Boyunuz kaç. Ve sizin yanınıza yakıştırdığınız bu benim kadınım dediğiniz ideal kadın boyu kaç olmalı?
Soran sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(18-24)6 ay191im. İnan ki bana hiç boy fark etmiyor. Uzunlar için uzun kızlar ideal diye bir algı var evet ama bence 160 bir kız bile bence şirin ve kadınım olabilir. Dışarıdan kimin ne dediği umrumda olmaz bu konuda
014 Yorumla
Soran6 ay191 adama en az 180-190 kız yakışır
Cevap sahibi6 ayİşte bunu diyorum. Benim için boyumuzun yakışmasının önemi yok. Çok hoşlanıp kalpten sevdiğim kız 160 olsa sırf boyu için istemeyecek miyim sevmeyecek miyim onu
Soran6 ayTabikş 160 boyundaki bir cüceyi sevmiceksin
En az 180 ve üstü kız seveceksin
Cevap sahibi6 ayBen ihtimalden bahsediyorum çünkü 180 üstü kız hiç görmedim ben dışarıda denk gelmedi
Soran6 ayYanın da 180–190 kız mı istiyorsun yolsa cücelerimi
Cevap sahibi6 ayDoğrusu 180-190 civarı az önce cidden düşündüm de 160 falan derken kendimi kandırıyorum ben tamam belki cidden severim kalbini ama uzun kız daha yakışır
Soran6 ayPardon da 160 boyunda ki bir cüceyimç seversin
Cevap sahibi6 ayÖyle ama diyorum ki dış görünüşüne bakmazsam evet ama dış görünüş olarak uzun kız isterim
Cevap sahibi6 ayEn ideali 183
Soran6 ayEvet öyle
Cevap sahibi6 aySen kaçsın
Soran6 ay181 boyuö
Cevap sahibi6 ayHarikaymış ve çok nadir hiç dışarıda bu kadar uzun denk gelmedi tahminlerimce en fazla 175lerdi
Cevap sahibi6 aySen kaç arıyorsun.
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Erkekler Ne Diyor
17
Güzellik & Bakım konusunda 687 cevap paylaştı. 1.83 boyum - 75 - 81 arası iyi olur. Üstü aşıyor beni zaten çok zor o boyda zaten kız bulmak ahsdhjsahj
016 Yorumla
Soran6 ayAllah Allah sevindim
Soran6 ayErkekler kendinden 2 cm kısa kızı istemez genelde
Soran6 ayŞaşırdım sana
Soran6 ayUzun kız sevmene şaşırdım
Soran6 ayHayır hiç kısa olmayacak
Soran6 ay181 boyum
Soran6 ay27 ben
Soran6 ayİstanbul
Gizli Üye(25-29)6 ayBoyu fark etmez ama zap zayif olsun mesela 1.60 40 kg, 1.65 45 kg, 1.68 48 kg gibi
07 Yorumla
Soran6 aySenin boyun kaç
Cevap sahibi6 ay1.85 senin boy kg kac?
Soran6 ay180 civarı kız mı istiyorsun yoksa cücelerimi
Cevap sahibi6 ayBoyu fark etmiyor dedigim gibi 1.55 sevgilimde oldu. Ben boya degil zayifliga bakiyorum daha cok
Soran6 ayBoy olarak söyle boyu boyuna kız mı yoksa bir cücemi istersin
Cevap sahibi6 ayDiyorum ya umrumda degil zap zayif olsun yeterki. 1.55 38 kg digeride 1.70 60 kg ise 1.55 38 kg olani alirim.
1.70 olan ama 45-48 kg ise 1.70
Soran6 ayNiye bu kadar cücelerden örnek veriyorsun ki 180 ve üstü kızlar varken
Güzellik & Bakım konusunda 827 cevap paylaştı. 182 boyum, 175-180 arası mükemmel olur
07 Yorumla
Soran6 ayOoo gerçekten mi
Soran6 ayEvet öyle
Soran6 ay181
- Güzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı.
