama bakmak için ve ben kaldım
Bunun çok berbar bir durum olduğunun farkındasın değil mi
Tatli dilliydi ve bana hep hediyeler aldi bir de o heyecanı ben de seviyordum açıkçası
Sen seviyorsan bunda zaten bir sorun yok
Ayrildik ama hala iyi biri olarak hatırlıyorum
Öyle şeyler başıma gelmedi
Yatakta sunduklarınmı
Karşılıklı bitirdik
Birden fazla aldattı
Ve devam mı ettin?
Tabikide çünkü çok iyiydi yatakta 😌
Exiniz ne demek
Ex olmuş, ölmüş ilşki... Eski sevgili..
Ex olmuş ne demek
Amanın anı demek 🙃