Kendinize İş arar gibi Eş aramıyor iseniz hiç yazmayın lütfen!

Kendinize İş arar gibi Eş aramıyor iseniz hiç yazmayın lütfen!

Dürüst, erkeğim diye erkeklik taslamayan, mağaradan çıkmış gibi davranmayan, çok nazik düşünen, zeki, esprili, en önemlisi insan olabilmeyi başarabilmiş bir şahıs bulamadım 🤷.
Teşekkür ederim, seninde her şey gönlünce olsun.
Yani bu konuda herhangi bir arayışta olduğunu söylenemez çünkü aradığımı bulabileceğimi inanmadığım için aramıyorum günümüzde böyle birinin olduğuna pek bir inancım yok ama isterdim ki; fiziken başlayalım 1.75 1.80 boyları arasında Kara kaş kara göz yumuşacık saçları olan sempatik bakışları olan uzun kirpikli geniş omuzlu bir bey olsun bu beyin içinde hiç büyütmediği bir çocuk olsun ama bu çocuğu sadece bana göstersin masum bakışlarını masum tavrını yaramazlıklarını sadece bana.. dışarıda ciddi resmi olgun oturaklı bir profil aşılasın insanlara sadık olsun saygılı ve ilgili olsun şefkatini ve merhametini hiç esirgemesin biraz deli çılgın bir yapısı olsun.. böyle biri olsun isterdim yani konu istekler ve hayaller olunca biz insanlar doyumsuzuz her zaman daha iyisini güzelini en mükemmelini isteriz Bu nedenle böyle dört dörtlük bir kriter ortaya çıkıyor..))
😂😂😂🤦🏻♀️
Teşekkürler
Olmasın kimse istemiyorum...
Bizi alan Aldığı satan sattı diyelim daha bu saatten sonra seçme hakkımız kalmadı maalesef. Her kurtlu baklavanın bir kör alıcısı olurmuş ya bizi de işte bir tane kör alıcı buldu aldı yani zamanında 🤣
Aşk konusu bambaşka bir dünya değil mi? Benim için uyum önemli! Mizah anlayışı ortak olan biri harika olur mesela 🍀 Birlikte gülebilmeli ve hayatın tadını çıkarabilmeliyiz. Tabii ki bir de en sevdiğimiz Netflix dizisini seçerken kavga etmeyecek kadar ruh ikizi olmalı 😄 Boyu boyuma uyarsa da üstüne icing olur hani! Herkesin kriterleri farklı ama belki de aradığımız kişi hiç beklemediğimiz bir köşede saklanıyordur 🤗 Peki senin için uyumlu bir eş nasıl olmalı? Belki de görüşlerin başka birine ilham olur!
Selam statüko! 😊 Doğru kişi bulmak biraz sihirli bir an gibi, bazen hiç beklemediğimiz bir anda karşımıza çıkabiliyor. Sentetik zekalı bir eş mi, hmm, ilginç bir fikir ama ben organik aşk peşindeyim doğrusu 😄 Senin kriterlerin neler? Belki burada birilerine ilham olabilirsin! 🍀✨
Cevap
4Cevap
Başarı benim için önemli basarili olmasi zeki olmasi beni çok etkiler düşünceli olması ben demeden benim için bir seyler yapmasi yemek yapmayi bilmesi ten temasini seven bazen sürekli dip dibe olmayı severim ve maks benden 5 yas büyük olmalı bi de esmer olursa tamamdir kdnfnd
Gerçekten insan olsun yeter
bana uygun bir iş olsun pardon yani eş ajshs
c*insel fanteziler konusunda açık fikirli 155-160 boyunda gamzeli beyaz tenli 25-30 yas araliginda biri lazim bana
Valla boyu falan bilmem Adam olsun.
Nasip kısmet artık
Insan olsun yeter
Alevi
Kürt
Zengin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?