6 ay1.50 - 1.58 aradı bence çok güzel ya 🥰🥰🥰
067 Yorumla
Soran6 ayYıkluk
- 6 ay
Tercih meselesi bence senin bakış açın bu şekilse bişey diyemem 🤷🤷
Soran6 ayBu yokluk tur başka bir şey değil
- 6 ay
Ahahah sen uzun boylusun diye herkes uzun sevmek zorunda değil ki ben 1.83üm ama bu şekilde seviyorum
Soran6 ayYokluktasınız hepiniz gerçekten abazasınız
- 6 ay
Yani yaklaşık 10 yıldır buradayım ve aşağı yukarı 3 yıldır seni görüyorum tanıyorum ve sürekli aynı sorun ama olsun yapacak bişey olduğunu düşünmüyorum
Soran6 ayO zaman uzun erkekler cüceleri sevmesin
- 6 ay
Sevmesin diye bir kural ya da bir anayasa maddesi yok Herkesin renkleri ve zevkleri farklıdır uzun birisi uzun da sevebilir kısa birisi uzun da sevebilir bu kişilerin zevklerine ve duygularına bağlıdır Ben uzunum diye uzun birini sevme gibi bir zorunluluğum yok kısa seviyorum diye de bana abaza denilebilecek bir kural da yok
Soran6 ayKısa sevicrksin diyr bir kural da yok
Soran6 ayVallahi billahi tillahi kısa boylu çirkin ve itici cüceleri seven uzun erkekler eşşeğe bile hallenir o kadar yokluktalar çünkü
- 6 ay
Işte Zaten ben de tam olarak sana bunu anlatmaya çalışıyorum herkesin keyfi ve zevki farklıdır uzun seven de var kısa seven de var uzun erkekler kısa seviyorsa ve bu senin gözünde itici ise bu senin zevkindir Ama bu şekilde düşünmen Benim için problem değil ama kendi düşüncelerini doğru sayıp bizim düşüncelerimizin yanlış olduğunu iddia etmen ve bunu diretmen yanlış bence
Soran6 ayHiçte yanlış uzun erkek kısa kız sevmeyecek
Zengin erkek te fakir kız sevmeyecek- 6 ay
O zaman bu tarz ilişkiler görünce polise şikayet edebilirsin ama sana göre uzun erkek kısa kız severse yanlışsa biz erkeklere göre de uzun kız yanlız kalmaya mahkumdur diyebiliriz
Soran6 ayZaten uzun kız sevilmiyor ki.
- 6 ay
Işte bak şu anda aynı konudan bahsediyoruz uzun kızlar sevilmiyor diye düşünüyorsun ama Aslında onlar da sevenler var Bunlar sadece Kriter ve görüntü olarak olan bir durumdur Sen uzun birisin ve çok iyi anlıyorum seni yıllardır uzun olduğun için karşındaki kişinin uzun olmasını istiyorsun ama kim bilir belki de seni gerçekten seven gerçekten değer veren ve seni mutlu edebilecek insan senden 10 santim kısa olan bir erkektir Ama sen buna şans vermediğin için sorunu uzun boylu olduğun için burada arıyorsun
Soran6 aySen ne diyorsun ya ben uzunum tabikş uzun erkek istiyecfm
Uzun erkek te uzun kız istiyecek kısa kız değil
Allsh kısa boylu seven tüm uzun erkeklerin blasını versin Allah onlara bırakmasın- 6 ay
Ama bu söylediklerin Bence hiç hoş değil Belki sinirle söyledin belki bilerek söyledim Bilmiyorum ama düşünce yapın ve sen birbirine hiç örtüşmüyorsun
Soran6 ayValla sinirle söylemiyorum gerçekleri söylüyorum Allah kısa kız seven uzun erkeklere bırakmasın
Soran6 ayCevap versene kısa kız sevmiyorum desene
- 6 ay
Yalan söylemek vrua kandırmak adetim değildir kısa seviyorum
Kısa saçlı
Kısa boylu
Gözlüklü
Balıketli
Böyle birisini bulsam hemen evlenirim tabi kader ne gösterir bilemeyiz
Soran6 ayYalan söyleme işte hala yalan söylüyorsun cüceleri sevdiğini söylemekle
Gerçekleri söyle cücelerin yüzüne bile bakmadığını söyle- 6 ay
Bu zamana kadar 4 tane kız arkadaşım oldu Sadece birisinin boyu 1.63'tü geriye kalan 3 kişinin boyu 1 60'ın altındaydı ben sana gerçekleri söylüyorum ama sen duymak istediklerini duymadığın için Bana yalancı diyorsun
Soran6 aySen yokluktan o cüceleri yalandan sevdiğini söylüyorsun
Yalan söyleme gerçekleri söyle
Uzun boylu hiçbir erkeğe hiçbir zaman 175 in altında kız yakışmadı ve yakışmayacakts
Uzun boylu olupta kısa kadın seviyorum diyen tüm uzun erkekleri Allah khretsşn
Soran6 ayŞimdi gerçekleri söyle 175 üstü kız sevdiğini söyle
Artık yalan söyleme
Soran6 aySen bana diyorsun ki git kısa erkek sev
Uzun boylu kızın hakkı yok mu kendinden uzun bir erkek tarafından sevilip sayılmaya korunup kollanmaya
Bırakın kısalar kısalarla mutlu olsun artık
Onların mutluluğunu engellemeyşn allsh tarafından çok büyük bir günah bu- 6 ay
Ben sana uzun boylu kişileri sevme git kısa kişileri Sev demiyorum Sadece bunu kendine kural olarak koyma diyorum bu senin rahatsız eder geleceğini engeller diyorum sadece
Soran6 aySende yalandan kısa kız seviyorum deme
Sevmediğini sende biliyorsun- 6 ay
Neden kısa boylu insanlara kısa uzun boylu insanlara uzun boylu olmak zorunda gibi bir kural koyuyorsun Ben bunu da anlamıyorum benim hayatım benim kurallarım Ben kısa boylu bir insana karşı kendimi mutlu hissediyorum kendimi huzurlu hissediyorum buna senin Karar verebilme gibi bir hakkın olduğunu ben düşünmüyorum şahsen Ama sen Dünden beri ısrarla uzun boylu kişiler uzun boylu kişilerle sevgili olabilir evlenebilir ve bu bir zorunluluktur gibi imalarda bulunuyorsun
- 6 ay
Gayet de seviyorum hoşuma gidiyor Umarım İlerideki eşim Tam istediğim gibi bir boya sahip olur diye de dua ediyorum Bunun seninle ya da bir başkasıyla bir alakası yok
Soran6 ayAllsh şans bırakmasın
Hep uzun kızlara karşı düşmsmlığınıx var rabbim size bırakmasın- 6 ay
Sen buna düşmanlık diyorsan sen bilirsin ama bu düşmanlık değil bu hayatın gerçekleri isteyen uzun sever isteyen kısa sever
Soran6 ayZaten herkes kısa seviyor
Hiçbir uzun erkek kendi boyunda kız sevmiyor bu okunan ezan hürmetine dilerim allahtan Allah kısa boylu kız seven hiçbir uzun erkeğe bırakmasın- 6 ay
Beni yanlış anlama hiçbir zaman kimseyi yargılamam hiç kimseye de üstünlük taslamam çünkü buna Kimsenin hakkı yoktur ama bence sen gereğinden çok fazla abartıyorsun Ben seni zaten tanıyorum Biliyorum gerçekten Yüzün çok güzel Fiziğin çok güzel Sen kendin çok güzelsin ama bu şekilde davranarak sadece kendini kötü gösterirsin
Soran6 ayUzun erkek kısa kız seviyorum diyince benim psikolojim bozuluyor
- 6 ay
Olabilir Bu gayet doğal bir şey sevmiyor olabilirsin alerjin olabilir rahatsız olabilirsin psikolojikmen çökebilirsin ama bu şekilde Keskin ve beddua edecek şekilde söylemen karşındaki insanı rahatsız eder
Soran6 ayO zaman sizde uzunsanız uzun kız sevin cüceleri değil
- 6 ay
Ama sen şunu gözden kaçırıyorsun Bu hayat benim hayatım benim hayatım olduğu için de ne olacakları ben karar veririm ister uzun severim ister kısa severim veya hiç evlenmem ya da hiç kimseyi sevmem Bu benim istediğim doğrultusunda olur senin hayatında seni ilgilendiririm ister uzun seversin ister kısa seversin
Soran6 ayUzun erkek uzun kız sevecek
Allah ona kısa kız sevme hakkı vermemiş- 6 ay
🤦🤦 Ben de sana diyorum ki bu hak herkeste var Sen neye dayanarak bu hakkın olmadığını dile getiriyorsun ve söylüyorsun
Soran6 ayKısa kız sevme hakkı uzun erkek te yok hiçbir zaman da olmayacak
- 6 ay
🤦🤦🤦 Bak bu şekilde yapma gerçekten kendine Yazık Edersin ve kendini erkeklerin gözüne demiyorum genel olarak herkesin gözünde kendini kötü gösterirsin bu şekilde Emin ve kararlı bir şekilde konuşursan sana yazık olur Sen uzun seviyorsun diye kimse sana bu şekilde senin uzun sevmeye hakkın yok dedi mi demedi Neden Çünkü bu hayat senin hayatın Seni ilgilendirir kimseyi ilgilendirmez başkalarının hayatında seni ilgilendirmez
Soran6 ayUzun erkek uzun kız sevecek nokta
- 6 ay
Hayır isterse sever isterse sevmez buna sen karar veremezsin
Soran6 ayHayır istesede sevemez Allah böyle bir hak vermemiş onlara
- 6 ay
Sen nerden biliyorsun Allah mısın peygamber mısın pardonn
Soran6 ayAllah değilim Ams uzun erkek uzun kız sevecek bunun başka çaresi yok
- 6 ay
Çaresi var tek çaresi de mutluluk istersen mutlu edene gideceksin
Soran6 ayYani uzun boylu kıza gideceksin kısaya değil
- 6 ay
Ama ben kısa boylu olan kişiyle mutluyum onun yanında kendimi huzurlu ve mutlu hissediyorum senin şu an yaptığın konuşma şuna benziyor sabah kahvaltısında sulu yemek yenir düşüncesi
Soran6 aySen Allah mısın kısa kızla mutlu olduğunu söylüyorsun
- 6 ay
Allah da değilim peygamber de değilim ama mutlu olduğumu Ben biliyorum çünkü benim hayatım nasıl mutlu olacağımı Ben bilirim
Soran6 ayKısa kızla hiçbir uzun erkek asla mutlu olamaz
Soran6 ayMutlu olmak istiyorsan kendi boyunda kızla olacaksın cücdlerşe değil
- 6 ay
Kendi boyumla aynı olan kızlarla birlikte oldum ama en fazla bir hafta ya da bir ay sürdü çünkü hiçbir zaman mutlu olamadım Hiçbir zaman kendimi rahat hissetmedim Hatta bir ilişkiden çok bir arkadaşlık vardı aramızda olmuyordu hiçbir şekilde
Soran6 ayNiye olmuyor du niye sevmiyordun kendi boyunda kızı
Bana kendi boyunda kızla mutlu olduğunu söylemedin ya dilerim allahtan şu an ki mutluluğun boğazında kalsın ve boğazından hiç çıkmasın. Allah sans bırakmasın
Soran6 ayCevap versene desene uzunum uzun kız istiyorum
Kısa kızlarla mutlu değilim
Uzun kızlarla çok mutlu oldum- 6 ay
Istediğin kadar beddua edebilirsin Ben sana gerçekleri söylüyorum sen duymak istediklerini duyamadığın için bana bu şekilde davranıyorsun ama ben ilişkilerimde gayet de mutluydum uzun kızlarla mutlu olamıyorum demiyorum Ama onların yanında kendimi rahat hissedemiyorum O yüzden ilişkilerim hiçbir zaman uzun sürmedi
Soran6 ayNiye rahat olamıyorsun onlar allahın lnetlediği cadılar mı onlar insan değil mi
Allsh senin blsnı versin
Soran6 ayBana çabuk kısa kızlarla olan ilişkinde hiç mutlu ve rahat olmadığını ve kısa sürede cücelerden ayrıldığını söylr
Yoksa sans sabahtan akşama kadar beddua edecem ve seni şikayet edeceğim- 6 ay
Ya arkadaşım sen neden bana Bela okuyorsun şu anda yaptığın gerçekten çok saçma ve çok yanlış bir şey haberin olsun tanımadığım bir insan bu şekilde bela okumak sadece dönüp dolaşır seni bulur
Soran6 ayBana kısa kızlarla mutlu ve rahat olmadığını ve hemen ayrıldığını söyle
Soran6 ayYoksa intihar edicem
- 6 ay
Istediğin kadar beddua edebilirsin Hiçbir zaman benim ağzımdan bu kelimeyi duyamayacaksın
- 6 ay
Yalan söylemek ya da milleti kandırmak kelime ve karakterime ters istediğini yapabilirsin Ama ben neyse onu söylüyorum sana
Soran6 ayNiyetmiş o niye uzun kızlarla rahat değildin
Uzun kızlarıda Allah yaratmadımı nedir bu düşmanlık nedir bu illa da cüce olsun takıntısı
Soran6 aySen yalan olanı söylüyorsun kısa kızla mutlu ve rahat değilsin bunu döylt
Soran6 ayCevap versene kısalarla rahat ve mutlu olmadım desene
6 ayBenim 186 kadınımın 175 olsa olur
06 Yorumla
Soran6 ay175 ve üstü mü
- 6 ay
Evet beni geçmesinde 😅😁
Soran6 ayAynı olursa olur mu
- 6 ay
Yok ya biraz kısa olsun kızların boyu erkeğe göre aynı olursa bile uzun görünüyor
- 6 ay
Mesela benim yanımda 1.80 de olsa olur yakışırız diye düşünüyorum
Soran6 ayAynen öyle haklısın
6 ay165 170 ideal 182 yim
014 Yorumla
Soran6 ay170 in altında ki kız senin idealin olmamalı
- 6 ay
Niye
Soran6 ayÇünkü 180 adama 165 kız çok itici olur
- 6 ay
Niye olsun djjd
Soran6 ayNiye olmasın
- 6 ay
Olur olur
Soran6 ayEvet senin de kabul ettiğin gibi 180 adama 165 kız itici olur
- 6 ay
Olmaz itici
Soran6 ayÇok ta itici olur
- 6 ay
Boyun kaç
Soran6 ay181 boyum kendim için demiyorum genel olarak söylüyorum
- 6 ay
Anladım
Soran6 ayNeyi anladın
Soran6 ayCevap ver
6 ay1.86 fark etmiyor boy bana
01 Yorumla
Soran6 ayKendi boyunda kızımı tercih edersin yoksa yerden bitme kızı mı
1.70 160 iyidir 65 de olur 55 de olur
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)6 ay178'im. 162 civarı cuk oturur gibi sjsj
01 Yorumla
Soran6 ayAynen
Gizli Üye(30-35)6 ay180'im, 150-165 arası harika olur
09 Yorumla
Soran6 ayYokluk işte
Cevap sahibi6 ayYoklukla ne alaka , anlamadım?
Soran6 ayCüce sevmen yokluk
Cevap sahibi6 ayNe alakası var ya?
Soran6 ayCüceleri sevmen yokluk diyorum anlamıyor musun
Cevap sahibi6 ayBen de ne alaka diyorum ya m@l mısın @ptal mısın nesin? Sanki kendisi 190 awk gerizek@lısı. İsteyen istediği gibi sever sana ne m@l
Soran6 ayUzun boylu hiçbir erkek kısa boylu hiçbir kızı asla sevemez
Uzun erkek sadece ve sadecd 175 üstü kız sevme hakkına sahip
Cevap sahibi6 ayOff saçma sapan konuşma kes sesini ya
Soran6 ayKısa kız sevmiyorum diyene kadar susmayacağım
- Güzellik & Bakım konusunda 419 cevap paylaştı.
6 ay182cm, boyu boyumada olur, huyu huyumada
02 Yorumla
Soran6 ayŞaşırdım
- 6 ay
Neden
Gizli Üye(36-45)6 ay187;yım minyon seviyorum
012 Yorumla
Soran6 ayYokluk işte
Cevap sahibi6 ayYorum işte
Soran6 ayYokluk bu
Cevap sahibi6 aySen böyle biniddiada bulundun diye kendimi san akanitlamaya calisacagi mi mi düşünüyorsun 🤞😅😅
Soran6 ayYoklukta Olsnlsr cüceleri sever
Cevap sahibi6 aySen hiç bir cuceyle sevismemissin demekki 😋
Cevap sahibi6 ayDomal desen domalamaz uzun kız bacak omza desen esnemez senden olmaz yani 😉🤞
Soran6 ayBen uzun bir kızım mden cüceleri seveyim
Cevap sahibi6 ayUzunn 🤔
155 falan mı yoksa 😅
Soran6 ay181 boyım
Cevap sahibi6 ayİşte senlede seks olmaz tamam tak koluna gezdir on numara ama yatakta pisti mi oynayacaz mk
Soran6 aySeni şikayet edeceğim
180im 165-170 olabilir
03 Yorumla
Soran6 ay180 erkeğe 165 boyunda ki bir cüce olmaz
Soran6 ay180 erkeğe 170 üstü kız olacak
1.78 karşı taraftan düşünmedim
00 Yorumla
6 ay180-145/155
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)6 ayfarketmez
00 Yorumla1.70
00 Yorumla
Daha fazla(2)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Güzellik & Bakım > Sorular > Erkekler, Boyunuz kaç. Ve sizin yanınıza yakıştırdığınız bu benim kadınım dediğiniz ideal kadın boyu kaç olmalı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler